Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teknosa

Dayanamadım verdim sipariş :)

Scudo
Peder bey pc de film izlerken kullanmak için bi kukaklık istiyordu iyi denk geldi. Teşekkürler hocam. Havale ile aldım ama umarım tükendi filan demezler. Bu arada 16tl ye gözükenler ne ki?

@therkut aynısı :) önce burda mobilden girip siyah aldım sonra o arada pcden de girdim bi tane de beyaz aldım o 16 tl mobil 23 tl o yüzden resim çekip koydum :)
Bitti sanırım şu an kalmamış :)

Ben 2 yıl önce 30tl ye almıştım. Yanılmıyorsam turkcell sarı kutu dan dağıtmıştı aynısından. Ses kalitesi olarak beklentimin çok altında çıktı. Ergonomik olarak da idare eder. O fiyata alınır mı? Alınır :)

Ürünü aldım bende şimdi baktım ups ile kargo dağıtımda gözüküyor ancak İzmir yazan adrese rağmen paket Muğla'ya gitmiş ve adresten geri gelmiş diyor. Hiç kargosu ulaşan oldu mu?

benim siparişimde tedarik ediliyor yazıyor. bu hafta içi bir gun gelir diye dşünüyorum.

Pazartesi salı gelse iyi olur çarşamba tatile çıkıyorum işe yarardı.

@mustafa Ç.
Evet izmir yerine Muğla'ya giden benim kulaklıkta bu sabah elime geçti. Haber verdiğin için tekrar teşekkürler :)

@sezgindurmus hocam benimde muğla şubeye gönderildi diyor bence muğladan gönderildi bizim kulaklıklar :rolleyes:

Olabilir bana da öyle geldi, paket hareketlerinde kurye geri getirdi var Muğla'da büyük ihtimal ürünü cumartesi dağıtıma çıkaramadılar, tekrar dağıtıma sokmak için öyle yazdılar cumartesi pek dağıtım yapmazlar genelde.

TarihDurumuİşlem Yeri
31.8.2015 10:42:38ALICIYA TESLİM EDİLDİ: YA***** (KENDİSİ)İZMİR HUB
31.8.2015 08:34:52KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDIİZMİR HUB
29.8.2015 18:59:05ŞUBEYE GÖNDERİLDİMUĞLA
29.8.2015 18:36:27İZMİR HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİMUĞLA
29.8.2015 18:26:15KURYE GERİ GETİRDİ (S**** T****)MUĞLA
29.8.2015 12:05:08MUĞLA ŞUBEYE GÖNDERİLDİMUĞLA FETHİYE SS

Ben muğladayım, sabah havale çektim öğle saati olmadan onaylandı ama halen tedarik ediliyor diyor. Sizin yüzünüzden kendi şehrimin malını alamadım hep sizlere dağıtmışlar :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa Ç.
@therkut
Olur mu hocam gel İzmir'e elden vereyim hem bi şehir turu atar hem misafirimiz olursun.

• Beğen
Tepkiler: therkut
Cok gec haberim oldu su siralar kulaklik bakiyordum ben de. Sanmiyorum satan birileri cikacagini ama oylesine alip kullanmayacak olan arkadasimiz varsa ben alabilirim :)

Kulaklıklar nasıl memnun musunuz?

Satın alan arkadaşlar kulaklıkla ilgili yorum yapmadan önce bir kaç gün denesinler. Çünkü kulaklık performansına ilk müzikle karar vermek çok yanlış olur. Her kulaklık veya hoparlör başta boğuk ses çıkarabilir. Performansın normal seviyeye çıkması için ortalama 40 saatlik burn-in süresi gereklidir. Yani en azından orta ses seviyesinde 40 saatlik bol basslı müzik dinlerseniz veya boşta çalıştırırsanız kulaklık kendine gelecektir. Hem diyafram hem de kablonun alışması gerekir.. Bunu en iyi şekilde anlayabilmek için kulaklıkla ilk müziği dinleyip uzun bir süre boşta çalıştırdıktan sonra aynı müziği aynı ekolayzer ve aynı ses seviyesiyle deneyerek anlayabilirsiniz..

Geri