Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Yusuf G. Aaa şimdide beden sorunu çıktı :D Valla m küçük gelecek bana galiba ya. 1.73 boy 77 kiloyum bel çevresi 95-96 felan çıktı. XL almam da sakınca olur mu acaba diyette yapıyorum

EDİT : YOK Göbek deliğinin üstünden ölçülüyormuş 86 çıktı şimdi :)

Scudo
Arzu ettıgın fiyatlarda Türkiye den kaliteyi yakalamak biraz zor ama yinede Takoni nin jelli pedli ve gonso nun taytlarına bakılabilir.Kipeoda coolmax full jelli pedli taytı ile ekstra bir alternatif.(70-90 tl aralığı)

@Jokurx Ben S/M olanı almıştım M bulamayınca sıkmıştı iade ettim, M stoğa girince aldım şu an tam oluyor. Benim de boy 173, 72 kiloyum. XL biraz büyük olabilir, eğer boş yere taşıdığın 5-6kg ağırlıktan kurtulmayı düşünüyorsan M alabilirsin.

@ikitekerbirdünya Ben 500 serisi tayt da denemiştim, o turuncu pedler 700 serisindekine göre daha zayıf kalıyor, bir de 500 serileri sanırım dağ bisikletlerine uygun olarak dizayn edildiğinden ped daha arkaya doğru yerleştirilmiş, seleye dik bir şekilde oturmazsanız arkadaki ped bir işe yaramıyor havada kalıyor. Ben genelde şehir içinde ve hafif eğilerek kullandığımdan bana hitap etmemişti. Almayı düşünen arkadaşlar buna da dikkat etsin bence. Aşağıdaki fotoğraflardan ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

Btwin 300
http://www.decathlon.com.tr/media/172/1726857/big_998c42674d484583b4ff710d9823eb06.jpg

Btwin 700
http://www.decathlon.com.tr/media/824/8241509/big_d2c4859f835f49d1991600ac8e2cb2b7.jpg

Btwin 500 flat
http://www.decathlon.com.tr/media/816/8165635/big_3a899794e3d14fd5a4e87a2d2e6a6cf2.jpg

• Beğen
Tepkiler: ikitekerbirdünya
@Yusuf G.

bende dağ bisikleti var ama şehirde sürüyorum dağa çıkmıyorum :). (link)

bu nasıl sizce?

@Jokurx Valla ben askılı denemiştim bir kere o askılar beni rahatsız etmişti. Askılı giyip denemeden almayın derim.

Bende BTWin deki 500 modeli var, daha sonra arkadaşım 700 modeli aldı.

700ün dolgusu 500e göre daha fazla ve kalın olduğu için rahatlığı daha iyi olacaktır. Fakat 700 modeli içini gösteriyor, tek giyip çıkmak problemli. 300 modeline sadece basit sünger koymuşlar, ucuza kaçıp 300 almak yerine sele kılıfı daha iyi olabilir. Ben 500 modelinden memnunum. 200km sürdüğüm günden sonraki sabah hafif sızı olsa bile rahatlıkla tekrar tura çıkabiliyorum.

fiyat performans ürünü olan spd pedal ve ayakkabı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Selam bir yerde yarışmayacaksan sadece günlük kullanım yada hafta sonu gezisi için düşünüyorsan shimano sh 088 var pedalla beraber 300 350₺ arası pazarlık yaparsanız biraz daha düşer fiyatlar

Shimano SH M064-119 lira
Shimano PD-M530- 100 lira

Ben memnunum yalnız pedallarımız biraz ağır.

Merhabalar. Yeni konu açamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. Kendime gözlük almak istiyorum ama kararsız kaldım. (link) Bu gözlüğü buldum gayet kaliteli ve güzel geldi gözüme markada kendini ispatlamış marka sanırım. Bu gözlük alınabilir mi yoksa (link) bu gözlüğü almak daha mı mantıklı olur?

@Burakb993 valla çindeki ürünler fiyat bakımında gayet cezbedici fakat konu göz olunca içimde benimde tereddüt oluştu ggözlüğü çinden alıcaz fakat buradan oakleyin gözlüğe uygun lensini buldum alıcam o lens ile değiştireceğim yinede karar senin çinlilere ne kadar kızsak da adam herşeyi yapıyor ve satıyorlar

@MakRo Evet fiyatlar çok güzel ve gözlükte TL olarak 40 lira civarına geliyor. Yanında bulunan parçalara ve gözlüğün modeline bakınca çok iyi fiyat olması beni cezbetti baya. Marka kaliteli bir şeye benziyor bir kaç araştırma yaptım beni memnun etti sayılır. Burada satılan 40 lira civarın da ki gözlüklerden daha düşük kalitede değildir diye düşünüyorum. Karar vermeye çalışıyorum bakalım alırım büyük ihtimal.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Cengo

Kardeşim ellerine sağlık güzel yazmışsın yıllardır bu forumda her gözlük vs konusu açıldıgında bi taraflarımı yırtıyorum güzel açıklamandan ötürü tebrik ediyorum

@MakRo

Çinden kasayı oakleyden camımı alacaksın ben mi yanlış anladım...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri