A Abdullah Uğraşkan Üye Kayıt 12 Ağustos 2010 Mesaj 70 Tepki 90 Şehir Trabzon 1 Eylül 2010 #1 Merhaba arkadaşlar (link) bisikletim var. Çok ekstrem hareketler olmasa da arka teker üzerinde sekme, bunny hop gibi hareketleri yapabilirmiyim ? Birde yaptığımız taktirde bisiklet çok zarar görürmü ? Tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var :in:
Merhaba arkadaşlar (link) bisikletim var. Çok ekstrem hareketler olmasa da arka teker üzerinde sekme, bunny hop gibi hareketleri yapabilirmiyim ? Birde yaptığımız taktirde bisiklet çok zarar görürmü ? Tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var :in:
Bariskkk Forum Bağımlısı Kayıt 21 Mart 2010 Mesaj 665 Tepki 323 Yaş 30 Şehir istanbul/Avrupa yakası İsim Barış KKK Başlangıç 2009—10 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Dağ bisikleti 1 Eylül 2010 #2 Ufak tefek hareketlerde bişey olucağını sanmam sonuçta mtb yarışları için yani zorlu koşullar için tasarlanmış bir bisiklet. Tepkiler: yakup öztırpan
Ufak tefek hareketlerde bişey olucağını sanmam sonuçta mtb yarışları için yani zorlu koşullar için tasarlanmış bir bisiklet.
A Abdullah Uğraşkan Üye Kayıt 12 Ağustos 2010 Mesaj 70 Tepki 90 Şehir Trabzon 3 Eylül 2010 #3 Anladım, teşekkür ederim. Tepkiler: yakup öztırpan
A Abdullah Uğraşkan Üye Kayıt 12 Ağustos 2010 Mesaj 70 Tepki 90 Şehir Trabzon 6 Eylül 2010 #5 Kadrodan dolayımı yapılamaz, yoksa diğer sebeplerde mi var ?
A Anonim Üye Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 6 Eylül 2010 #6 kadro parcalar, o isikeltte bu is icin uygun hic bir parca yok, istersen dene ama bisiklete verdigin paraya yazik olur.
kadro parcalar, o isikeltte bu is icin uygun hic bir parca yok, istersen dene ama bisiklete verdigin paraya yazik olur.
A Abdullah Uğraşkan Üye Kayıt 12 Ağustos 2010 Mesaj 70 Tepki 90 Şehir Trabzon 6 Eylül 2010 #7 Tamamdır, çok teşekkürler. Ben dağ bayır gezmeye devam edeyim en iyisi Tepkiler: yakup öztırpan
Y yakup öztırpan Aktif Üye Kayıt 21 Mart 2009 Mesaj 106 Tepki 128 Şehir kayseri 8 Eylül 2010 #8 1cisi vbreak uyumu yok bisiklette 2cisi kadro acıları pek uygun degil yinede ufak defek hareketler yapabilirsin
1cisi vbreak uyumu yok bisiklette 2cisi kadro acıları pek uygun degil yinede ufak defek hareketler yapabilirsin