- Tepki
- 18.169
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yeni Sancaktar @Can ÇelikBezgin Bekir eski tüfek bir abimizdi....
Arabam yok demekki tüm sıkıntı aslında arabamın olmayışıymış )Çözümü basit.
Bisikletini arabana koy, sahilde bisikletini suikast silahıymış gibi arabadan çıkar, bisiklet gözlüğünü karizmatik bir snipermış gibi gözüne tak. Eldivenleri profesyonel bir katilmiş eline oturt, taytını Recep İvedik gibi avuçlayıp yukarı çek,bisikletine bin,spdni şakkadanak pedala geçir.
Bisikletine değer verdiğini göster. Sporunu yap, aynı ritüelde bisikletini topla, arabana koy ve o 8-9 kmyi geç ve evine dön. Emin ol sana bisiklet aşkını verecek dopamin bir yerlerine dolmuş olacaktır.
14 yıldan sonra 2025 e işsiz olarak girmek koyacak biraz. Ne yapacaz bakalım. Evde sabun mu paketlesem acaba ?! 😃
Ben de işsizim.
Beklentiler hep ileri tarihlere atılır. Sonra bir de bakarsın ki hala aynı yerdesin...2025 yazında birşeyler değişecek.
Çağır abi , başka çare kalmadı artıkİnşaata başlayınca çağıracağım seni Samet
Bir de daha geriye gitmişsen...Beklentiler hep ileri tarihlere atılır. Sonra bir de bakarsın ki hala aynı yerdesin...
Bu yaşta bu neyin kederi, efkarı arkadaş.Bir de daha geriye gitmişsen...
Artık "kişiye özel" melankolisiyle, ürünü kesip tek bir bedene uygun kullandırmaya akımı var herhalde. Sıkıldınız veya hastalıktan dolayı satayım dediniz, gidip paşa paşa sele borusu alın geçin diyecekler. Lüks tüketimde böyle şeylerin dert edildiğini sanmıyorum. Ancak çok üretim akımı haline geleceğini de sanmam. Weis diye bir marka var, kadro titanyum, sele borusu karbon. Kesip takılıyor. Uzatayım diye bir olayı, yok...Sele yüksekliğinin ayarlanabilen birşey olduğunu kaçırmış olsalar gerek.
İnanın bilmiyorum ama hayalini kurdukların geceleri kabusun olabiliyormuş. Belki...Bu yaşta bu neyin kederi, efkarı arkadaş.
Yeni değil eskiden de vardı bu. Bakınız Scott Scale RC 2010, Addict RC 2010 vs... Her dönem tek tük deneyen firmalar çıkıyor.Artık "kişiye özel" melankolisiyle, ürünü kesip tek bir bedene uygun kullandırmaya akımı var herhalde. Sıkıldınız veya hastalıktan dolayı satayım dediniz, gidip paşa paşa sele borusu alın geçin diyecekler. Lüks tüketimde böyle şeylerin dert edildiğini sanmıyorum. Ancak çok üretim akımı haline geleceğini de sanmam. Weis diye bir marka var, kadro titanyum, sele borusu karbon. Kesip takılıyor. Uzatayım diye bir olayı, yok...
323720 dosyayı görüntüle
Karbon boruyu içi 1" veya 1-1/8" olacak şekilde seçmişlerdir muhtemelen. Bu sayede bu ebattaki sele borularının kelepçe ile kullanımı mümkün olur. Hammer Road SL'in sayfasında borunun iç çapını yazmamışlar. Mail attım, cevap gelince yazarım ölçüyü.Weis diye bir marka var, kadro titanyum, sele borusu karbon. Kesip takılıyor. Uzatayım diye bir olayı, yok...
Dediğinize benzer bir durumu hangi bisikletti hatırlamıyorum ama gördüm. Kadroya entegre şekilde sele borusu var bikefitt değerine göre selenin takılacağı yerden kesiyorlar tıpkı maşa/süspansiyon şaft borusundaki fazlalığı keser gibi. Benim yol bisikletini aldığım kişi almıştı oradan aklıma geldi.Artık "kişiye özel" melankolisiyle, ürünü kesip tek bir bedene uygun kullandırmaya akımı var herhalde. Sıkıldınız veya hastalıktan dolayı satayım dediniz, gidip paşa paşa sele borusu alın geçin diyecekler. Lüks tüketimde böyle şeylerin dert edildiğini sanmıyorum. Ancak çok üretim akımı haline geleceğini de sanmam. Weis diye bir marka var, kadro titanyum, sele borusu karbon. Kesip takılıyor. Uzatayım diye bir olayı, yok...
323720 dosyayı görüntüle
Ben gibi haftada 1 kez sürüş yapan yada hiç yapmayanlar fırsatı oldukça foruma geliyor gibi görünüyor.Vahşi doğada canlılar kış gelince ya kış uykusuna yatar ya da sıcak bölgelere göç ederler.
Ya bisikletçiler?
Bırakın ölçmeyi, uygun kadro boyu deneyebilmek için elimizde mevcut gelebilirsiniz deyip şehir dışından insanları çağırıp, insanlar gittiklerinde aa bu kadro kapalı kutuymuş deneyemezsiniz size Giant satalım diyorlar. Tavsiye etmiyorum bu markayı.Türkiye'de Shimano'nun servisleri var örneğin House of Bike gibi ama orada bile bisiklet satarlarken boyunuzu, omuz genişliğinizi ölçtüklerini ve ona göre tavsiyede bulunup, ayarlama yaptıklarını sanmıyorum.