Geçen hafta başında yani yaklaşık 2 hafta önce Taner Kafes'ten sedona 781 kadro aldım. Son fiyatı 220 tl olmasına rağmen, abla 10 tl daha gönder kargo bana ait olsun dedi. Ben de kargo hakkındaki ayrıntıları öğrenerek(hangi kargo vs.) tamam dedim ve 230 tl aynı gün hesabına yatırdım. Ertesi gün bana sormadan emirvaki yaparak kargoyu 35 tl karşı ödemeli olarak gönderdi Taner Kafes Bey. Ya da Turgut Bey mi desem çünkü hesap numarasında adı buydu. Kargo gelince tabi ben 35 tl yi de ödedim oldu mu bana kadronun fiyatı 265 tl. Bir anda 45 tl kazık yemiş oldum. Bu arada Taner Kafese mesaj ve telefonlarla ulaşmaya çalışıyoruz Eskişehir il temsilcisi arkadaşımla. En sonunda telefonu açınca, yaptığı şeyin çok yanlış olduğunu 10 tl kargo parasına anlaştığımızı kargonun ona ait olması gerektiğini anlattım ama gene insafa gelerek yarı yarıya ödeyebileceğimizi teklif ettim. Tamam yollayacağım dediyse de hala yollamadı parayı. Bir de benim göndermiş olduğum 10 Tl nin de üzerine yatmış oldu tabiri caizse. Arıyorum hala telefonlara cevap alamıyorum. Bunun yanında furşu da beraberinde göndereceği yazıyordu Satıldı - Sedona 781 2009 kadro - BisikletForum ilanında. Ama ''Maşa dip yatağı'' eksik. Tüm forum okurlarını Bu tür insanlara karşı uyarmak istedim. Şurada karşılıklı güven içerisinde alışverişimizi yapmak isterdik.