MERHABA ARKADAŞLAR HOBİ OLARAK BAŞLADIĞIM BU TUTKUYA İŞİM DOLAYISIYLA HAFTADA BİR YADA İKİ GÜN VAKİT AYIRABİLİYORUM ÇEVREMDE BİSİKLET BİNEN BAŞKA ARKADAŞIM OLMADIĞI İÇİN BENDE TEK BAŞIMA SAHİL BOYU GİDİP GELİYORUM BANA YAKIN ÇEVREDE OLAN ARKADAŞLAR VARSA BERABER TURLAMAK İSTERİM
İRTİBA FACEBOOKmererguvan@windowslive.com
herkese selamlar uzunca bir süredir forumu takip etmeme rağmen ilk yazım geçmiş bir konu için tarabyada bulunmaktayım beşiktaş eminönü arası turlara çıkmaktayım bu güzergahta hala bu forumu okuyan birileri bulunur mu acaba
herkese selamlar uzunca bir süredir forumu takip etmeme rağmen ilk yazım geçmiş bir konu için tarabyada bulunmaktayım beşiktaş eminönü arası turlara çıkmaktayım bu güzergahta hala bu forumu okuyan birileri bulunur mu acaba
Yarın sabah 9:15'de Ortaköy'den Tarabya'ya ve oradan tekrar geri dönüş olmak üzere kısa bir boğaz gezisi yapacağım. Gidiş-dönüş toplam 30 km. yol var Rumeli Hisarı ve Tarabya Parkında mola verilecek. Hafif tempoda sürüş yapılacak maksat tanışma ve bir kaç saat keyifli zaman geçirmek olacaktır.
Yarın uygun olup katılmak isteyen var mıdır?
Sabah erken saatte olursa birkaç kere katılabilirim. Saat 0730 gibi hava aydınlık oluyor. Ben Tarabya'da oturuyorum. İstinye ya da Emirgan'da buluşabilirim.
Merhaba ömer bey ben de ıstinyedeyim. Kandırip bisikletle çıkacak kimse bulamadım. Genellikle pazar günleri musait oluyorum hotmail adresim iletisi vysglsrn34@hotyalnız benim bisiklet yol bisikleti değil .sizin bisiklet de mtb ise ayarlayıp haftasonları pedallayabiliriz kanimca
Merhaba, foruma yeni uye oldum.Ayni zamanda spor ve hobi amacli yapacagim bisiklet sporunada yeni basladim.Geotech marka 24 jant kantlanir bisiklet aldim.Hersey cok guzel bisikletim geldi kurdum ve baltalimani tarabya-bebek rotasi icin tarabyadan rotaya basladim.Sahilde hevesli ve mutlu gezerken karsima birden bir kopek cikiverdi.Kopektende korktugumu dusunursek bi bune lan oldum bastim pedala, neyseki cok kovalamadi gecti gitti ve 1 hafta gecti hala binemedim ya kopek cikarsa yine diye.
Simdi sizlere danismak istedigim seye geceyim;
-Tarabya sariyer yakinlarinda bana tavsiye edebileceginiz kopeksiz bir iki rota varmidir ? Ortalama 15-20 km yeterlidir. Ornegin, belgrad ormaninin girisi haricinda parkurda kopek yok e girisinede bisiklet elimde girersem kovalamazlar heralde. Ancak orman mesafe olarak evime uzak kaliyor malesef. Gun ici 2 saatlik vaktim oluyor bisiklete binmeye yolda gecirmemek lazim zamani..
-Kopekten korkuyosan istanbulda bisiklete binemezsin durumu varmi ? Ona gore uzulerekte olsa bisikletimi satip bu sporada baslayamadan veda edecegim.
Köpek bisiklet kullanırken saldırdıgında üzerine sürmeyi denedinmi acaba ? Dene bayagı bi kaçacakdır uzakdan havlar yada benım gibi durup kuru mama verıp sevıp yoluna devam edebılırsın eger hayvan sever bırıysen ben sırt cantamda bepanten plus oksıjenlı su enjektor ve kuru mama tasıyorum sokak köpeklerı ıcın bazıları sıddete ugramısılabılıyor yardımcı olursan mutlak ertesı gun ordan gecerken sana saldırmak yerrıne bellı bır yere kadar sana eslık edecektır.
Sarıyer sahil yolunda, bir tek İstinye Devlet Hastanesi'nin önünde kovalamayı seven 2-3 arkadaş var sadece; onlara da şimdiye kadar sadece 2-3 sabah denk geldim...
Onun dışında Rumelikavağı'ndan Beşiktaş'a kadar öyle yoğun bir köpek durumu yok.
Benim gördüğüm köpek nüfusunun Hasdal yolunda yoğunlaştığı. Bayağı bayağı yüzlerce köpek var. Hepsi de kovalamayı seviyor. Nöbetleşe kovalıyorlar. Biri 20 metre koşuyor, diğerine bayrağı devrediyor, sonraki 20 metre o koşuyor. Böyle böyle köpek eskortuyla Kağıthane'den Kemerburgaz'a kadar gidilebiliyor.