Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bezgin Bekir eski tüfek bir abimizdi....

Scudo
Bezgin Bekir eski tüfek bir abimizdi....
Yeni Sancaktar @Can Çelik
Bi kere ilkeleri aynı
-Üşeniyorum öyleyse yarın
-Varlığım yokluğuma armağan olsun
-Erken yatıp, erken kalkmalıyım ki yarın erken yatabileyim

Çözümü basit.
Bisikletini arabana koy, sahilde bisikletini suikast silahıymış gibi arabadan çıkar, bisiklet gözlüğünü karizmatik bir snipermış gibi gözüne tak. Eldivenleri profesyonel bir katilmiş eline oturt, taytını Recep İvedik gibi avuçlayıp yukarı çek,bisikletine bin,spdni şakkadanak pedala geçir.
Bisikletine değer verdiğini göster. Sporunu yap, aynı ritüelde bisikletini topla, arabana koy ve o 8-9 kmyi geç ve evine dön. Emin ol sana bisiklet aşkını verecek dopamin bir yerlerine dolmuş olacaktır.
Arabam yok :) demekki tüm sıkıntı aslında arabamın olmayışıymış :))

Arabam yok :) demekki tüm sıkıntı aslında arabamın olmayışıymış :))
Sizdeki sorun malesef ki araba değil.

Sizin bisiklete ilginiz, isteğiniz, sevginiz bitmiş olabilir. Elin oğlu sevgilisine bakın nasıl bahane bulup yazıyor.
def7e2175ac4c245070deec80da0b5c8.jpg

Siz de seviyorsanız bisiklete binme bahanesi bulursunuz.

14 yıldan sonra 2025 e işsiz olarak girmek koyacak biraz. Ne yapacaz bakalım. Evde sabun mu paketlesem acaba ?! 😃
Ben de işsizim.

Saat 8 ve hala çalışıyorum :agla: :agla: :agla: . Çok fena yol ayrımına geliyorum ve elde hala birşey yok.

2025 yazında birşeyler değişecek. Mevcut statüde davem etmek istemiyorum.

İstediğim olmazsa çekip gitsem mi diye düşünmüyor da değilim, ben de işsiz kalırım.

Sele yüksekliğinin ayarlanabilen birşey olduğunu kaçırmış olsalar gerek.
Artık "kişiye özel" melankolisiyle, ürünü kesip tek bir bedene uygun kullandırmaya akımı var herhalde. Sıkıldınız veya hastalıktan dolayı satayım dediniz, gidip paşa paşa sele borusu alın geçin diyecekler. Lüks tüketimde böyle şeylerin dert edildiğini sanmıyorum. Ancak çok üretim akımı haline geleceğini de sanmam. Weis diye bir marka var, kadro titanyum, sele borusu karbon. Kesip takılıyor. Uzatayım diye bir olayı, yok...

1733857188720.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Artık "kişiye özel" melankolisiyle, ürünü kesip tek bir bedene uygun kullandırmaya akımı var herhalde. Sıkıldınız veya hastalıktan dolayı satayım dediniz, gidip paşa paşa sele borusu alın geçin diyecekler. Lüks tüketimde böyle şeylerin dert edildiğini sanmıyorum. Ancak çok üretim akımı haline geleceğini de sanmam. Weis diye bir marka var, kadro titanyum, sele borusu karbon. Kesip takılıyor. Uzatayım diye bir olayı, yok...

323720 dosyayı görüntüle
Yeni değil eskiden de vardı bu. Bakınız Scott Scale RC 2010, Addict RC 2010 vs... Her dönem tek tük deneyen firmalar çıkıyor.

Weis diye bir marka var, kadro titanyum, sele borusu karbon. Kesip takılıyor. Uzatayım diye bir olayı, yok...
Karbon boruyu içi 1" veya 1-1/8" olacak şekilde seçmişlerdir muhtemelen. Bu sayede bu ebattaki sele borularının kelepçe ile kullanımı mümkün olur. Hammer Road SL'in sayfasında borunun iç çapını yazmamışlar. Mail attım, cevap gelince yazarım ölçüyü.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Vahşi doğada canlılar kış gelince ya kış uykusuna yatar ya da sıcak bölgelere göç ederler.
Ya bisikletçiler?

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
İlk kez kullanıcı ilerde ortadan motor da takmak isteyebilir diye oraya bölme yapılmış bir ebike görüyorum. edit ikinci motor için ikinci pil kızağı bile koymuşlar

323720 dosyayı görüntüle
Dediğinize benzer bir durumu hangi bisikletti hatırlamıyorum ama gördüm. Kadroya entegre şekilde sele borusu var bikefitt değerine göre selenin takılacağı yerden kesiyorlar tıpkı maşa/süspansiyon şaft borusundaki fazlalığı keser gibi. Benim yol bisikletini aldığım kişi almıştı oradan aklıma geldi.

Verdiğiniz örnektekine benzer sele borusu olan bisiklet örneğini Soulrider'da da görmüştüm.
(link)
(link)
(link)

Vahşi doğada canlılar kış gelince ya kış uykusuna yatar ya da sıcak bölgelere göç ederler.
Ya bisikletçiler?
Ben gibi haftada 1 kez sürüş yapan yada hiç yapmayanlar fırsatı oldukça foruma geliyor gibi görünüyor.

Türkiye'de Shimano'nun servisleri var örneğin House of Bike gibi ama orada bile bisiklet satarlarken boyunuzu, omuz genişliğinizi ölçtüklerini ve ona göre tavsiyede bulunup, ayarlama yaptıklarını sanmıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Türkiye'de Shimano'nun servisleri var örneğin House of Bike gibi ama orada bile bisiklet satarlarken boyunuzu, omuz genişliğinizi ölçtüklerini ve ona göre tavsiyede bulunup, ayarlama yaptıklarını sanmıyorum.

Bırakın ölçmeyi, uygun kadro boyu deneyebilmek için elimizde mevcut gelebilirsiniz deyip şehir dışından insanları çağırıp, insanlar gittiklerinde aa bu kadro kapalı kutuymuş deneyemezsiniz size Giant satalım diyorlar. Tavsiye etmiyorum bu markayı.

Ya bisikletçiler?
Kışın tadı ayrı bi güzel bence, en keyifli ve en istikrarlı sürüşlerimi geçen kış yapmıştım. Dün de baya sıkı bi yağmur yedim, su çok güzel bence herkes gelebilir :)

54B3FF9C-8E2E-4ED2-BFD1-3599808B00EB.jpeg

Geri