Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tchibo

@sinobjk kullanıyorum hocam 125 psi basabiliyorum biraz terletiyor ama gayet yeterli ben 25 liraya almıştım indirimde iken.

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
Scudo
Arkadaşlar
TCHIBO'da 2'li led ışık 22,95'den 9,95'e düşmüş.
İhtiyacı olanlara duyrulur

(link)

• Beğen
Tepkiler: drbekirr
Katlanır bisiklette de indirim var bana mail gelmiş. 1300 TL'den 900'e düşmüş.

(link)
bu çanta da hoşuma gitti, fiyatı da iyi gibi..

@sinobjk bu pompa mtb için iş yapar ama yol için iş yapmaz 120 hava ancak 10 15 defa basmışımdır. Çok ısınıyor ve plastik Parçalar çabuk deforme oluyor 75-45= 30 tl az ama 45 tl lik iş yapmıyor. Metal gövdeli pompa şart.

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
@drbekirr
Ben kullanıyorum. Sorunsuz. Yanlız ben seri sonu mağazasından çok ucuza denk getirmiştim.

• Beğen
@drbekirr
Bu kaskı geçen sene uzun turumda kullandım. Oldukça hafif, havalandırması da gayet iyi. Ön havalandırmalarda sineklik de var. Küçük bir detay ama baya işe yarıyor. Ayrıca kafaya iyice oturması için kaskın içindeki plastik çerçeve sıkılabiliyor ya da genişletilebiliyor. En önemli şeylerden biri de, kaskın arkasında LED aydınlatma var.

Dezavantajları: Önündeki güneşlik çok dandik. Benimki çok çabuk yamuldu ve bir türlü de düzeltemedim. Yamuk yamuk gezdim hep. Çıkarılabiliyor gerçi ama çıkarınca da çok çirkin oluyor kask.

@Birhan K.
Yani 60 tl ye alinir mi hocam sence? Ya da ne alinir?

@drbekirr Bunun fiyatına kask çok. Artısı arkasındaki led. Benim güneşliğim eğilmedi. Sorun yok bence alınır.

• Beğen
@Enes Şahbaz Daha önce beğendiğim ama fiyatı biraz pahalı geldiği için almadığım ürünler vardı bazıları indirime girmiş bir de sizin paylaştığınız kuponu kullandım baya ucuza geldi. Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Enes Şahbaz
Göstergeli ayaklı pompayı almayı düşünüyorum aslında ama . Ne dersiniz?

Evet muadillerine bakınca %30 indirimle ucuza geldiği için ve Tchibo kalitesine güvendiğim için siparişi verdim umarım memnun kalırım.

@1dost hocam ben de dusunuyorum da.
Gosterge ekraninda max. 12 bar gosteriyor. Ozellikler kisminda ise max. 6 bar diyor.
6 bar dusuk bir deger. Sizin bilginiz var midir?

@delann 6 bar test edilerek sertifikalandırılmış olduğu değer diyorlar. Sorunsuz 8 bar bastığını belirten arkadaşlar var.

Kask ve kahve aldım kask 42 TL'ye geliyor yanına da yüz gram gold kahve koydum 50 TL'ye geldi kargoda ücretsiz oldu. :harika:

• Beğen
Tepkiler: bua
@Enes Şahbaz

Hocam çok teşekkürler bende spor şortu, çorap morap bişeyler almak istiyordum hallettim kargo bedava, %30 da indirim şahane oldu [emoji3]

• Beğen
Tepkiler: Enes Şahbaz
Geri