Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suni Antioksidanlar Kanser Etkisini Artırıyor

abdullahabdullah

Forum Bağımlısı
Tepki
610
İsim
Abdullah YEŞİLTAŞ
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Lapierre
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Malumunuzdur ki, tıp dünyası bizim ÖSS sistemi gibi tam bir yap-boz. Dünyada sayılı klinikler parayla satın alınıp 70'li yıllarda olduğu gibi "Klinik onaylı Camel sigarası, sporculara tavsiye edilir!!!" açıklamalar, reklamlar yapılıyor. Kimisi beyaz et yemeyin kırmızı et yiyin diyor, kimi balık yiyin diyor ve anlıyoruz ki bu da satışlar için.
Tıp, ticaretin parçası olmuş; Hipokrat yemini yalan olmuş.

Konuya gelirsek;
Harvard üniversitesi uzmanları tarafından yapılan bir araştırmaya göre, c ve e vitaminleri ya da beta karoten gibi güçlü antioksidanlar sanılanın aksine kanserin önlenmesine değil yayılmasına yardımcı oluyor!...

Dünyanın en saygın sağlık dergilerinden nature'de yayınlanan makalede bu vitaminlerin kanser hücrelerini oluşturan erbb2 geniyle aynı rolü üstlendiği ve kanser hücreleri için besin rolü üstlenerek hastalığın oluşumunu hızlandırdığı savunuldu...

Ancak uzmanlar bu vitaminlerin meyve ve sebzeler gibi doğal yollardan alımında ciddi bir risk oluşmadığını vitamin haplarıyla alındığı zaman tehlike oluşturduğuna dikkat çekti...

Harvard Üniversitesi'nden Joan Brugge'nin başkanlığını yaptığı araştırmanın sonuçlarının yayınlandığı makalede bu yöndeki çalışmaların 1990'larda başladığı belirtildi. Buna göre deneylerde ilk olarak sigara içen insanlara beta karoten hapları verildi. Ancak bunun kanser oranını artırdığı görüldü. Daha sonra C ve E vitaminlerinde de benzer etkiler tespit edildi. Makalede ayrıca iki yıl önce Glasgow Üniversitsi tarafından yapılan ve C vitamini ile yağ hücrelerinin birleşmesinin kanseri hızlandırdığı yolundaki araştırma da hatırlatıldı.

Antioksidanlar sanılanın aksine kanserin önlenmesine değil yayılmasına yardımcı oluyor....
(link)

Scudo
Antioksidanlar sanılanın aksine kanserin önlenmesine değil yayılmasına yardımcı oluyor....

gercekten ilginc bir bilgi antioksidanlar benim bildigim kansere faydası oldugu biliyoırdum bunu okuyasıya kadar güzel paylasım tesekkurler

Paylaşımın için tşk ler..Hastalıkların genel ilacı huzur huzur ve mutluluk.
Sağlıklı bir yaşam diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: 42FY
çok güzel bi konuya değinmişsiniz Abdullah Bey artık miletimiz çerez gibi her öğün ağzına bu haplardan atar oldu,çok yazık,birileri artık bu milleti bilinçlendirmeli.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Ancak uzmanlar bu vitaminlerin meyve ve sebzeler gibi doğal yollardan alımında ciddi bir risk oluşmadığını vitamin haplarıyla alındığı zaman tehlike oluşturduğuna dikkat çekti...
Bakın bu cümleler düşünülürse modern tıp denilen yani hep ilaç üzerine adapte olmak ,İnsanlar için ayrı bir risk taşıyor.Yani hastalıkalra pencere açıyoruz.O yüzden doğal beslenmek ve ihtiyaç duyulmadığı sürece ilaç kullanılmamalı.İyi Forumlar.Sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Tabii antioksidana eyvallah..

Geri