chacter_dead
Daimi Üye
- Tepki
- 30
arkadaşlar geçtimiz hafta ben izinliydim ve günümün çoğunu bisikletle geçirdim....Beni mutlu edenlerle başlamalıyım çünkü gerçekten bu olaylar beni sevindirdi.. Öncelikle Taxi Alican'a barbarosta ufak söyleşi için daha sonra Alican abi ye metroda olan minik söyleşiye ve barbaros yokuşunda bana eşlik eden iki forum bisikletcisine kusura bakmayın ben sizden önce indim ve isminizi sormayı unuttum...daha sonra ortaköy yolunda selam verdiğim 2 bisikletçi selamlarını benden esirgemediği için onlara Çok Selamlar ve Teşekkürlerimi sunuyorum.Şimdi kötü birşeye gelelim taksim meydanda bmx imle eğlenirken 3 tane bisikletçi geldi ve beni izlemeye başladılar bende kafalarında kask vardı ve altlarındaki bisiklerler scoot(doru yazmışımdır umarım)2 kron vardı gayette donanımlılardı bende selam dedim ve forumdan mı sorusunu sordum aldığım cevap sanane olunca olay değişti...Benim yaşım ohlar kadar büyük değildi ama sonuçta bir metalci olarak 4 yıldır taksimdeyim ve pek korkmam orda ve dedimki sizin gibi bisikletçiler forumdan olamaz dedim bu kadar seviyesiz değiller dedim ve benim diğer bmx li arkadaşım geldi ve daha sonra onun 3 tane bmx li arkadaşları kötü bişey oldu bizimkiler biraz bmx havası ile etraflarında dönmeye başlayınca bunlar biraz bisikleti bırakında gelin havası yarattılar ama ben ve arkadaşım uzamayı ve bi kavga çıkartmamayı tercih ettik onlarda biraz arkamızdan geldiler ve daha sonra yok oldular ama gitmeden önce söyledikleri şey biz forumdanız merak etme sen oldu bende o zaman forumda görüşmeliyiz dedim o da heryerde görüşürüz dedi..Ben hatalı olduğumu düşünmüyorum ama o bisikletçiler bana gelip sen suçlusun diyebilirse peki diyip herkesin önünde özür diler ve forumdan ayrılırım ama siz bunu yaparsanız...