*%30 indirim tek bir siparişte, 30 Eylül Çarşamba saat 23:59'a kadar geçerlidir ve tek kullanımlıktır. Kampanya Cafissimo kahve makineleri'nde geçerli değildir.
çoğu dandik kilit fiyatına gayet ağır ve güvenli bir U kilit.kız arkadaşıma aldık gayet kaliteli duruyor diğer kilitlere göre malum daha dayanıklı tavsiye ederim.bu fiyatada bence bedava
(link)
Arkadaşlar
Tchibo'da bisiklet için matara indirimde hemde bugün ücretsiz kargo ?
Alma konusunda kafes plastik olduğu için kırılır , şişede koku yapar düşüncesiyle tereddütteyim.
Daha önce kullananınız var mı ? Tavsiye eder misiniz ?
Şu ara koşu malzemelerinden bir kaç tane bisklette de kullanılabilinecek soft shell mont, içlikler, kask altı bere niyetine termal bere, formalar ( belinize mecburen bir free bag ) var. Ben soft shell montu kullandım, tavsiye ederim.
tchibo normal zamanlarda 50 lira üzeri ücretsiz kargodur.bugüne özel tüm ürünler ücretsiz kargo. ben baya ürün aldım buradan termal alt üst, koşu taytı panço yağmurpantolonu biisklet kilidi vs hepsi baa uygun fiyatlara ve kaliteli ürünlerdi. hiç sıkıntı yaşamadım. termal ürünlerde normal kullandığınız bedenlerinizin bir küçüğüne bakın derim. normal bedenim m ama tchibo dan aldıklarım s tam geliyor
@Türka¥ uzun turlar ve şehir içinde bisiklet kullanımızçoksa bu kilit tiplerinden şart. ağır ama baya sağlam. ayrıca dediğin gibi benzerleri 100 tl civarlarında