Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Bell Solar kaskımın köpüğü, darbe almamasına rağmen yan tarafından kopunca, Limar Pro 104 kask aldım yaklaşık 6 aydan beri kullanıyorum. Üst model bir kask, giriş modellerine göre çok farkediyor. Limar kaskım, eski Bell kaskım gibi terletmiyor, iyi hava alıyor. Çok daha hafif. Zira Pro 104 en hafif kasklar listesinde. Ve de kafama daha iyi oturuyor. Özetle başımızı korumak için ucuz model kaskları almaktansa, eğer maddi durum yeterliyse orta/üst model bir kask almak her yönden avantajlıdır (maddi yönü hariç :) )

Scudo
http://www.ked-helmsysteme.de/_img/_produktbilder/radundskate/Street/Street_red-silver.jpg
Kesinlikle öneririm. Çok hafif , kullanışlı , sağlam.

Arkadaşlar yeni bir spd ayakkabı almayı düşünüyorum kışı fazla üşümeden geçirebileceğim(zor koşullarda kılıf kullanırım) ve egg beaterlarla ayağı acıtmadan kullanabileceğimi düşündüğüm iki ayakkabı var aklımda, siz olsanız bu ikisi arasından hangisini tercih edersiniz?? ikisi arasında 40 TL gibi bir fark var bu farka değermi? Şimdiden teşekkürler.

all mountain modelini 1 yıl kullandım şimdi yazlıktaki bisikletle kullanıyorum, deyim yerindeyse TAŞ gibi ayakkabı, yağmur,çamur,kum,toprak hiçbirşeyden etkilenmedi. diğer modele göre biraz ağır olabilir ama çok sağlamlar ve içten bileği koruyucu özelliği var.

Birde ben günlük kullanımda da rahat olmasını istiyorum uzun yürüyüşlerde sorun çıkartırmı acaba?? 43-44 giyerim normal ayakkabıda acaba bunun kaç numarasını almalıyım?

@H.Deniz Kalaycı

deniz ben bunlarla basketbol bile oynadım, ben günlük hayattan 44 2/3-45-45,5 gibi giyiyorum kalıbına göre değişiyor ama bu ayakkabıda 46 numara rahat oldu.

@halil ibrahim aşan

şu an bu ayakkabıları kullanıyorum yeni aldım, gerçekten güzel ayakkabılar, havalandırması iyi ve çamurda tutuşu güzel(yarışlar için)

Yardımlarınız için teşekkürler ama bugün shimano sh-mt31 aldım ve kısa bir test sürüşünden sonra şiddetle tavsiye edilir seviyesinde puanladım :)

arkadaşlar kışın turlarda yağmura önlem almak amacıyla yanıma neler alabilirim (şu anda bisiklet formam yok uzun kollu futbol formalarından giysem işe yaramı ..yoksa içime eşortman üstümü giyeyim ....cevaplarınızı bekliyorum......

Abi üstüne başına birşey geçirip çıkacaksın.Öteki türlüsü 300 küsür lirayı geçiyor kıyafetler falan.Öteki türlüde kendine roller yada trainer al diyeceğim oda çok pahalıya geliyor.Daha doğrusu aynı fiyata denk geliyor.

bence su geçirmez set al olmadı normal formanı giy üstüne çamurdan korumak için başka bişey giy kalın olsun üstünede kaban :D

Güzel emircan :D eskimo gibi bisiklete binmek :D

benim bisiklet formam şuan yok onun yerine futbol forması var o da bisiklet formasının gördüğü işlevi görürmü?

sanmıyorum. eğer taraftar forması giyiyorsan gerçek bisiklet formasıyla aynı işi göreceğini pek düşünmüyorum. sonuçta futbol forması tshirt gibi bol ve geniş. bisiklet formaları ise bedeni saran cinsten. aynı verimi almak oldukça zor.

yağmurda çamurluk ve kıyafet önemli ayakkabı da dahil ama bunlar için belli bir bütçe ayırmak gerekli ve bisiklete benmeyi ne kadar önemsiyorsanız ona göre para harcayın ben ce

• Beğen
Tepkiler: Okan POLAT
Selam arkadaşlar.Gözlük almayı düşünüyorum ancak nerden temin edebileceğim hakkında pek bilgi sahibi değilim :bilmiom: yardımcı olursanız sevinirim( link,marka,internet alışverişi vs...) teşekkürler.

decathlon yok sanırım izmirde. sadece ankara ve istanbulda var.
decathlonda btwin marka gözlükler var. fiyatları çok makul ve gayet iyi görünüyorlar. ben sg 700 modelini aldım geçenlerde. tavsiye ederim. çok profesyonel takılmıyorsanız bisiklet gözlüğüne 200 lira vermenin anlamı yok.

sg 700 güzelmiş evet. internetten bulabilirmiyiz acaba

Geri