Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Bigpatron
''Büropatolji'' yaşıyoruz.

Bir ekonomist gelsin de şu ifadeyi bizimkilere hatırlatsın(Serbest piyasa ekonomisi yüzü suyu hürmetine):D
''Laizsez -faire , laizsez- passer '' (Bırakınız yapsınlar,bırakınız geçsinler):D

Scudo
@Fırat İler

Selamlar. Dhl, gümrük işlemleri için sizinle irtibata geçecek. Bir form gönderecekler, onu doldurup istedikleri evraklarla birlikte göndereceksiniz. Sonra da gümrük ödemesini yapacaksınız. Ertesi gün kargo elinizde.

Gümrük işlemlerinde takilan arkadaş olursa bana özel mesaj atsın. Anlatırım.

@uslsy

Eyvallah. Ptt de isler daha basitmis. Direkt kapiya geliyorlar odeme su kadar diye. Evrak form bisey yok.

@Fırat İler

Hız?

@uslsy

Eh olacak o kada degil mi? Kalkan ucaga denk geldi herhalde :)

@Fırat İler
Hahah. Yok yok. Dhl express çok hızlı. Evrak basit iş. Öyle zor birşey degil. Adini soyadin malin ne oldugunu ve urunun linkini yazip gonderiyorsun. O kadar.

@uslsy

Sagolasin.

@soulless

Aynen. Ben de şansa videoya denk gelip sardım bu adamları araştırmaya. Uzun kullanımda da umarım tasarımı kadar memnuniyetimiz devam eder. Çevremden ve bu posttan dolayı baya bi alan oldu. Göreceğiz ilerleyen zamanda yorumları.

Aynen teknik bir sorun oldu diyor detaylarinda. Leipzig de beklemedeyiz.

@Fırat İler
Benimkisi gelmiş sabah 10 gibi gümrük işlemleride bitmiş, halen alacağım noktaya gelmesini bekliyorum.

@Fırat İler

Leipzig DHL in avrupa hub ı. Oradan sonra istikamet istanbul... :) Az kaldı. Geliyorrr.

Bu haftasonu almıştım telefonuma herhangi bir mesaj gelmedi.Msj bazı arkadaşlara hemen gelmiş numaramı +90xxxxxxx şeklinde girmiştim bunla alakalı olablir mi?Yalnız mail geldi ürününüz kargolandı şeklinde.

@mummy01 mail adresinizi alışveriş öncesi girseydiniz. ilk alışverişe özel %15 lik bir indirim olacaktı. bazılarına sms ile indirim gelmiş. ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile mail adresimi girdim. kod mail adresinize gelecekti. 6 euro gibi bir indirim. canınız sağolsun. çok büyük bir kayıp değil.

Hayırlı uğurlu olsun @uslsy, sayende bizimde gözümüz gönlümüz açılacak. :cool:

250 tl bütçem var. Tur için kullanacağım bir kask arıyorum. Şu anlık ilgimi çeken modeller Giro revel, Bell tracker Ve Btwin Roadr 500 modeli. Daha farklı bir önerisi olan var mı ? Ya da aralarından birini alacak olursam önereceğiniz hangisidir? Teşekkürler.

@ykszz

Kask seçerken bakacağımız kriterler güvenlik, rahatlık, estetik ve aerodinami. Bu kasklar güvenlik açısından aynı, aerodinami de aşağı yukarı aynı görünüyor. Geri kalan kriterler de subjektif. Kafanıza rahat gelen ya da dizaynını beğendiğiniz birini alın.

• Beğen
Tepkiler: karanbatu
Pazar sipariş verdim sabah 08.36 saati itibari ile İstanbulda

Geri