Musadenizle bir uyarida bulunmak istiyorum. Her ne kadar ogrenci olsam da yaz sezonlarinda ve yariyil tatillerinde toplamda 7 yillik optik tecrubem var. Bahsettiginiz gozluklere ben de baktim ve cam kalitesinden hic memnun kalmadim. Hele o 4 camli 40 tllik gozluk facia. Optik dunyasinin baba markasi Ray-Ban olan gozluklerin benim calistigim optige daha GELIS fiyatinin ortalama 250.00 tl oldugunu goz onunde bulundurursak 40 tllik 4 camli gozlugun durumu daha da vahim oluyor. Gozlugu elinize alip yukari asagi oynatirken camindan bakin. Arkadaki nesnelerin gozlugu oynatirken dalga yapmamasi gerekiyor, ki benim orada baktigim gozluk yapiyordu. Ayriva uv korumasi, polarize, kristal cam gibi bir veya bircok ozellige sahip olan gozluk camlari yaninda gozlugun cercevesinin de hem saglam olmasi, hem de cildinizle temas halindeyken terinizle birlesip kanserojen kimyasala yol acmamasi gerekiyor. Tum bu durumlar ve ornek olarak verdigim ray-ban markasinin zaten cok pahali oldugu goz onune alindiginda istisnai durumlar disinda (tanidiktan vs alma durumlari) 70-80 tlden asagi gozluk almayin derim. Bisikletci olmanin farki burada baslar, butun vucudumuza cok iyi sahip cikmali, korumaliyiz. Hele bu goz ise durum daha da onemli. Saygilar...