Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Selam, gözlüğü deneyerek almak daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben decathlondakilere bakmıştım, surat yapıma hiç uymadı. Normal gözlükçülere uğradım, Adidas'ın güzel gözlükleri vardı ama oldukça pahalı. Delta'dan 49 tl ye aldım ,3m marka kahverengi. Hem fiyatı iyi hem de yüzüme iyi uydu. Amma içindeki kağıda göre 6 ay sonra elden çıkartmak gerekirmiş.

Scudo
evet denemeden alınca bide uymama olasılığı var doğru.sanırım bende 3m den tercih yapıcam.bir kaç camlı olanlar hakkında bilginiz var mı kullanım kolaylığı vs. olarak (şeffaf cam,siyah cam,kahverengi cam gibi)

bendeki sg700 de toplam 4 cam var. yeni olduğundan 1 kere taktım zaten sadece. havanın durumuna göre değişik cam takıyorsunuz. misal ben dün akşam üzeri çıktım yola ve hafif güneş de vardı, sarı cam taktım, güneş batınca da ortalığın karanlık görünmemesini sağladı. denemeden almayın tabi ki gözlükleri çünkü kafa yapıları farklı oluyor. sg500 modeli vardı benim kafama ufak gelmişti mesela, sg700 tam oturdu..

• Beğen
Tepkiler: osman922
evet öyle olanı daha makul geliyor.4 cam. benimde oturduğum yerde baya bi araştırma yapmam lazım o zaman,gidip elden almak en garanti olanı gibi

Merhaba,

En fazla 60TL'ye kadar tayt arıyorum. İnternette biraz araştırdım ama size de danışmak istiyorum. GG'den şu modeli buldum

(link)

Fiyatı güzel fakat malzeme kalitesinden şüpheliyim. Alıp denemek istiyorum.

Sizin önerebileceğiniz marka-model var mı?

Teşekkürler

(link)

ürünlerin tamamı ihraç malı, fabrika içinde birde satış mağazası var.
bisiklet forması 35TL
tayt 35 TL

bir ay önce bir adet tayt ve 2 adet forma almıştım,çok memnunum.
yanlız, internetten satış yapıyorlarmı bilmiyorum,iletişim adresinden isterseniz sorunuz.

ilk ilandaki ürün bi iç çamaşaırı...tek başına tayt olarak kullanamazsınız..

germatürktekiş ürünler ise parasının hakkını veriyor fazlasıyla..

Madem istanbuldasınız size önerim Bayrampaşada "Decathlon" magazası var gidip oradan alabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam en pahalısı 65 en ucuzu 35 olmaz üzere 4 farklı tayt çeşidi vardı. En azından orada denersiniz ve görürsünüz içinize sinerse alırsınız. Fiyat ve kalite olarak çok iyiler ben aldım çok memnun oldum.

Aslında uzun süredir gidip gezmek istiyordum ama Anadolu Yakasının bir ucunda oturduğum için gözümde büyüyordu. Bu hafta sonu gitmek şart oldu :)

Dia'da 7,99'a satılan fena değil. Tek parça 3. kategori çok güzel bir gözlük var. Surat ile uyumlu ve geniş açı. Bir ara 20 TL verip benzer dandik bir gözlük almıştım ondan daha iyi çıktı...:)

@Salih Dinçer

Salih Bey bu dediğiniz gözlükte UV koruması var mı acaba? Belki bilmeyen arkadaşlar vardır, gözlük konusunda en önemli özellik UV koruması olması sanırım. Normal şartlarda güneşte zararlı ışınlardan korunmak için göz bebeklerimiz küçülür fakat gözlük takınca karanlıktan dolayı göz bebeklerimiz büyür. Eğer ki UV koruması yoksa zararlı UV ışınları gözbebeğimizden içeri daha çok girer. Yani UV koruması olduktan sonra gözlük ucuz olsada farketmiyor sanırım :) Eğer ki UV koruması yoksa dikkat edin lütfen, UV koruması varsada hemen bende alayım :)

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
UV koruması önemli tabi evet :). peki marka olarak tavsiye edebilirmisiniz ben o şekilde bulmaya çalışayım. Örn. decathlon markası yazar izmir de noktası var mı diye falan bakarım ?

Musadenizle bir uyarida bulunmak istiyorum. Her ne kadar ogrenci olsam da yaz sezonlarinda ve yariyil tatillerinde toplamda 7 yillik optik tecrubem var. Bahsettiginiz gozluklere ben de baktim ve cam kalitesinden hic memnun kalmadim. Hele o 4 camli 40 tllik gozluk facia. Optik dunyasinin baba markasi Ray-Ban olan gozluklerin benim calistigim optige daha GELIS fiyatinin ortalama 250.00 tl oldugunu goz onunde bulundurursak 40 tllik 4 camli gozlugun durumu daha da vahim oluyor. Gozlugu elinize alip yukari asagi oynatirken camindan bakin. Arkadaki nesnelerin gozlugu oynatirken dalga yapmamasi gerekiyor, ki benim orada baktigim gozluk yapiyordu. Ayriva uv korumasi, polarize, kristal cam gibi bir veya bircok ozellige sahip olan gozluk camlari yaninda gozlugun cercevesinin de hem saglam olmasi, hem de cildinizle temas halindeyken terinizle birlesip kanserojen kimyasala yol acmamasi gerekiyor. Tum bu durumlar ve ornek olarak verdigim ray-ban markasinin zaten cok pahali oldugu goz onune alindiginda istisnai durumlar disinda (tanidiktan vs alma durumlari) 70-80 tlden asagi gozluk almayin derim. Bisikletci olmanin farki burada baslar, butun vucudumuza cok iyi sahip cikmali, korumaliyiz. Hele bu goz ise durum daha da onemli. Saygilar...

@onur9209

Onur Bey henüz bende yenilerdenim ve daha gözlük almadım. Burdaki tavsiyeleri bende takip ediyorum ve burdan yola çıkarak bende bir gözlük alıcam. Fakat kafamda şöyle bir model vardı; (link)

@Mehmet Emin

Mehmet Bey çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Marka ve model tavsiyenizde varsa buraya yazarsanız çok sevinirim.

Oakley, ray-ban, scott, giro gibi markalar olabilir. Az once deltanin sitesindeki gozlukleri gordum, direk inceleme firsatim olmadi ama onlarin da gayet kaliteli oldugunu dusunuyorum.

@Tamer KAMIŞLI

@Salih Dinçer

kategori 3 iyi bir koruma demektir
zaten 4 derece var
4. derece kar gözlüğü demektir

Geri