Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teknosa

Böyle kampanyalı ürünlerin paylaşıldığı bir topik var mı bilmiyorum ancak faydali bir konu olmuş :) aynı gün philips çengelli kulaklık aldığım için bu fırsatı kaçırdım.

Scudo
Bende hala Tedarik Ediliyor yazıyor... Kesin gönderirler değil mi?

Benimde hala tedarik ediliyor diyor. Sikayetvar.com. a yazicam. Baska turlu muhattap bulamayiz

Benim kulaklık dün geldi ve öylesine denedim. Ses kalitesi fiyatına göre iyi ve daha da iyi olacak fakat kulağa oturması yeterli değil. Bi süre sonra ağrı da yapar.. Bu fiyata bu kadar zaten napalım..

Benim ürün biraz önce geldi. Fiyatına göre güzel ama kampanyasız fiyatını kesinlikle haketmez. Ses düzeyi düşük, kulağa oturmadığı için bas hissi çok zayıf. Mid ve tizler de akamasada damlar. 24TL ye alınır ama daha fazlası verilmez.

@mguler_43
Böyle ürünleri ülkenin değişik şehirlerindeki sübelerde ellerinde kalan son ürünleri gönderiyorlar bende uydu alıcı almıştım gelmesi 10 günü geçmişti tabi arada müşteri hizmetlerine attığım mailleri beni kaç kere aradıklarını saymıyorum bile beni arıyorlar hemen kontrol edip size dönüyorum diyorlar Sonra kimse dönmüyor ben ertesi gün tekrar mail atıyorum

28 Ağustosta satın aldım hala Tedarik Ediliyor yazıyor -.-

Benim ürünü bugün aldım. Biraz alangirli oldu.

Ben bayinin elinde var diye bayiden alıcaktım. Ellerinde olmadığını kargo ile geleceğini söylediler. Sonra merkezi arayıp madem kargoya veriyorsunuz eve gelsin dedim. Ama kime dedim. Şubeye gitmiş. Bugün gidip aldım. İndirimsiz fiyata değmez. Ancak basit kulaklık olsun derseniz bu fiyata güzel ürün ...

Kulaklığı "hâlâ" gelmeyen var mı.? Yoksa bir ben mi kaldım.?:kötü:

Dün Müşteri Hizmetleri'ne yazdım, geri dönüş de yapmadılar. Nasıl çalıştıkları merak konusu.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Evet benimki de gelmedi hala "Tedarik Ediliyor" yazısı var 28 Ağustosta sipariş etmiştim...

Bizim de tedarik surecinde :D Bence o kadar stok yoktu cuvalladı teknosa :)

Ups kargodan mail geldi dün bana kargo yola çıktı diye. Bu forum sitelerini hesaba katmadan indirim yapıyorlar sonra da tedarik edemiyorlar. :)

Sizce ne olacak şimdi? Para iade mi yaparlar yoksa bir şekilde ürünü yollarlar mı?

@Nini Bana da uzun süre tedarik edilemiyor yazdı ama sonra kargoya verildi. Teknosa nasıl yapar bilmem ama hepsiburada bana hem para iadesi hem de hediye çeki vermişti başka bir ürün için. İster bekleyin isterseniz mail atıp çıkar yol bulmaya çalışın.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Bir hafta uğraşıp ortalama bir kulaklığı iyi fiyata sahip oldum. Kesinlikle daha fazla parayi hak etmez. Ama tasarım ve taşınabilirlik olarak kaliteli ses bence iyi.

Benim kulaklık gelmiş bugün. Denedim az önce 24 liraya böyle bass kalitesi bulmak imkansız. Telefon G2 müzik çalar jetaudio ve eklentiler satın alınmış şekilde fazlasıyla iyi kulaklık. Dışarıya çok ses veriyor sadece tek kötü yanı o oldu bence.

Beni de cuma(11.09.2015) günü akşam üzeri aradılar. "En yakın zamanda tedar..." dediler. Bakalım, beklemedeyiz.

Geri