Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Valla deli değilim. Deli insan kendini bilir mi?
Şey, mmm...🙄
Tamam bazen ben de bana çok şaşırıyorum ama bu delilik değil. Karmaşık bir ruh halimiz var uzun zamandır. Asla deli değilim. 😁
Ben deli değilim deyince bu video geldi aklıma. :komik:

• Muhteşem
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Koşuyu bıraktım, daha doğrusu bırakmak zorunda kaldım. Özellikle sol dizim artık uzun yürüyüşlerde bile sıkıntı yaratıyor. İşin enteresan yanıysa şu; bisiklete binmedikçe dizlerimde ve belimdeki ağrılar her geçen gün artıyor, ne zaman ki çıkıp bi 50-60 km yol yapıyorum bisikletle o zaman tekrar kendine geliyor vücudum. Ne diz ne bel ağrısı kalıyor.

Sağlıklı olmayan insanlar için hayat ne kadar zor tahmin edemezsiniz :(

Bir yaştan sonra şiir okumak yasaklanmalı İstanbul'da sabahları durakta karşılaştığım yaşlı bir amca vardı gördüğünde size bir şiir okumak istiyorum der sabahımın içine ederdi.

Sabah işe giderken havanın karanlık olmasından nefret ediyorum. Uyanamıyor insan.

• Beğen
Tepkiler: liteon ve TOOL
neden sıcak yatağımdan sabah 5 te kalkıp işe geldim ki?
Evet çok borcum var...
Borçsuz yaşam nasıl bilen var mı?

neden sıcak yatağımdan sabah 5 te kalkıp işe geldim ki?
Evet çok borcum var...
Borçsuz yaşam nasıl bilen var mı?
Benim borcum şu an “sıfır”. Ama gelirim de “sıfır” olduğu için doğru bi değerlendirme yapamam sanırım :D

Şuanda moral sıfır, yüzüm asık oturuyorum ofiste. Uzundur çalıştığım iş yerimde son 3 ay içinde küçülmeye dayalı bir sürü işten çıkarma oldu. Yıl sonuna kadar sıranın bana da geleceğini de öğrendim. Evet moralim çok bozuldu ama aslında moralimin daha da bozuk olmasının bir sebebi de bu yıl içinde 3 kez arabamla trafik kazası yaşamış olmam. Ve tüm bunların üstüne sonuncusunu da daha dün akşam yaşamış olmam (Umarım bu son olur). Siz ne kadar dikkat ederseniz edin, başkaları etmiyor ve ne kadar kaçarsanız kaçın bir yerden illa sizi yakalıyorlar. Bu 3 kazanın 2'sinde taraf olarak benim hatam sıfır. Sonuncusunda yarı yarıya. Aslında onda da bence benim hatam yarı yarıya sayılmaz ama ispatlayamıyorum :(
Özetle bu 2024 bana kişisel olarak hiç yaramadı. Tek sevindiğim konu bisikletimle bir kaza yaşamamış olmak (umarım hiç yaşamam). Lastik bile patlatmadım.

eve koşu bandı almak ne kadar mantıklı?

Sadece yürüyüş için belki uygun katlanır bir model olabilir.

Koşu antrenmanı yapılabilecek bir bandın fiyatıyla 3 senelik havuz dahil spor salonu üyeliği yaptırılabiliyor.

Sabah işe giderken havanın karanlık olmasından nefret ediyorum. Uyanamıyor insan.
Onu "işe gitmek için yataktan çıkmak zorunda olmaktan nefret ediyorum" şeklinde düzeltsek?

Şuanda moral sıfır, yüzüm asık oturuyorum ofiste. Uzundur çalıştığım iş yerimde son 3 ay içinde küçülmeye dayalı bir sürü işten çıkarma oldu. Yıl sonuna kadar sıranın bana da geleceğini de öğrendim. Evet moralim çok bozuldu ama aslında moralimin daha da bozuk olmasının bir sebebi de bu yıl içinde 3 kez arabamla trafik kazası yaşamış olmam. Ve tüm bunların üstüne sonuncusunu da daha dün akşam yaşamış olmam (Umarım bu son olur). Siz ne kadar dikkat ederseniz edin, başkaları etmiyor ve ne kadar kaçarsanız kaçın bir yerden illa sizi yakalıyorlar. Bu 3 kazanın 2'sinde taraf olarak benim hatam sıfır. Sonuncusunda yarı yarıya. Aslında onda da bence benim hatam yarı yarıya sayılmaz ama ispatlayamıyorum :(
Özetle bu 2024 bana kişisel olarak hiç yaramadı. Tek sevindiğim konu bisikletimle bir kaza yaşamamış olmak (umarım hiç yaşamam). Lastik bile patlatmadım.
Çok geçmiş olsun. İçinde yaşadığımız sosyal çürümüşlük en fazla trafikte karşımıza çıkıyor. Hak, hukuk, kural, ahlak, saygı sıfır. Toplamda 2 metre önden gidebilmek için adeta terör estiren bir hödük deryasının içinde kimseye değmeden yol almaya uğraşıyoruz, ama arada değiyorlar maalesef. Tek tesellisi cana gelmemiş olması.

İş yerlerindeki sıkıntı ise salgın gibi yayılıyor. Zamanında morfin gibi kredi bağımlısı yaptıkları zombi şirketler rüzgar terse dönünce tel tel dökülüyor. Tabi ödemeler krize girince arada işini iyi yapmaya çalışan küçük firmalarda da sistem tıkanıyor. Dünyanın en aptal para politikası sayesinde ihracat geliri getiren firmalar da boğulunca iş gücü piyasasında derin bir ümitsizlik var. Bunların yakın çevresindeki bir avuç haramzade ve her yere çöreklenmiş legal / illegal çeteler dışında mutlu olan yok.

Ben merkezi yurtdışında olan bir firmada çalışıyorum. Oralarda da işler yavaşlama eğiliminde ama bizdekiyle kıyas bile olmaz tabi. İşin kötüsü önümüzdeki senenin bundan iyi olacağına dair hiçbir işaret de yok.

Ben dedim temu ucuz diye doldurmayın sepeti gerekli gereksiz diye, yüce devletimiz affetmez
Ben de geçen hasta kaza yaptım, Istanbulda kaza yapmak işten değil. Arabayı tam değiştirmeden önce oldu bir de durduk yere hasar kaydı arttı. Türkiye'de 2. el araç satmak tam bir bela.

• Üzgün
Tepkiler: suyunsesi
Çok geçmiş olsun. Zor bir süreç. Umarım en az zararla atlatırsın abi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Onu "işe gitmek için yataktan çıkmak zorunda olmaktan nefret ediyorum" şeklinde düzeltsek?
Ondan zaten nefret etmeyen yoktur. Ama gece karanlığında 3-5 nöbetine gider gibi işe gitmek bu boktan durumu 10x yapıyor.

Bir Balıkçı Hikayesi:

"Amerikalı bir zengin işadamı, bir iş seyahati sırasında küçük bir meksika köyü kasabasına uğrar. limanda gezerken, ağzına kadar balık dolu küçük bir teknenin içinde oturan bir balikçı dikkatini çeker. merakla yanına yaklaşır ve sorar:

"merhaba, bu balıkları yakalamak ne kadar zamanını aldı ?"

balıkçı, tümünü bir-iki saate yakaladığını söyler.
yabancı adam bu kez, niçin daha uzun sure kalıp, daha fazla balık yakalamadığını sorar. balıkçı, ailesinin geçimi için bu kadarının yettiğini soyler. amerikalı işadamı merakla balıkçıya kalan zamanını nasil geçirdiğini sorar. balıkçı anlatır :

"geç vakit yatarım, sabah birazcık balık yakalarım. sonra cocuklarımla oynarım,oğlende de karım maria ile biraz siesta yaparım. akşamları, amigolarla beraber gitar çalip şarap içeriz, eğleniriz. dolu ve meşgul bir yaşantım var senyor."

amerikalı gerinerek,

"benim harvard'dan mba'm var ve sana yardım edebilirim. balık tutmak için daha çok zaman ayırmalı ve daha büyük bir tekne ile calışmalısın. bu tekneden elde edeceğin gelirle daha büyük tekneler alırsın. kısa surede bir balıkçı filosuna sahip olursun.böylelikle, yakaladığın balıkları aracılara değil, doğrudan doğruya işleme tesislerine satarsın. hatta kendi balık fabrikanı bile kurabilirsin. balıkçılık sektöründe bir numara olursun."

ve amerikalı devam eder,

"tabii bunları yapman için öncelikle bu küçük balıkçı kasabasini terk edip mexico city'ye, daha sonra los angeles'e ve en sonunda holdingini genişletebileceğin new york'a yerleşirşin."

balıkçı düşünceli vaziyette sorar,

"peki senyor, bu anlattıklarınız ne kadar zaman alır ?"

amerikalı yanıtlar,

"15-20 yıl kadar."
"peki bundan sonra senyor ?" diye sorar balıkçı...

amerikalı güler,

"simdi anlatacağım en iyi tarafi! zamanı geldiğinde, şirketini halka açarsın ve şirketinin hisselerini iyi paraya satarsın! kısa zamanda zengin olup milyonlar kazanırsın !"

"milyonlar ?" der. meksikalı, "eee...sonra senyor ?"

amerikalı,

"ondan sonra emekli olursun. geç vakitlerde yatabileceğin küçük bir balıkçı kasabasına yerleşirsin, istersen zevk icin biraz balık tutarsın, cocuklarınla oynayacak, karınla siesta yapacak zamanın olur,aksamları da arkadaslarınla şarap içip, gitar çalarsın. " (Ekşi sözlükten)

Evet böyle bir hikaye var ama "global finansal reset" yaklaşıyor ve siz XRP'yi izlemeyi ihmal etmeyin. Bu mesaj finansal tavsiye değildir

üst kat komşumuz aldı, adam kilolu da değil ama banda çıktığında sanki üst kattan bufalo sürüsü geçiyor gibi ses geliyordu.

Babam yukarı çıktı "evladım sen yeni evli değil misin, enerrjini niye buna harcıyorsun" dedi :) Ev için olan altı hidrolik darbe emici olan modellerden olmasına rağmen bazı apartmanlarda çok ses gidiyor, neyse ki iade etmişti hemen.

üst kat komşumuz aldı, adam kilolu da değil ama banda çıktığında sanki üst kattan bufalo sürüsü geçiyor gibi ses geliyordu.

Babam yukarı çıktı "evladım sen yeni evli değil misin, enerrjini niye buna harcıyorsun" dedi :) Ev için olan altı hidrolik darbe emici olan modellerden olmasına rağmen bazı apartmanlarda çok ses gidiyor, neyse ki iade etmişti hemen.

avantajım alt katımda kimse yok, dükkan. Üst kata da ses gitmez diye düşünüyorum.

Geri