Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Enflasyon
Süleyman bak bu konu '' Asgari Ücret için Asgari Müşterek'' olabilir. Zaten konu açılırsa son durağı burası olacaktır @hamlet2006 ...

Scudo
Enflasyon
Süleyman bak bu konu '' Asgari Ücret için Asgari Müşterek'' olabilir. Zaten konu açılırsa son durağı burası olacaktır @hamlet2006 ...
Abi çok sıkıcısın. :ckskc:
Enflasyon her gün değişiyor, şimdiki enflasyon bu konudaki enflasyon mu? :ssrtcbya:

• Hahaha
Tepkiler: makaram
Flasyon'un -en'i- yani en kapsamlı olanıdır Enflasyon...Bir karadelik gibidir; ürkütücüdür.. Her musubet ondandır ve kardan adamın erimesi gibi alım gücümüzü azaltır.
Asgari ücret 30 bin gayme olsa ne olur ki?
Putin bile maytap geçmiş...

• Hahaha
Tepkiler: Sadettin Z.
Twit'te "... pert oldu" diye yazılmış ama 2 hafta sonra sarı sitede "Çıtır hasarlı. Boya takıntısı olan aramasın kalb kırarım" şeklinde ilanını görürüz :)
Ben de arabayı satışa koyucam diye dün benzer model yılındaki ilanlara bakayım dedim fiyat belirlemek için, birisi bi araba koymuş arabanın tüm parçaları boyalı, canım istediği için boyattım yazmış :D

255000 liraya arabamı ilana koydum, tüm kusurlarını yazdım. 1 saat içinde 300000 liraya sattım.
1 saatte en az 5-6 kişi aradı. İnanın şok oldum. En son birisi aradı, sana dedi 300000 lira, ver ibanını kaparonu da atayım, ilandan kaldır dedi.
Yav kardeşim, bu arabada kaza var diyorum, ilana da yazdım diyorum. Olsun diyor,ben alacağım.Aldı da

Twit'te "... pert oldu" diye yazılmış ama 2 hafta sonra sarı sitede "Çıtır hasarlı. Boya takıntısı olan aramasın kalb kırarım" şeklinde ilanını görürüz :)
Kanun teklifi geçerse pert araçlar artık trafiğe çıkamayacak.

çok hoşuma gitti ama iyi para 3 bin, kullanan/deneyen var mı aramızda?

Sele amortisörü

(link)

şimdiye kadar gördüğüm en güzel güvenlik teknolojisi kickstand'ın bilgisayardan kitlenmesi anahtarla zincirle uğraştırmaması. 10-15 dakikalık alış verişte bisikleti yüklenip kimse götüremez.

Geçtiğimiz günlerde bisikleti aynakoldan gövdeye kilit takmıştım, iyi ki tekerden geçirmemişim birisi olduğu yerden 1 metre kadar geriye itmiş belki çalmaya kalktı zinciri görmeden, zincirin üstündeki plastik aynakolun dişlisine sıkışmıştı çıkarana kadar canım çıktı. Muhtemelen bisikleti alamadığı için de yan aynama vurmuş nerdeyse çıkmıştı yerinden.

Son düzenleme:
  • Üzgün
Tepkiler: Alazarhus
çok hoşuma gitti ama iyi para 3 bin, kullanan/deneyen var mı aramızda?

Sele amortisörü

(link)
Sele amortisörlü bir Merida şehir bisikletim vardı. Hiç gerekli bir şey değil, boşuna alma derim.

Instagram'da Berlin'deki bir bisiklet kulubüne denk geldim. (link) Fotoğraflar, bizim buralardaki kulüplerdekine göre daha hoş.

Adsız.png

Muhtemelen fotoğraf veya video işleriyle uğraşan biri çekiyor. İlgi çekici geldi çünkü gece fotoğrafçılığı zor. Özellikle hareketli objeleri, "bisiklet üstünde" hareket halinde çekmek bence çaba isteyen bir iş. Enstantane zaten yeteri kadar zorlarken, kadrajı doldurmak mesele.

Tabi ki Berlin'inde asfalt güzel. Oldukça düz bir şehir olmasından dolayı fixie kullanımı da yaygın. Kulüp zaten ilk başta fixielerle başlamış. Şu an bir sınırlama yok, ister dağ bisikletiyle ister yol bisikletiyle katıl. En kısasından en uzununa kadar değişik boylarda gidon kullanımı da dikkatimi çekti. Bizdeki gibi şehirde amortisörlü dağ bisikleti kullanımı gözükmüyor. Sürücülerin de oldukça atletik durduğunu söyleyebilirim.

Sanki bisikletli hayat tarzınını, yaşadığımız bölgeye ve kullanıma göre doğru tarzda yaşamıyoruz gibi geliyor. Yani, isteyen istediğini sürsün tabii ki de kalın tekerlekli dağ bisikletini, ayaklarını kurbağa gibi açıp, sele boyu en altta ayarlı sürmeye çalışılmasından ne zaman vazgeçilecek?

Ülkemizin işçisine grev bile yaptırmıyor ancak elin suriyelisine kutlama izni veriyor bu devlet, akşam bisiklet süreyim dedim, moralim bozuk olarak eve döndüm. 🤬

Diktatörlük zor zenaat. Her an, bir uçağa atlayıp sığınacak ülke aramak zorunda kalıyor baksanıza. İnsanın elinde en azından bir uçak olmalı. Gidecek sığınacak ülke olmalı el altında. Onlarca yıllık şatafat sonrası alışılagelmiş lüksü devam ettirecek kadar para pulu da yurtdışına çıkarmak gerekiyor öncesinde.
Zor iş la Diktatörlük.

Çok mu bencil düşünüyorum bilemedim ama tek isteğim, 3-4 milyon Suriyelinin evlerine dönmesi ve bizim ev piyasasının rahatlaması. Ev fiyat artışı azaldı, enflasyona göre reel düşüş var, vs bana palavra gibi geliyor. Piyasa artmaya devam ediyor...

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Çok mu bencil düşünüyorum bilemedim ama tek isteğim, 3-4 milyon Suriyelinin evlerine dönmesi ve bizim ev piyasasının rahatlaması. Ev fiyat artışı azaldı, enflasyona göre reel düşüş var, vs bana palavra gibi geliyor. Piyasa artmaya devam ediyor...
ne 3-4 milyonun hepsi evine döner, ne de dönenlerden dolayı ev fiyatlarında büyük düşme olur, şahsi fikrim.

Son düzenleme:
kurulu düzenim olmasa döneriz diyen gurbetçilerimiz varken suriyelilerin gideceğine inanmak

Ev fiyatlarının artışı Suriyeliler yüzünden değil ahlaki çöküşümüz yüzündendir. Suriyeliler zaten dönmez de, dönseler de bi poh değişmez.

Ev fiyatlarının artışı Suriyeliler yüzünden değil ahlaki çöküşümüz yüzündendir. Suriyeliler zaten dönmez de, dönseler de bi poh değişmez.
ev kiraları çıktığı zirveyi unutmaz. yoksa dolar için söylenen bir şey mi idi bu tam hatırlayamadım.

Geçen yıl 4 bin tl veriyordum . Bu yıl 13 bin tl'ye çıktı . Fena bir sarsılma yaşadık tabi. Ama çevredeki tüm evler boş ve kiralık

Geri