MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.472
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
1 tane uçak yetmez bence, geçtiğimiz günlerde Brunei Kralının araç koleksiyonun görselleri yayınlanmıştı. Aynı bu gibi bir kaç tane yedekli olması lazım.Diktatörlük zor zenaat. Her an, bir uçağa atlayıp sığınacak ülke aramak zorunda kalıyor baksanıza. İnsanın elinde en azından bir uçak olmalı. Gidecek sığınacak ülke olmalı el altında. Onlarca yıllık şatafat sonrası alışılagelmiş lüksü devam ettirecek kadar para pulu da yurtdışına çıkarmak gerekiyor öncesinde.
Zor iş la Diktatörlük.
(link)
(link)
Her fırsatta Avrupayı kötüleyip "ee neden gelmiyorsunuz?" sorusuna "kurulu düzenimiz var" diyenlerin olduğu örneğe benzer şekilde, yurdumuzdaki 3,5 milyon (ben demiyorum resmi rakamlar diyor) Suriyelinin de "kurulu düzeni" oluştuğu için büyük bir çoğunluğunun gideceğini düşünmüyorum. Ayrıca geçmiş zamanda Saddam heykelinin başına gelenler bugün Esad heykelinin başına geliyor. Bu zamana kadar nasıl Irak 'ın nasıl özgür bir ülke olduğunu gördük. Benzer durum zamanla Suriye'de de olacaktır diye düşünüyorum. Kaldı ki Suriye'nin alt tarafındaki komşu ülkelerindeki sıcaklık hiç duracak gibi değil, bir de Trump gelsin tam gaz genişler giderler.
Umut Sarıkaya ve yurdum insanının da dediği gibi
"Büyük resme bakmamız lazım... Büyük resmi görmezsek hiçbir şey göremeyiz..."