Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

haberleri açtım baba kendisine bıçak çeken oğlunu vurdu, bir başka haber tartıştığı annesini döverek öldürdü, inşaatta ceset bulundu, evinde ölü bulundu, İstanbul sahilde 2 ceset bulundu, 10 bin liraya yenidoğan bebekleri yoğun bakımlık yapmışlar.

Bir çok ülkeye 3 ay yetecek drama bir günde çıkıyor Türkiye'de.

edit istedikleri parça çalınmadığı için restoranı kurşun yağmuruna tutup 23 yaşında garsonun ölümüne sebep olanları atlamışım, tam bir Türkiye klasiği, istediğim şarkıyı neden çalmadın sağa sola kurşun sık. Bir de bu ortamda genel af tartışması açıyor MHP, az gerilim var ya memlekette :D
Tool'un "Vicarious" parçasında (link), bu ilk başta yazdığına yönelik insanın doğasını anlatan ifadeler vardır. İnsanlar, başkalarının acılarını hatta ölümlerini görmekten kendilerini alıkoyamıyorlar. Hatta bunu istiyorlar. Güvenli uzaklıkta durdukları sürece, ne kadar şiddet içerdiği önemsemezler.

Sadece Türkiye'de değil, başka ülkelerde de birçok olay yaşanıyor aslında. Daha vahşet dolu hikayeler de çıkmıyor değil. Bizim ülkede, bunlara daha çok dikkat kesilmesek de göze sokma durumu çok fazla var. Çünkü kafalarımız "rahat" değil. Günlük hayatta hiç işimizin olmayacağı insanların acayip hikayelerini, karşımızda oturan iş arkadaşımız, hiç tanımadığımız ama size bunları anlatmak isteyen yabancılar var. İnsanları dram adı altında ağlak ve anlamsız bakışmalı, günlük hayatta olmaması gereken hareketleri (belinde silahla sürekli adam vuran tipler) sürekli her akşam her kanalda izlete izlete; sonunda toplum içinde -bunları normalleştirme süreciyle- uyuyan canavarları uyandırdılar. Bunlar açıkçası baya toplumsal şekillendirme projelerine benziyor. Geniş halk kitlelerini manipüle etmek için artık fetva vermeye, camiye toplamaya, toplantı yapmaya gerek yok.

Bilinçaltı korkunç bir yerdir.

Son düzenleme:
Scudo
100 bin liraya keşke s-works yol bisikleti alsam

Pazar günümüze anlamlı iletileriniz ile tarifsiz katkılar yaptığınız için teşekkür eder 50 ileti kotanız dolunca hangi konu başlıkları açacağınızı merakla beklemekteyiz @ozdmr.u ...
Takip ettiğim başlıklardan 5 tanesinde ilgili üyenin mesajı olunca "anlaşılan birisi çılgın bir başlık açmak için mesaj kasıyor" diye düşünüyordum.
(link) bu gibi bir şey olmazdı diye düşünüyorum. Hala unutmam benim için en iyi iki konu İsveç karbonundan olan Merida 'sı ile Eray'ın ve Muhammet Ağrı Abimin Pinarello konusuydu.

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan kaç kilometre yol kat ettiğimi GPS ile ölçebilecek bisiklet uygulaması var mı?

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan kaç kilometre yol kat ettiğimi GPS ile ölçebilecek bisiklet uygulaması var mı?
Strava "GPS bağlantısı kuruldu" bilgisini verdikten sonra internete ihtiyaç duymuyor. Tecrübeyle sabit.

Dün öylesine bi şok markete girdim. Sun Mild Kablosuz Hava Kompresörü diye bi ürün gördüm. Komedi burada başlıyor.

tempImaget5v6XD.jpg

Bu neymiş diye bi inceledim, fiyat 999₺. Netten araştırayım, iyi ki de demişim. Gerçi alma niyetim de yoktu, daha yeni pro marka el pompası almıştım... Neyse, ürünü google'a yazar yazmaz, şikayetvar'da birisi şikayet etmiş.

(link)

Fiş var, ürün var, garanti kağıdı yok, garanti yok, yetkili servis yok; ithalatçı sallamıyor, satan sallamıyor. Vatandaş mağdur.

Ticaret bakanlığı veya adalet bakanlığı niye var? Böyle bir iş ahlakı ve iş düzeni hangi ülkede var? Yani bu ülkenin vatandaşı olmak niye stres yaratıyor bizim üstümüzde? :)

Son düzenleme:
Fiş var, ürün var, garanti kağıdı yok, garanti yok, yetkili servis yok; ithalatçı sallamıyor, satan sallamıyor. Vatandaş mağdur.
Benzer bir şeyi A101'den aldığımız kablosuz farede yaşadık. GoMobile diye abuk-subuk bir marka fare aldık bir arkadaşa. 15 gün sonra bozuldu. Arkadaş aldığı mağazaya götürdü; "Bunların garantisi yok, zaten içinden garanti belgesi de çıkmıyor" demişler. 80 lira için uğraşmak istemeyen arkadaş da direkt çöpe attı fareyi.

Bildiğim kadarı ile artık fatura garanti yerine geçiyor. Ha o markaya muhattap bulamazsınız o ayrı konu.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bu bot mesajlarının mantığını bilen var mı, yani neden ve nasıl oluyor bu iş? Chat GPT gibi yapay zekalar Turing testinden geçebiliyorken çaktırmadan bir forum sitesine girip tarihin tozlu raflarından konular seçip ansiklopedik bilgiler paylaştığında yapay zeka olduğu belli olmaz diye düşünmüyordur herhalde.

Başında birisi vardır trollemek için yapıyordur bence
Çünkü cevap vermesi gereken mesajı da seçebiliyor arkadaş sadece başlığa bağlı kalmıyor

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama link bırakayım

(link)

Bu bot mesajlarının mantığını bilen var mı, yani neden ve nasıl oluyor bu iş? Chat GPT gibi yapay zekalar Turing testinden geçebiliyorken çaktırmadan bir forum sitesine girip tarihin tozlu raflarından konular seçip ansiklopedik bilgiler paylaştığında yapay zeka olduğu belli olmaz diye düşünmüyordur herhalde.
Sanırım tatmin edici bir cevap olur:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sanırım tatmin edici bir cevap olur:

Ben bu videoyu izlemiştim. Bir teoriyi anlattığı için anlatan arkadaşa birşey diyemem ama Internet olarak bilinen kavram esasında teknoloji alt yapısıdır. IP tabanlı bilgisayarların birbiri ile bağlanması sonuc oluşan ağın ismidir. Teorinin ismi yanlış :)

Sosyal medyayı ve bot olaylarını çok sevmesem de içerik patlamasının kaçınılmaz sonucu olduğunu düşünüyorum. Dünya farklı bir yere evriliyor ve eski medyanın yerini sosyal medya aldı. Yeni bir içerik kavramı ortaya çıkmadıkça eldeki malzeme maalesef bu.

Şu an sadece facebook hesabıma giriş yapıyorum. Bazen video izliyorum ve gerçekten rahatsız olursam trollerin içeriklerini şikayet ediyorum, örneğin biri doğrudan küfretmiş diyelim, şikayete rağmen o mesajları kaldırmıyorlar. Ben çocuklarımın böyle toksik bir ortama girmesini istemem.

Kayınvalidemin MTV borcu yüzünden banka hesabına bloke konmuş. Aklınızda bulunsun gençler, araba alım satım sırasında pazarlık unsuru olarak kullanılan MTV’leri artık seve seve vadesi dolmadan ödemek mecburiyetindeyiz :)

Kayınvalidemin MTV borcu yüzünden banka hesabına bloke konmuş. Aklınızda bulunsun gençler, araba alım satım sırasında pazarlık unsuru olarak kullanılan MTV’leri artık seve seve vadesi dolmadan ödemek mecburiyetindeyiz :)
nasıl pazarlık konusu oluyordu? borcu olunca devredilemiyordu diye hatırlıyorum

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Geri