Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
3 yılda 42 bin kilometre mi? o_O

şimdi alttaki tivitleri okudum herkes takılmış 42 bin söylemine, bence de 4200 dahi fazla bir oyuncu için, spor düşkünü veya profesyonel olursun anlarım ama olacak iş değil 42k :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Benim Bianchi'nin teker üstü yetmemiş bisikletin her yanına hem ATM hem de psi cinsinden şu kadar basılması gerekir diye bant yapıştırmışlar. Eski olması veya AB malı olmasından mıdır bilmem kalite kendini 30 senelik üründe hissettiriyor.

Örneğin eskidiği için attığım sele İtalyan malı Bianchi kendi üretmiş şimdi taktığımı Decathlon Vietnam'a yaptırmış.

Bakalım bu ne kadar gidecek.
Nasıl ki İtalya’da üretilen her bir ürünün kaliteli olması gibi bir durum yok, Vietnam’da üretilen her ürünün de dandik olması gibi bir durum yok. Özellikle günümüzde artık bu bir gösterge değil. İtalyan üreticiler Vietnamlı üreticilerin girdiği her pazara giremediği için belirli bir kalitenin altında üretim yapmayabilir sadece, zira fiyat tutturması mümkün olmayacaktır. Bu sebeple önerme şu halde daha doğru olacaktır; İtalya’da üretilen her ürün belirli bir kalite seviyesinin üzerindedir, Vietnam’daysa her kalite seviyesinde ürün üretimi yapılabilir.

şimdi alttaki tivitleri okudum herkes takılmış 42 bin söylemine, bence de 4200 dahi fazla bir oyuncu için, spor düşkünü veya profesyonel olursun anlarım ama olacak iş değil 42k :)

Yalan.
Mehmet Aslantuğ o kadar bisiklet sürdüyse Arzum Onan Hanımefendi'yi hangi ara aldattı.Arzum Onan'ı aldattıysa bisikleti ne zaman sürdü.
Nasrettin Hoca'nın 2 kilo eti yiyen 2 kiloluk kedi fıkrası gibi. Kedi buysa et nerede
Edit Yine işi bi şekilde kediye de bağladım

42000km??? Bisiklet bilgisayarı var ve 42000km mi gösteriyor da boyle bir rakam söyleyebiliyor?

Her gün binse ortalama 38km yapıyor. Bence binmemiştir.

Ben sadece işe gidip gelmek ve hafta sonu alışverişi için arabamla buna yakın bir km yapıyorum. Bisikleti ana ulaşım aracı olarak kullanan ve iş yeri biraz da uzakta olan birisi olsa inanırım ama yağmur, kar, sıcak demeden her gün bisiklete biner mi?

• Üzgün
Tepkiler: Robert Knepper
Yılda ortama 14.000 km yapar. Bu 14.000 km'nin yarısı zone2 de yapsa çok sağlam bir base oluşturmuş olması lazım. Bunun üzerine biraz teknik antrenman yapsa yarışlarda yaşında kürsüyü rezerve eder :koptum:

Son üç senemin toplamı 37.000 km kendimden utandım :(

Km saatinin veya yaptığı hesabın hatalı olması daha olası.

Çok basit bir açıklaması var, atmıştır, ünlüleri gözünüzde çok büyütmeyin, en son Gülse Birselin açıklamaları ile tekrar hatırladık.

İçimizde hala şaşıracak yada dehşete düşecek hisler kaldığını her geçen gün tekrar öğretiyor canım ülkem.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Türkiyede rezalet bir şey yaparım da rezil olurum diye korkmayın. En cok üç gün sonra sizden daha rezalet bir şey çıkar unutulur gidersiniz.

Yılda ortama 14.000 km yapar. Bu 14.000 km'nin yarısı zone2 de yapsa çok sağlam bir base oluşturmuş olması lazım. Bunun üzerine biraz teknik antrenman yapsa yarışlarda yaşında kürsüyü rezerve eder :koptum:

Son üç senemin toplamı 37.000 km kendimden utandım :(

Km saatinin veya yaptığı hesabın hatalı olması daha olası.
Ben de e bike ile yılda 700 km yaparım

Anlamıyorum, anlayamıyorum, anlatamıyorum. Yoruldum, çok yoruldum.

• Beğen
Tepkiler: ByHan
Herkese merhaba; 29 Ekim Cumhuriyet bayramı için düzenlenen herhangi bir tur var mı İstanbul'da ? (ben bakındım ama bulamadım)

Öcalan 29 Ekim'de çok mühim bir açıklama yapacakmış. Sanırım şöyle diyecek:

"29 Ekim Cumhuriyet bayramınızı enişten duygularımla kutlarım..."

fransa’da bisikletli kuryeler de bisiklet sürüyor…
(link)

Terörü ve destekçilerini/siyasileri lanetliyorum.
Siyasilerin cebinde hep bir "öcü" vardır. Beslerler, büyütürler gerektiği zaman kullanırlar. Lütfen idolojinize gore degil mantığiniza ve kalbinize göre oy verin.
Şehitlerin ruhu şad olsun.😥

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Şarampolden yokuş aşağı yuvarlanan bir otobüs gibi ülke. Her gün bit öncekinden daha berbat şeyler oluyor.

Bu olanların onda biri normal bir batı medeniyetinde olsa, ülke ayağa kalkar hükümet düşerdi. Burada ise birinin şokunu atlatmadan bir başkası geliyor. Ölen öldüğüyle, kalan acısıyla kalıyor. Fazla pişkin suratların hiçbirinde utanmanın zerresi olmadığı için istifa etmek akıllarından bile geçmiyor.

Geri