Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tek başıma uzun bir tura çıkıyorum yardım

Yorumların hepsini okumadım ama okuduklarımda hiç kardan bahseden görmedim. Tur düşündüğünüz dönemde kar yağma olasılığı çok yüksek. Hatta bu dönemde yollar kapanıp koca koca otobüsler, tırlar bile yolda kalabiliyor. Böyle bir durum için B planınız da olmalı.

Scudo
Lastik patlayacak, yeri gelecek ihtiyaç molası verilecek, bisiklette ufak bir problem olsa da belki durup bakma ihtiyacı olabilir vs. Keşke yapılabilse ama sadece Zor gözüküyor imkansız değil :harika:

@Abdllh
Ben bahsetmistim :)

@suat akman

• Beğen
Tepkiler: Abdullah07
Arkadaslar konu dışı bir sorum olacak.. İstanbul - Edirne turu yapmış olan varmı aramızda? Kaç günde ve hangi rotayı kullandi?

Saygılar..

senin sorunun acelecilik 150 gidip yatıp 200 gidip yatıp sonra tamamlaman gerek sakince düşün kaliteli bi plan yap gidersin ben 70 km sürüyodum günlük ağrı falan olmaz ama 2 günlük şey değil bu 3 günlük yol 500 km falan :D

• Beğen
Tepkiler: walkingdead131
dostum ben bu turun senin için işkenceye dönüşeceğine inanıyorum ama umarım öyle olmaz ve ben yanılırım. benim de sana tavsiyem yanına bir tane taşınabilir şarz cihazlarından almanı önermek olucak. malum telefonlar artık elimiz gözümüz gibi oldu telefonsuz ya da telefonun kapalı bir şekilde olamazsın.

• Beğen
Tepkiler: walkingdead131
@walkingdead131
Kardeş yola çıkacağın bisiklet Bianchi rcx 427
Öncelikle bu bisikletin aynakolu 42 lik 21 vites yüklü turlar için yeterli 500 km çok uzun değil yapan kişi çok
Ama tek başına olman demek tüm sorunları sen çözeceksin demek
Öncelikle bisiklete takabileceğin en ince lastiği tak, 27,5 jant için çok seçenek yok
Arkaya bir bagaj ve heybe bul
Sonra hiç zaman kaybetmeden günlük antrenmanlara başla, basit bir km saati mutlaka al
Altında 5000 liralık bisiklet bile olsa bu turu senin kondisyon tamamlayacak
Ortalama 20 km yi tutturmaya çalış günlük 100 KM üzerine çıkıp bunu da arka arkasına 3 4 gün yapabilirsen, bu turu da rahat başarırsın

• Beğen
Tepkiler: Yalchinosis
Tur sehir icinde gezmek gibi degil. Bir yolun ne kadar yokus oldugunu yururken veya bisikletliyken anlarsin. Kamp yapacaksan onunda ayri zorluklari var (ozellikle merakli kisiler) Yalnizken insan kolaylikla demoralize olabiliyor. Yol boyunca yaptigin hatalari uyarabilecek kimsenin olmamasi turu sonlandirmaya kadar gidebiliyor.(benim kollarim gunes kremi surmedigimden guneste oyle yandiki halbuki gunes kremimde yanimdaydi) Sele en onemli parcalardan biri kotu seleyle 7-8 saat seyahat edince birak bisikletde oturmayi yere bile oturamayabilirsin. Yeterli protein alamazsan vucudunda gun boyu yikilan kaslar tekrar yapilamaz ve kas kaybina ugrarsin. Surekli ayni pozisyonda surmek sirtta kas spazmina neden olabilir. Surerken uzun km ler boyunca su ve yiyecek bulamayabilirsin.

Arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim :) Anlaşılan o ki benim tecrübeye ve antremana ihtiyacım çok fazla. Turu yapınca sizinle tekrar iletişime geçiceğim inşallah. Tabi turu yapana kadar forumda takılıyor olacağım...

Geri