Scudo Sports

Tacx Antares

Cyclist999

Forum Bağımlısı
Tepki
887
İsim
Harun Sayı
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar, özellikle kış aylarında yeterli kiyafetimiz yoksa ve ramazan da iftardan sonra ailemizin baskısı nedeniyle çıkamıyoruz bazen :)
Bunlara çözüm olabilecek trainer ve rollerlar mevcut
Ben geçen gün Tacx antares aldım ve herkese tavsiye ederim dengenizi arttırıyor ve yüksek kadans sürmenizi sağlıyor ama biraz gürültü yapıyor, sanırım benim Bisikletimin arka tekeri dişli olduğu için :D Silik 1.25,50 veya 75 lastikle tavsiye ederim. Akıllarında kalanlar bir kaç denemeden sonra tabi Bisiklet geçmişi varsa rahatça antenmanınızı evde yapabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
Scudo
Resmen tacx sın reklamını yapmışım, tacx belki benim sayemde ürünün 5-10 tane fazla satıldı, hani benim komisyonum :D

Bencede tacx şirketine gidin ve ''Hani benim komisyonum ?'' deyin.Belki ciddi olarak verirler.Şaka bir yana gerçekten güzel bir düşünce.Ben çıkabiliyorum dışarıya hatta sahura kadar dışardayım.Fakat şuanda fazla bisiklet kullanamıyorum.Sağ ayağımı maçta düşerek sakatladığım için.

• Beğen
Tepkiler: Cyclist999
Ben de şimdilik dışarıda sürüyorum yol bisikletimi ancak günün kısaldığı kış günleri için makara kullanışlı bir antreman aleti. :)

• Beğen
Salih kardeşim, eğer tempo yapıyorsan yani antrenmanlıysan benle gece çıkar mısın, bir yerde buluşup antrenman yapsak müthiş olur, evden başka türlü resmen kaçmak zorunda kalıyorum :D

Güle güle kullanın :)

Acaba rica etsem makaraların çapı kaç cm söyleyebilirmisiniz? Ürünün sayfasında bile bulamadım bu bilgiyi çok makbule geçer.

• Beğen
Ayak üstü ölçtüm, çapları en az 10 ar cm konik olduğu için iç tarafın çapı daha düşük tahminen en düşük çap 7 cm. Net rakamı makaraları çıkardığım zaman söyleyeceğim. :)

• Beğen
Tepkiler: Çagatay Çimşit
@Harun Sayı

Teşekkürler.

Merak etmemin nedenini de yazayım çap ne kadar küçük olursa direnç te o oranda artar böylece alet antrenmanlı birisi için de cazip hale gelir.

10 cm üzerinden gidersek standart yani düşük dirençli bir roller diyebiliriz. Fakat konik şekil ile 7 cm düşerse bu direncin artacağı anlamına gelir.

• Beğen
Harun Bey Merhaba! Tacx Antares'inizi alali yaklasik 1 ay olmus heralde. Hayirli olsun gule gule kullanin. Ben de bir roller almayi dusunuyorum sizinle ayni amaclar icin. Sorum su: Simdiye kadar memnun musunuz acaba? Bu modeli onerir misiniz? Tesekkur ederim simdiden!!!

Cok tesekkur ederim mesajiniz icin ama maalesef 50 mesaji tamamlayamadigim icin ozel mesajla cevaplayamadim. Ben yol bisikletiyle kullanacagimdan sorun olmayacagini dusunuyorum lastik bakimindan. Daha arastirmalarim surecek gercekten cevabiniz cok yardimci oldu. Iyi antrenmanlar diliyorum!

Geri