Scudo Sports

Suadiye

emin palaz

Daimi Üye
Tepki
97
merhaba acaba suadiye sahil tarafında o bölgede sahile yakın bisiklet kiralıyan yerler ve burada suadiye'den bisiklet süren arkadaşlar var mı?

Scudo
bugün suadiye sahilde gnçtrkcll bisiklet kiralıyordu. sanırım ücretsizdir.:) ama işinizi görür mü bilemem. bir de hangi günler orada bilinmez.

• Beğen
Tepkiler: emin palaz
herkese kucak dolusu sevgiler...aranıza bugün katıldım..uzun zamandır planladığım hayalim olan şeye bugün kavuştum..bugün bir adet salcano astro 210 v model bisikletimi almış bulunmaktayım..25 yaşındayım sitedeki abilerime , ve kardeşlerime bol pedallı günler dilerim en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Can_517
Hoşgeldin , bisiklet forum ailesine. Başlangıc için güzel hatta o parca kötü bu parca agar demessen seni uzun yıllar tasıyacak bir bisiklet diyebilirim.

Güle güle kullanman dilegiyle.

@Uğur Recep AKGÜL

çok teşekkür ederim bakalım yetersiz gelmeye başladığı zaman daha güzellerini alırım umarım tekrar teşekkürler

öncelikle aramıza hoşgeldin. bisiklet için hayırlı olsun abi. ben ng650 ile idare ediyorum. astro size hayli hayli yeter bence başlangıç için:in: :D

hoşgeldin arkadaşım.yeni bisikletin hayırlı olsun kazasız sürüşler.

Hoşgeldin Arkadaşım
Zehiri aldın artık, gerisi gelir ...
Sevgilerle:in:

Suadiye'den herkese merhaba,

Trek fx 7.3'ümün çalınmasından sonra Dahon Vitesse 7 Bisikletimi aldım ve gayet memnundum ve evden işe Dahon'um ile birlikte gidiyordum ki iş yerim bayağı dik yokuşlu ve orta uzaklıktaki bir bölgeye taşındı.

Şimdi yeni bir günlük git-gel kullanım bisikleti bakıyorum.

Yeni bisikletimi aldıktan sonra gruplara katılıp, adalar, sahil turlarına katılmak isterim.

Sevgiler,

Berk

Merhaba berk bende cannondale Quick 5 city bike var ben daha çok uzun tur yaptım ama ıst içi kısa turlar yapıyorum sizinle beraber tur yapabiliriz.iyi gunler

Geri