Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suluk alacağım ama tavsiyeniz nedir?

farukbas77

Daimi Üye
Tepki
35
(link) Arkadaşlar bu suluğu almak istiyorum aynı zamanda bu siteden zefal patlak önleyici bant alacağım. Sizce bu suluk nasıl kullanan var mı? Bu sitenin güvenilirlik derecesi nedir? Suluğa 27 tl vereceğim ama koku yapıp yapmadığını bilmiyorum yani iç kısmı plastik mi metal mi bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu suluk yerine Zafâl ARCTiCA al daha iyi. Bu suluk 500ml - ARCTiCA 700 ml. suyu aynı sıcaklıkta tutma süreleri ve ürünlerin üretiminde kullanılan mâlzeme aynı. Fiyat olarak ARCTiCA 30 lira. Benim için suyun miktarı fazla önemli değil sadece spor yaparken yanımda bulunsun yeter. Yani bu suluk koku yapmaz değil mi? Alırsam sıkıntı oluşturma ihtimali var mı bu benim için önemli. Koku yapmasın yeter.

Scudo
Ben Trek 7.3FX bordo kullanıyorum. Üzerine Forbest (Japon Pazarı) ten metal ve termos özelliği olan bordo deri kaplı bir suluk aldım. İlla bisikletçiden alacaksın diye bir şey yok. Üstelik 15 TL sadece.

termos özelliği olan kaliteli bir suluk tavsiyesine ihtiyacım var. günü birlik turlar için.

bence plastik almayın, benim lampre ürünü var bir tane çok kötü koku yapıyorum kullanmıyorum şimdi alüminyum bakıyorum.

Camelback'in sulukları var. Yurtdışı sitede onlara yönelebilirsiniz. Ben aldım çok memnunum. Tabi biraz pahalı.

dechatlondan kamp için satılan suluklar var. bisikletin suluk kısmına sığıyor. ben ondan aldım.

gerektiğinde kavga sırasında elinde aldığında yüksek darbe eğilimli silah olabiliyor.

Zefal'in 750 ml'lik suluğunu kullanıyorum. İlk başta hafif bir koku vardı, kullandıkça koku tamamen kayboldu. Tavsiye ederim. (Alüminyum suluk da kullandım, kokusu daha kötüydü, ayrıca sıkılamadığı için bana göre su içmesi zor oluyor.)

Bence plastik türü suluk vs kullanmayın bende alüminyum 750 ml iki adet suluk var para vermedim promosyon sayılır bende iki bisiklet var çocukla ben kullanıyorum iki senedir sağlıklı ve sağlam kullanışlı. Bence mutlaka bunlardan kullanın aynısını av malzemeleri satan yerde aynısı 25 lira gördüm

camelback bpa-free ürünlerini tercih edebilirsin

Polisport suluk tavsiye ederim. İçinde uzun süre su bırakmadığınız sürece koku yapmıyor. Thermal özelliği olduğundan yazın turdan önce suluğun yarıdan fazlasını doldurup buzluğa koyuyorum. tura çıkarkende buzun üstüne su ilave ediyorum. 2-3 saate kadar soğuk suyunuz oluyor. Ayrıca kapaklı olduğundan, suluk ağzında toz ve kum birikmiyor.

Bence de plastik almayın. Ben de ucuza kaçıp plastik almıştım daha birkaç kez kullanımda deforme oldu, koku yaptı, üstündeki baskıları soyuldu. Termoslu alüminyum bir kamp suluğu daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
(link)
(link) bu iki suluk arasinda kaldim, önerisi olan var mı?

İyi marka olsun demiştim 2 adet Zefal almıştım ama zamanla kapağı daraldı. Çok zor açılıp kapanıyor çakı veya tornavida kullanmak zorunda kalıyorum. Koku konusuna gelince koku yapmıyor. 750ml almanızı tavsiye ederim.IMG_20170101_152042.jpg

@Belmont Bence sağlık açısından da plastik iyi bir tavsiye olmayacaktır. Özellikle sıcakta durdukça ileride ciddi sıkıntılar yaratabilir.

• Beğen
Tepkiler: çimtay ve SedaD.
Ben termos özelliği olan bir suluk almak istiyorum. @dogancancetin in dediği gibi plastik almayı düşünmüyorum. Suluk kafesim bontrager xxx,kafesin ust kısmı daraldığı icin her model uymuyor,bi de boyle bi sıkıntım var:) @Bulent A. Baglantidaki urun güzelmiş, bu urunun kafese uygun modelini bulabilirim? İçi plastik değil herhalde bi kac yerden baktim herhangi bir bilgi bulamadim.

@SedaD. İçi bpa free diyor forumda kullanan tavsiye edenler vardı.Ben ilk başta plastik aldım.Doğal olarak sıcakta koku yapınca gittim stanley termos aldım 1 lt ve 0,75 lt tabi onlar biraz maliyetli.Burada detaylı yazıları bulabilirsiniz; Termos (matara) tavsiyesi

• Beğen
Tepkiler: SedaD.
Bir de benim paylaştığım bağlantıdaki ürünler hakkında bilgisi olan var mı?

Geri