Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonu nerede taşımalı?

Ben ihtiyacım olan her şeyi 2. suluk kafesinde bunun içinde taşıyorum, çok temiz ve pratik oluyor, hararetle tavsiye ederim. Tek kötü yanı eğer telefonla konuşmanız gerekirse çıkarmak için biraz uğraşıyorsunuz.
İçi biraz metrobüs gibi :) olsa da şunları alıyor :
1) cüzdan, içinde ehliyet, bankamatik kartı, para
2) telefon
3) mini pompa
4) multi tool
5) yama seti
6) lastik levyesi
7) yedek iç lastik

byasi.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve m/yalcin
Scudo
@Zekeriya Çab Bey aliexpress te bu muadilde güzel çantalar mevcut. Birde hazır konusu açılmışken 90 larda freeback takardı insanlar. Bence bisiklet için biçilmiş kaftandır freeback. Gündelik işe gidip gelenler için özellikle. Acil ihtiyaç duyacağınız ekipmanı orada taşıyabilirsiniz.

Modeller
1 ) (link)
2 ) (link)

@KaanG
zihni sinirce bir fikir oldukça başarılı.tuttum bunu.;)

(link) ImageUploadedByTapatalk1434663463.535897.jpg
ImageUploadedByTapatalk1434663474.320283.jpg

(link) ImageUploadedByTapatalk1434663437.299870.jpg
ImageUploadedByTapatalk1434663451.200682.jpg

Bu ürünleri sipariş verdim. Kulaklık tek kulakta da kullanılabiliyor, iki kulakta da...

Ben 6 plus kullanıcısıyım. Road Bike Pro kullanıyorum ve ekranı görebilmek istiyorum. Candan Hanım güneşten dolayı çok ısındığını yazmış. Bu önemli bir bilgi. Ancak ben güneşten oldukça rahatsız olan birisi olarak böyle yoğun güneş altında kullanamam zaten. Ne kadar koruyucu ürün kullansak da telefondan buhar çıkaran bir sıcak etkisi sağlığımıza da zararlı olabilir.

Henüz kullanmadım. Kullanınca yorumlarımı yazabilirim.

Bunun yanında açılış mesajında arkadaşımın güneş paneli benzetmesine de sesli güldüm.[emoji23][emoji23][emoji23]

Ya fermuarlı arka cebi olan bir forma ya da sele çantası.Fakat fermuarlı cebe o telefon sığar mı açıkçası bilemiyorum.Sele çantası bence en ideali biraz geniş seçerseniz rahatlıkla sığacaktır.
-Tabi bizim iPhone 6 plus'a sahip olma gibi lüksümüz olmadığı için ne yorum yapsak boş :D:D

Önceden kadronun üstüne takılan telefon çantalarından kullanıyordum ama çok verimsiz geldi, sattım. En güzeli formanın arka cebi. Suluk yerine takılan malzeme kutusu, stabilize yollarda düşebiliyormuş. En güzeli forma

Ben 5.5 inc telefonumu surekli cebimde tasiyorum. Bisikletten dusunce telefonun arkasina tas denk geldi ve telefonu hafifce ikiye buktu. Telefon metal kasa oldugu icin kirilmadi ekranda saglam kaldi. Silikon kilif olmasa daha cok zarar alirdi. O yuzden cantada tasimak daha yararli.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/19/119941eb14b6de33ee4669994c43a2c7.jpg

@Atilla Gobel
Ben eski bir freebag imi çıkardım tekrar kullanıyorum yıllar sonra, gidon çantasınada tamir için yedek iç lastik yama setini koyuyorum, freebagte anahtar cüzdan telefon hem kullanımıda rahat.
Sadece telefon için yeni bel için kuşak tarzı kılıflar var.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Ben bi süredir bu çantayı kullanıyorum hem bisiklet hem kısa yürüyüşlerde işe yarıyor. İki tane askısı işe hem bel çantası hem sırt çantası oluyor.

(link)

Sele altı çanta . Sığarsa :koptum: :koptum:

Bende bu dertten dolayi Note 3 u birakip S6 ya gectim :)

Eskiden s2 vardi 4.3 inc heryere gidiyordu.

Forma cebi en ideali bence sele cantasini tavsiye etmem ciziliyor cami gerce bos ise birsey olmazda yani biliyorum dolu oldunu bir diger cozum bence en iyisi telefon tutacagi gidona

@Efe Cycler
gidon bağlama aparatını diyorsunuz sanırım:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/p480x480/10488188_10152219547281404_7639287711680785094_n.jpg?oh=49e73dd6d30f704fdbcd81ff2857a706&oe=562FA172

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/p480x480/10561813_10152219547301404_8923102806956853163_n.jpg?oh=022800487b1501d33f63912f3c5f75e3&oe=55F20922

bunlar uygun bence büyük ekran telefon için

(link)

(link)

(link)

(link)

yeni konu açmaktansa bu konuyu canlandırmak iyi olcaktır.

telefonu yeniledik , h.sonu sezonu açtık bi sürüşe çıktık . sıkıntı oldu .
yeni çözüm önerileri getiren varmı ?

5.7' ekranı olanı note 4 ü nasıl taşımalı, kol bandı düşünüyordum . kalkan vari bir durum , ter ve kan dolaşımı sıkıntı olabilir.
bisiklet aparatı olsa güneşin altında cihaz kendinden geçer ve yol bisikletinde gidonunu yarısını kaplar :)
forma arka cep güvenli gelmedi.

Bel çantaları uygun gibi geldi ,
china işi bunlardan kullanan var mı ?
(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@Şeref ARSLAN
Ben bunu kullanıyorum:
(link)
Ancak bu tarz bir bel çantasını görmeden almayın derim. Eger kilit mekanizmasi saglikli degilse hareket halindeyken acilip duser dikkatinizi dagitir veya hareketli aksamlara takilarak ciddi kaza yasamaniza neden olabilir.
Ucuz markasiz bir bel cantasi kullaniyordum ve anlattigim tarzda bir kaza gecirince kilit mekanizmasi duzgun bir bel cantasi kullanmaya karar verdim. Onerdigim model genis hacimli. Icerisinde yedek lastik, yamalar, zincir acma aparati, alyan cakisi, birkac ufak tefek malzeme, cuzdan, cep telefonu, hatta sentetik kumastan yedek tisort-iclik sigdirip tasiyabiliyorsunuz. Gunluk hayatta kullanim icinde cok pratik!

• Beğen
Tepkiler: Şeref ARSLAN
@Şeref ARSLAN
Kadro cantasi dusunurseniz, indirimdeki su cantada fena degil. Bende denk gelip aldim. Cep kapaklari reflektorlu! Cok stabil bir yapisi yok ama gayet duzgun is goruyor. Elbette telefon yuvasi sizin elinizdeki note 4 e uygun degil ancak Galaxy SIII Mini sigiyor :)

(link)

Forma cebi en iyi seçenek. sizde hangi forma var bilmiyorum ama ben 1 senedir cepte taşıyorum hiç sıkıntım olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Şeref ARSLAN
Geri