Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Vahşi doğada canlılar kış gelince ya kış uykusuna yatar ya da sıcak bölgelere göç ederler.
Ya bisikletçiler?
Tatsubi'yim ben. Tatlısu bisikletçisi. Ama ben bisiklete binmiyorum ki. O zaman ben tatlı suyum sadece. :krktm: Acilen bisiklete binmem lazım.

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
Scudo
Dediğinize benzer bir durumu hangi bisikletti hatırlamıyorum ama gördüm. Kadroya entegre şekilde sele borusu var bikefitt değerine göre selenin takılacağı yerden kesiyorlar tıpkı maşa/süspansiyon şaft borusundaki fazlalığı keser gibi. Benim yol bisikletini aldığım kişi almıştı oradan aklıma geldi.

Verdiğiniz örnektekine benzer sele borusu olan bisiklet örneğini Soulrider'da da görmüştüm.
(link)
(link)
(link)

Ben gibi haftada 1 kez sürüş yapan yada hiç yapmayanlar fırsatı oldukça foruma geliyor gibi görünüyor.

ısp sele borusu giant tcr modelinde de vardı. konfor olarak bir tık düşük ama esneklik az oldugu için daha rijit bir bisiklet için yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
  • Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Yeni değil eskiden de vardı bu. Bakınız Scott Scale RC 2010, Addict RC 2010 vs... Her dönem tek tük deneyen firmalar çıkıyor.
Bende var bunlardan bir tane. 2009 model Scott Scale LTD. Bir rivayete göre, Nino Schurter U19 şampiyonluğunu bu bisiklet üzerinde kazanmış :)

7NrW2N.jpg

Ah Ankara, neden bu kadar soğuk ve grisin be Ankara!😕

"Yalnızlığımız bir bakıma kuvvet kaynağı, bir bakıma da acıdır. Yalnızlık en ciddi mekteplerden biridir ve nihayet yalnızlık kaderimizdir." Hüseyin Nihal Atsız'ın anısına...

''Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz'' S. Demirel

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: ali_ihsan21
"Yalnızlığımız bir bakıma kuvvet kaynağı, bir bakıma da acıdır. Yalnızlık en ciddi mekteplerden biridir ve nihayet yalnızlık kaderimizdir." Hüseyin Nihal Atsız'ın anısına...
"Ah be beni niye terkedip gittin vicdansız karı" formatındaki mesajlardan sonra Çakma Hitler'e geçtin sanırım.

Atsiz-Hitler.jpg

"Ah be beni niye terkedip gittin vicdansız karı" formatındaki mesajlardan sonra Çakma Hitler'e geçtin sanırım.

Atsiz-Hitler.jpg
Keşke her şey bu kadar basit olsa. Bir insanın kendisine tahammülünün kalmamasının nasıl bir şey olduğunu anlayabilecek duruma düşmemenizi dilerim.

Geri