Scudo Sports

SUNTOUR SF10 XCM V2 RL - Kapak Problemi Yardım!

Tepki
34
Bisiklet
Giant
SUNTOUR SF10 XCM V2 RL model maşaya sahip Carraro bisikletimin üzernden nasıl olduysa telinin üstündeki kapak kaybolmuş arkadaşlar. :( Daha 1 hafta oldu alalı üzülmedim desem yalan olur. Kapağın resimlerini çektim. Acaba tam uyumlu olanını nereden temin edebilirim İstanbulda?

(link) (link)
(link)(link)

Scudo
Nereden bulabileceğimi bilen kimse yok mu arkadaşlar?

geçmiş olsun bendede aynı olay başıma geldi yolu tekrar geriye gittim zor buldum :D tabi hemen ffarketiğim için buldum :D pek yerinde duran kapak değil

yanlız aklıma bişey takıldı kaybolunca nasıl çektin kapağın resmini kaybolacağınımı serzdin :D :D yerinde bi espiri değil ama :D

:) 2 tane Carraro var ondan. Bugün Manisa Bianchi'den aradılar. Göndereceklermiş. Sorun kalmadı böylece.

@Carraro Racer

biraz detay verirseniz bizim de başımıza gelirse aynı yolu izleyelim

mail mi attınız ilgili kimdir ücretsiz mi yolluyorlar
tşk.

Mail ile iletişim kurdum. Sonra Manisa Bianchi fabrikasından bir yetkili 1 gün sonrasında beni aradı. Tekrar sorunumu dinledi. Sonrada hiç üzülmeyin adresiniz bizde mevcut kargo ile hemen gönderiyorum dedi. Ücretsiz.

merhaba arkadaşlar benimde carraro 473H race var aldığım ilk günden beri o kapak yok olması veya olmaması farketmiyor... =)))

@Ömür Bölten

Niye farketmiyor anlayamadım? Maşayı kilitleyen tel o kapak olmayınca açıkta kalıyor bilmem farkettiniz mi? Yağmur - çamur birikintisinin oksitlenme yapacağı kesin. Siz önemsemiyorsanız bilemem, firma önemsemiş ki koymuş :ci:

Bu arada Bianchi Manisa göndereceğiz demişti fakat ne gelen var ne giden :D Türkiyede bisikleti satıncaya kadar herşey. Bisikletten bişey ilk hafta düşerse kapı duvar arkadaşlar. En azından Bianchi'de böyle.

kapak eline geçerse, kapagın altındaki teli ayarlat..
fazla ittigi için kapagı fırlatıyo açıp kaparken..
bendede aynı sorun vardı küçük bi tornavida hareketiyle kurtuldum..

@mustybulut

Sonunda gönderdiler. Umutsuzdum bölge müdürlüğünü arayıp söylendim biraz. Adresime kargo ile gönderdiler.

Önerin için teşekkürler, ayarlarını yaptıracağım.

benim bisikletim de Carraro. Yazdıklarını okuduktan sonra hemen bantladım kapağı:DAman benimkinede böyle olmasın diye.

Geri