Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Fırsat Reyonu
bu sele nasıl yol bisikleti için önerir misiniz?
Specialized power comp sele şiddetle tavsiye ederim.
Hem işini görür. Velev ki işini görmedi, çok rahat satarsın. Reşat altını gibidir.

Bu Fizik sele, biraz şans olur. Belki çok iyi olur bilemeyiz.Sele seçimi her zaman biraz şans işidir.

Scudo
Aa yeri güzel denk gelmişken sorayım; bu 150mm diye verdiği ölçü en geniş kısmının dıştan dışta ölçüsü mü oluyor?

30€ sınırı kargo dahile eklendi :d

Bisikleti kendim yaptığım derme çatma stant üstüne ilk defa koyup bi temizleme yıkama yağlama operasyonu gerçekleştirdim. Arka jant akordunu bi kontrol etmek maksadıyla ruble en küçük dişlide hızlıca pedalı çevirip bi bıraktım ki aman yarabbi, bisiklet ayrı stant ayrı oyun havalarında göbek atmaya başladı :) Evvelden hadi yerim dar diyor ellemiyordum, artık bi vites ayarıdır, fren ayarıdır, hatta belki biraz daha çalışıp akort ayarıdır bi şeyler yapmam gerekiyor. Ayrıca yakında terasımda ücreti mukabilinde self servis yıkama-yağlama, tamirat-tadilat işi yapmaya başlarım galiba, hazır işsizken değerlendirmem lazım bu imkanı :D

323459 dosyayı görüntüle

Pek muhterem gıreta kızımız. Vatiz yor pörpıç of vizit?
Ben vejeteryanım diye geçiniyor geçenlerde haöburgercide lüp lüp götürüyordu köfteyi. Resmen herbokolog yahu çevreci mi, siyasi aktivist mi, feminist mi ne halt olduğu belli değil.

Özellikle Ermenistandaki Türkiye karşıtı şovundan sonra iyice gıcık oldum.

Ne olacak bu Beşiktaş'ın hali?

Adele duşta yıkanırken kulağından kaptığı bir enfeksiyon sebebiyle tek kulağı sağır oldu ve geçtiğimiz gün son konserini verip emekli oldu.

Elton John (önce John Lennon yazdım yanlışlıkla) bir enfeksiyon sonucu 4 ay önce tek gözünün görme yetisini kaybetti, yeni albümü gecikiyor.

Niye yazdım bunları ben de bilmiyorum gözünüze kulağınıza sahip olun bak bunlar sektörün dev yıldızları bunların başına geliyorsa bizim işimiz yaş.🥴

Hadi iyi uykular. 🤣

• Beğen
Tepkiler: hakano
Ben vejeteryanım diye geçiniyor geçenlerde haöburgercide lüp lüp götürüyordu köfteyi.
Bu durumun fotoğrafı yok. Trollüğüne yapay zekayla yapılmış hamburger yediği fotoğraflar var. Kendini hakim, savcı, polis olarak tanıtanlara dikkat et.

Kötü hava kalitesinde sürüşe çıkmalımıyız çıkmamalı mıyız, sağlık alalım derken sağlıktan olmayalım.

Ben vejeteryanım diye geçiniyor geçenlerde haöburgercide lüp lüp götürüyordu köfteyi. Resmen herbokolog yahu çevreci mi, siyasi aktivist mi, feminist mi ne halt olduğu belli değil.

Parayı verenin çaldığı vasıfsız bir düdük diyenler çok.

Ama yediği bulgur köftesi yüzünden vejetaryenliğine dil uzatılması :kötü:

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21

halbusi, dizini kırıp evde çeyiz yapması gereken yaşta.

Kötü hava kalitesinde sürüşe çıkmalımıyız çıkmamalı mıyız, sağlık alalım derken sağlıktan olmayalım.
Bununla ilgili bir akım bile var: Tatsubicilik. Bu akımın en büyük temsilcileri biri ben Kedi Hamlet diğeri de @Can Çelik tir.
Genel ilkelerini belirtmiştim zaten, yine de anlatayım.
Ben "Tatsubi" yim. Yani tatlı su bisikletçisiyim.

Bisikletten keyif almamı azaltacak her türlü olumsuz durumdan kaçınırım.
Gece gece bisiklete binmem. Narin gözlerim farlara karşı hassas
Trafikte bisiklete binmem. Milletin egzos dumanını mı içime çekeyim, yoksa kural tanımazlar yüzünden sinirlerimi mi zıplatayım.
Uzun sürüş yapmam. Sırtımı mı ağratayım, kıçımı mı paralayayım. Patron değerli; yemişim bisikletini.
Kışın soğukta, yağmurda sürmem. Üşüteyim de yataklara mı düşeyim. Zamanım değerli.

Bisikletten saf keyif almalıyım.

haberleri açtım baba kendisine bıçak çeken oğlunu vurdu, bir başka haber tartıştığı annesini döverek öldürdü, inşaatta ceset bulundu, evinde ölü bulundu, İstanbul sahilde 2 ceset bulundu, 10 bin liraya yenidoğan bebekleri yoğun bakımlık yapmışlar.

Bir çok ülkeye 3 ay yetecek drama bir günde çıkıyor Türkiye'de.

edit istedikleri parça çalınmadığı için restoranı kurşun yağmuruna tutup 23 yaşında garsonun ölümüne sebep olanları atlamışım, tam bir Türkiye klasiği, istediğim şarkıyı neden çalmadın sağa sola kurşun sık. Bir de bu ortamda genel af tartışması açıyor MHP, az gerilim var ya memlekette :D

haberleri açtım baba kendisine bıçak çeken oğlunu vurdu, bir başka haber tartıştığı annesini döverek öldürdü, inşaatta ceset bulundu, evinde ölü bulundu, İstanbul sahilde 2 ceset bulundu, 10 bin liraya yenidoğan bebekleri yoğun bakımlık yapmışlar.

Bir çok ülkeye 3 ay yetecek drama bir günde çıkıyor Türkiye'de.

edit istedikleri parça çalınmadığı için restoranı kurşun yağmuruna tutup 23 yaşında garsonun ölümüne sebep olanları atlamışım, tam bir Türkiye klasiği, istediğim şarkıyı neden çalmadın sağa sola kurşun sık. Bir de bu ortamda genel af tartışması açıyor MHP, az gerilim var ya memlekette :D

Çocuk tecavüzü, kadına çocuğa şiddeti , aile içi sözlü fiziki şiddeti atlamışsın. Bu tipler bu suçları işlerler ama ceza almazlar, senin dediklerinin aksine. halbuki genelkurmay jandarma bile kurtaramaması lazım.

Dün akşam yine gece turlarından birine katılmıştım. Yol kenarından grup arkasında sürerken bir anda vücuduma yoldan 30 cm civarında metal bir parça fırladı. Önce kadrodan bir şey koptu sandım. Hemen durdum inip geriye gidip baktım. Park ayağı gibi kalın metal bir parça? Neyse ki yüzüme gelmedi. Tekerden taş fırlar ya, benzer mantıkla öndeki arkadaşların tekeri fırlattı herhalde. Araç da yoktu çünkü o an yolda. Neyse ki yatay bir şekilde çarptı ki saplanma gibi bir durum olmadı. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum.

Geri