Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonu nerede taşımalı?

Merhaba ayni dert bende de var. ipadi fln satip inanip aldim bisikleti hic dusunmedim. Bir sure tayt icine sikistirdim calinca taytin icine el sokup alinca milletin suratindani ifade cok eglenceli oluyor. Sonra zefalin 20 dolar civarina gidon aparatini aldim. Gunes paneli benzetmesi cok dogru. Ama action cam yerine kullanabiliyorum bu sayede telefonu.
Dussem heralde param parca olucak. Konuyu merakla takip ediyorum.
Sevgiler.

Scudo
@Sadettin Z. Large boy sele altı çantası tabiki de :) Zefal'den alın bir tane tertemiz kullanın.:harika:

Merhaba bende sizinle aynı telefonu kullanıyorum. Yol bisikleti kullanıyorum ve telefonu nite ize-handleband ile gidona sabitliyorum. 3 tane kaza geçirdim biri ambulans getirip hastaneye kaldırcak kadar kötüydü ve telefonu hep sabit tuttu zarar vermedi. Tabii üstünde deri bi kap ile kullanıyordum. Bu kazalarda minor sıyrıklar oldu ama telefonu koyvermedi. Öneririm

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Bisiklet binerken note 2 gibi bir telefonu cepde taşımak çok zor (her zaman büyük makbul değildir )
(link)
bunu buldum ama note 2 buna uymuyordu bende telefonu satıp daha küçük boylarda bir telefon aldım ( galaxy alpha ) rahatım takıyorum koluma herkez kendi yoluna :D

Bence yazılan maddelerden en iyi ve güvenilir çözümü 2 numara sunuyor. Kol bandı kullanıyorum ben evet terleme yapıyor ama çok rahatsız etmiyor beni ve bence denemeye değer...

@Sadettin Z.

Selam aynı derdi bende çektim ama çözümü buldum... Biraz büyükçe ama topeak'in xl sele altı çantaları mevcut ve telefon içerisine rahatça sığıyor. Sırtta taşımanı önermem açıkçası benim dengemi bozuyordu ve kafa sürekli orada olduğu için rahat bir sürüş olmuyordu. gidon aparatlarıda var ama dediğin gibi çok büyük ve riskli.

• Beğen
Telefonumu bisiklet sürerken aynı zamanda GPS cihazı olarak da kullandığım için gidon boğazına takıyorum.Gidona takmaktansa daha güvenli gibi görünüyor..

I phone 6 degildi ama krosta yere yapisinca cebimdeki telefonun ekrani elveda dedi...
Cozum uretirken, sportif ve agresif kullanacaginiz zaman cep vb. gibi alternatifleri es geciniz ;)

• Beğen
@Taner James
Fiyat mesele değil solo 2 kadar olmasın yeter.Bu kulaklığa bakacağım.Tesekkur ederim :)

Taşıma. Bir cep telefonu baz istasyonu ararken, BAZ istasyonunun 6 katı kadar manyetik alan oluşturur. Üzerinde 6 tane baz istasyonu gezdirmek pek sağlıklı değil. Ama lazım olur diyorsan poşete kapatıp koy. Lazım olursa aç konuş. Numarayı tuşlar tuslamaz kulağına dayama. Paging işlemi denen bu sürede manyetik alana doyasıya maruz kalırsın. Karşı taraf çalar çalmaz kulağına daya

@thomisus lx bu işleri biliyon sen. bişe sormak istiyom. telefonların sar değerleri ne kadar etki eder. sar değeri ne olursa en az etkiye maruz kalırı. ne olursa o telefonu kullanmamalıyız.
benim telefonun sar değeri
  • 0.180 W/kg(Head)
  • 0.271 W/kg(Body)
böyle yazıyor.

@Sadettin Z. Gidon bandı aparatı yapmak lazım bence. Oda olmadı forma cebi bence. O büyük telefon kolay kolay düşmez kanımca.

@Atilla Gobel

Aksine daha rahat düşecekmiş gibi hissediyorum ben :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
@suat akman
@thomisus lx

İmkanım olsa dumanla haberleşmekten yanayım :D Lakin iş gereği haftaiçi / haftasonu demeden müşteri telefonlarına bakmam gerekiyor, sahilyolunda yanımdan vızır vızır arabalar geçerken telefonla sipariş almışlığım vardır. İlave olarak az çok hepimizin malumu evli erkek moduna geçince telefon lüksten zaruriyete geçmiş durumda. Yukarıda bir arkadaşın bluetooth kulaklık + akıllı saat önerisi aklıma yattı gibi. Araştırmadım ama belki strava'ya ve nabız bandına bile uyumludur o saatler.

@Atilla Gobel

Eskiden Galaxy S3 kullanırken gidon aparatı en makul çözüm olurdu. Hem çok fazla yer kaplamadığı, hem de ortadan ikiye ayrılsa bile çok üzmeyeceği için gidonda taşımak idealdi. Lakin bu plus hakikaten çok büyük, telefon desen değil, tablet desen değil. En ideali yine forma cebi modifiyesi gibi görünüyor. Cırt bantlara oldum olası güvenmedim, ama çıtçıt ve/veya fermuar çözümü ile kocaoğlanı garanti altına alabileceğim gibi görünüyor.

@Sadettin Z. Cırtların kuvvetli olanları var onları alabilirsiniz. Birde cırtlı bir ürünü yıkarken pamuklu ürünlerin yanında yıkama. Çünkü pamuktan yıkama sırasında ayrılan hav gelir cırta yapışır ve cırt etkisini en kalitelisi bile olsa kaybeder.

• Beğen
Arka cepte terleyince telefon zarar görebilir. Ben gidon çantası siparişi verdim. Ona koymayı planlıyorum.

telefon için ayrı bölmesi olan, üstü şeffaf kadro çantalarında, güneşin altında telefon haşlanıyo... abartmıyorum. denedim, gördüm..
hem su içinde kaldı hem kaynadı telefonum... güneş altında süreceksem, telefonu artık direkt çantaya atıyorum, telefon bölümünü kullanmıyorum... aklınızda bulunsun..

bu da durumu anlatan mesajım:

telefon bölümlü çanta - BisikletForum

Karabinalı bir kılıf edinip kemer Köprüsü'ne takmak en tehlikesiz yöntem. Ter tuz içerdiği için telefon girişlerini paslandırır vücuda yakın cepte falan taşımak mantıksız.
Formanın arka cebi varsa kılıflı taşınır ama forma zaten telefon kullanan bisikletçi için taşarlanmamıştır. Forma giyen birinin arkasında telefonunu ve diğer bir sürü ihtiyacını taşıyan araba olur.
Gidon aparatları, gidon üstü Çanta vb gibi Çözümler bisikletten düştüğünüzde bisikletten ayrı kalırsanız hem çalınma hemde acil arama sorunu olur. Tüm taşınması gerekenler bel bölgesinde taşımak ağırlık Dağılımı için de iyi bir konum oluşturur.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    24,6 KB · Okunma: 29
  • Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Geri