Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Super bow trail - Corratec

Speker

Aktif Üye
Tepki
184
Selamlar,

Bisikletimi bu hafta aldım:) İlk sürüş gününden fotoğraflar aşağıda.

Aklımda bu bisikleti almak hiç yoktu. Motion modeline daha yakındım ama yakından görünce bu modele ve özelliklerine daha çok ısındım.

Merak ettiğiniz hususlar olursa yanıtlamaya çalışırım.

(link)

(link)

(link)

Scudo
İlk yorum benden olsun bari..
Benim Ulaş Abiden çok almak istediğim ancak bütçeyi denkleştiremediğim bisiklet..Kadrosunun şekli bi aralar çok hoşuma gidiyordu...Gerçekten Corratec kaliteli bi firma.Güle güle kazasız belasız pedallamanız temennisiyle..

• Beğen
Tepkiler: Speker
@Can Sonbay

Bende sedona 781'e butce denkleştiremedim, sartları zorlayıp corratec aldım, iyi dilekler için teşekkürler

Çok güzel bir seri bu Superbow serisi, iyi günlerde kullanın.Bu kadro tasarımı Corratec'in kendine has pantenli bir teknolojisine dayanıyor;
(link)
Al 7005 olmasıda ayrı bir artısı bu arada ...
http://www.corratec.com/custom/img/geometry/l/superbow.jpg
Size (CSS) 2/3 4 5 6/7
A Frame size (cm) 43 46 49 52
B Top Tube (mm) 550 570 580 590
C Stearing Tube (mm) 115 115 115 115
D Stearing Tube angle (°) 71 71 71 71
E Seat Tube angle (°) 73 73 73 73
F Wheel Base (mm) 1021 1043 1053 1063
G Chain Stay (mm) 425 425 425 425

Material Alloy 7005
Travel (mm) 80
Seat Tube Ø (mm) 34,9
Seat Post Ø (mm) 30,8
Headset type No10/Mcup
Front Derailleur type 34,9 mm 66
Max. Tire size 26*2.2
Inner Bearing type 68
Inner Bearing height (mm) 305
Weight (g) 2000

Bu arada resimler daha yakından hatta "makro" çekimlerde yapılsa çok daha güzel olurdu."Canon DIGITAL IXUS 70" ile daha güzel resimler çekebilirsiniz.Hatta bir sürü resim çekseniz ve hepsini picasa webalbum yada flicr'a yükleseniz....
Sanırım Türkiye sınırları içinde alınabilecek en iyi donanım/kadro - en ekonomik dengesinde ki bisikletleri Corratec üretiyor...

• Beğen
Tepkiler: mevzun ve Speker
güzel olmuşda resimleri büyük koysaydın:D

ama kadron çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin

• Beğen
@sezarr38

tesekkurler (resimlere tıklarsanız bir parca buyuk versiyonunu goruyorsunuz)

@gnutheory

Tesekkurler, canon konusunda haklısınız, bisikletin ilk sürüş heyecanından makinanın hakkını pek veremedim:27:

Al 7005 : bu malzemenin diger aluminyum kadrolara göre avantajı nedir? Ben henüz bir fark hissedemedim.

@Speker

Bak böyle bir makale var bu konu hakkında;
(link)

Oran bir alıntı;
7000 alaşımlarında alüminyumun yanı sıra çinko ve magnezyum (kısmen bakır) bulunuyor. Bu sayede pasa karşı direnç 6000 alaşımlarına oranla daha yüksek..
Keza bunlardan başka artıları belgeyi okuyarak yada forumda araştırma yaparak bulabilirsin...

• Beğen
Tepkiler: Firochromis
Bende de aynı kadronun 2009 model, mavi- beyazı var. Bisikleti alalı 1 hafta kadar oldu, çok memnunum. Fotoğraflarını, sonunda hayalime kavuştum, başlığı altında görebilirsiniz. Size de bol pedallı, kazasız günler.

• Beğen
ben bişe demiyom corratec in dili olsada konuşsa.. :D:D:D:D

Speker slm, bisikletten memnun musun, izlenimlerini aktarırsan seviirim, bende de aynı model var, ben memnunum, özelden mesaj atablirsin, iyi sürüşler.

Bisikletiniz hoş bi bisiklet kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Corratec'in sevmediğim tek yönü bazı parçalarda çok alt gruba iniyorlar nedense. Özellikle hub'larda şu tayvan malı markayı bırakıpta adam gibi shimano hub'a dizseler şu jantarı bisikletler daha kaliteli olucak gibi. 2 tane hub'ın maliyeti bisikletin maliyetini ne kadar yükseltebilirki sanki ? Genel olarak iyi bir bisiklet.
Kişisel fikirlerimdi yukardakiler kimse alınmasın :) Hayırlı, uğurlu olsun iyi sürüşler...

• Beğen
Geri