Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Genelde ev sahipleri mağdur oluyor son dönemde ama sizin ev sahibi gerçekten şerefsizmiş

Ev sahibi gerçekten şerefsiz ama yeni kiracı taşınsa %20 daha yüksek kira bedeli isterdi. En azından ocak 2025'e kadar eski fiyatan oturuyoruz ve 2025 sonuna kadar kira ücretimiz belli deyip avutuyoruz kendimizi.

Şöyle düşün, 2022'ye kadar kiralar bizim muhitte 1000-1250TL civarlarındaydı, şimdi ise 18-22 bin TL civarında. Sadece 2 yıl öncesine göre, aynı ev 20 kat daha pahalı şu an. Bu bütün Türkiye için böyle değil mi? Ev sahiplerini koruyalım ama nereye kadar?

Ben sarı siteyi ve sarı siteyi kullanan emlakçıları sorumlu tutuyorum. Eşyalı adı altında yüksek ilanlar giriyorlar, o fiyatları görenler de fiyat yükseltiyor. Daha geçen kış "Eşyalı" ilana 26 bin TL yazmışlardı, yan apartmanda da 12 bin liraya ilan vardı, sonra da millet diyor ki kiralar 26 bin TL olmuş. Suni bir piyasa şişirme var.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Scudo
Türkiye Kaykay Federasyonu Genel Sekreteri Armağan Kaplan’ın yasal olarak üniversite mezunu olması gerekirken, lise mezunu olarak göreve geldiği ortaya çıktı. Kaplan’ın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar Daire Başkanı Necati Kaplan’ın eşi olduğu anlaşıldı.

Yahu bari kaykay federasyonunda hile-hurda yapmayın. Kaykay abi bu...

Türkiye Kaykay Federasyonu Genel Sekreteri Armağan Kaplan’ın yasal olarak üniversite mezunu olması gerekirken, lise mezunu olarak göreve geldiği ortaya çıktı. Kaplan’ın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar Daire Başkanı Necati Kaplan’ın eşi olduğu anlaşıldı.

Şöyle bir merak edip baktım kaykay.org 'un (link) fotoğraflardan bir tek İmran Nacar kaykaycıya benziyor. En son bisiklet federasyonunun başında "bisiklet binmezseniz böyle olursunuz" tarzı birisi vardı bunlardan o hesaptan gidiyor galiba. Yeni Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi

Şöyle bir merak edip baktım kaykay.org 'un (link) fotoğraflardan bir tek İmran Nacar kaykaycıya benziyor. En son bisiklet federasyonunun başında "bisiklet binmezseniz böyle olursunuz" tarzı birisi vardı bunlardan o hesaptan gidiyor galiba. Yeni Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi
Şu sadece kocaman isim ve fotoğrafların olduğu yönetim kurulları bilmem nenin paylaşıldığı ortamlardan zaten her daim nefret etmişimdir. Koyarsın federasyonunun organizasyon şemasını, çok istiyorsan hadi birimlerin başındaki kişilerin de isimlerini yazarsın pozisyonlarının yanlarına olur biter.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Gravel ile yol bisikletinin arasındaki performans farkının bu kadar az olması çok ilginç bence.

Kış Olimpiyatlarında Rusya'nın tüm spor dallarındaki kafileleri dopingli çıkmıştı. Rusya'nın "curling" takımı bile dopingli idi. Aklıma o geldi. Ha Rusya, ha biz

''Onlar da altı üstü kaykay federasyonu ne olacak üniversite mezunu olmasa?'' demiş olabilirler :D
Ev sahibi gerçekten şerefsiz ama yeni kiracı taşınsa %20 daha yüksek kira bedeli isterdi. En azından ocak 2025'e kadar eski fiyatan oturuyoruz ve 2025 sonuna kadar kira ücretimiz belli deyip avutuyoruz kendimizi.

Şöyle düşün, 2022'ye kadar kiralar bizim muhitte 1000-1250TL civarlarındaydı, şimdi ise 18-22 bin TL civarında. Sadece 2 yıl öncesine göre, aynı ev 20 kat daha pahalı şu an. Bu bütün Türkiye için böyle değil mi? Ev sahiplerini koruyalım ama nereye kadar?

Ben sarı siteyi ve sarı siteyi kullanan emlakçıları sorumlu tutuyorum. Eşyalı adı altında yüksek ilanlar giriyorlar, o fiyatları görenler de fiyat yükseltiyor. Daha geçen kış "Eşyalı" ilana 26 bin TL yazmışlardı, yan apartmanda da 12 bin liraya ilan vardı, sonra da millet diyor ki kiralar 26 bin TL olmuş. Suni bir piyasa şişirme var.
Bunların hepsi saçma sapan ekonomi politikaları ile piyasanın ayarlarını bozan sonrasında da enflasyonun %100'ün üzerinde olduğu ülkede %25 kira artışı oranı belirleyen hükümetten kaynaklanıyor. Ev sahipleri daha sonra enflasyon altında zam yapmak zorunda kalacakları, kira düşük kalsa da kiracıyı çıkaramayacaklarını düşünerek kiraları baştan yüksek tutma davranışına girdi. Bütün bu saçmalıklar olmasa emlakçılar istese de kiraları yükseltemez tek başına.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Fed başkanı yönetim kurulunun yarısını seçiyor, diğer yarısını bakanlık atama ile ekliyor, sıkıntı burada başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
.

Son düzenleme:
Hadi yine yırttık.. Bizim 750'leri Mustaaabi cebinden ödeyecekmiş:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hadi yine yırttık.. Bizim 750'leri Mustaaabi cebinden ödeyecekmiş:

Tamam biz yunan olduk hain olduta,kızını torpille 100bin lira maaşla meclise sokan mustafa ne oluyor bu durumda,pontusmu oluyor acaba.

Niye Mustaabi ye yükleniyonuz.Nereden bilsin Cumhur ittifakının yeni stratejisinin Dem ile anayasa değiştirmek olduğunu.
Bu kadar hızlı döndükleri için buna ne ittifak yetişebilir ne de Mustaabi.
İki gün sonra zılgıtı yiyince bu da Dem ile tokalaşır.Accık rotarlı geliyor abimiz.

@Cemal Ç.

Bu Cemal ne yapmaktadır nereye varmak istemektedir.Tutturmuş bir pazar arabası.Forum pazar arabası ile doldu.Sanki pazara gidecek haspam.Gidip marketlere dondurulmuş gıda alıp mikrodalgaya attığını bilmiyoz sanki.:snzdglsn:
Hepi topu 40 yılın başında bir kere pazara gideceksin.Ne demişler ''İki bardak süt içmek için inek alınmaz'' ;)

Ben senin derdini biliyorum,bisikletle bi şey çekesin var.Yok mu Fransalarda ucuz yollu bir tır.Git ondan al.Daha mutlu olursun

Sayın @hamlet2006 , %13 ile %17 arası eğime tırmanırken çekilmiş bir görsel. Cumartesi günü anama doğum günü hediyesi yaparken.😁

20241012_133434.jpg

öyle bir rüzgar ki aero olmayan kadromu 20cm yana savuruyor. :)

Aero kadronun destek tekerleri yok. O da savrulabilir.😌
rüzgar yandan geliyordu. aero olsaydı kesin düşerdim anlamında yazmak istemiştim. kötü ifade etmişim pardon. :)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Bir yıldır ilk kez bisikletsiz bir yere gitmek zorunda kaldım, minibüs ile gidip yüreyerek 4km'yi döndüm. Ne lanet bir aktivite yürümek, her bisikletli yanımdan vızır vızır geçtiğinde içim ezildi.

Geri