Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suluk tavsiyeleri

sinkor

Üye
Tepki
2
İsim
Sinan Korkmaz
Bisiklet
Salcano
suluk tavsiye hangi marka almalıyım saygılar

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Reizzz
Scudo
matara tutucuyla birlikte bende matara bakınıyorum umarım faydalı cevaplar alabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: OrhanOzkaya
Ben camel(link) olanları kullanıyorum ve soğuk suyu koyduktan 1-1.30 saat sonra bile suyun sıcaklığı fena değil. Ayrıca ağız kısmındaki yapı da çok kullanışlı tavsiye ederim.

polar suluklar çift katmanlıdır ve bpa ve ftalat içermez. sağlık önemli.

(link)
5 yıldır kullanıyorum ve memnunum

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
migros'dan bunları da değerlendirebilirsiniz.
199186

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Zefal arctica 750ml almayı düşünüyorum ben de.

• Beğen
Tepkiler: YagizY
ilginiz için teşekkür ederim
çok pahalı olmasın fiyat performans ürünü 80 lirayı gecmesin mesa saygılar

Camelbak dan şaşma

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Taygun Kon

ARCTICA serisi suyu soğuk tutmuyor diye bir sürü yorum okumuştum..
en sonunda paraya kıyıp şu termos matarayı (720ml) aldım.. yaz sıcaklarında çok işe yarıyor..

199190

Decathlon'da satılan B'TWİN marka ısı yalıtımlı 500 ML'lik matara var, kendimde kullandığımdan tavsiye edebilirim. Güneşli havalarda içine koyduğunuz sıvı serin kalıyor, en azından benim 2, 2,3 saatlik sürüşlerimde ısınmadı hiç. Ayrıca sıkılabilir özellikte bu matara, ama bir handikap var o da suyu içmeniz için emmeniz yetmiyor, aynı zamanda sıkmanızda lazım, bu da sürüş anında suyu içmenizi zorlaştırıyor. Tanesi 30 lira bu mataranın, bir bakın isterseniz.

Bendeki B'TWİN marka olan, sanırım benimkinin stoğu tükenmiş ama gerek görünüş gerek özellik bakımından birebir aynı bu üründe; (link)

Bende olan ama internet satışında olmayan üründe bu; (link) (Bu ürün muhtemelen mağazalarda fiziki halde bulunuyordur, bakmanız lazım.)

teşekkür ederim

Ben tura cikinca suyum hep imamin abdest suyu gibi oldugundan guzel bir yontem buldum ; Tura çikmiyorum ohhh mis . Kaveye gidiyorum gelsin sodalar ayranlar oh oh

@mariokaldato
Suyu dolduruyoruz akşamdan, buzdolabına koyuyoruz (sıcak hava için), ertesi gün geziye çıkmadan içine beş, on adet buz küpü atıyoruz, su zaten soğuk olduğu için çabuk ısınmıyor. Bir süre soğuk soğuk içiyoruz. İhtiyaç duyarsak en yakın bakgaldan ? soğuk su alıp mataraya boca ediyoruz. Fırsat olursa üç, beş buz küpü daha ekleyebiliriz (bakgal emmi verirse tabi ?). İşte yazın soğuk su çözümü ?.

(link)

• Beğen
Tepkiler: :DDD
@erdlylmz
Kesinlikle Camelbak alın. Ben de dün siparişini vermiştim.

@Türka¥

Hayallerim suya düştü yaa. Ne yapayım bilemedim :(

Hangi tür bisiklette kıskanacaksın diye soracagim ama camelback her bisiklete uygun diğer arkadaşlar gibi bende tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Geri