Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

termal ceket

aliaslan

Üye
Tepki
6
Bisiklet
Corratec
bisiklte işim gereği akşamarı binme fırsatı bulabiliyrm havalarda bu aralar soğuk verüzgarlı oldugunda yokuş çıkarken ter inerken rüzgar çok fena hastalandım 2 haftadır iyleşemedim aşırı karda kışta bisiklete binmeyi düşünmürum delta bisiklette cannodale marka termal ceket önerdiler fiyatı 130 euroydu çok beğendim ama biraz araştırma yapmadn almak istemedim sizce ne tür bi ürün kullanmalıyım bu fiyata böyle bi ürün almak mantıklımı rüzgarlıkta işimi görürmü? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler

(link)

Scudo
Merhaba,

Linkteki ürün ceket-yağmurluk-rüzgarlık gibi bir giyecek değil yalnız; uzun kollu bisiklet forması. Soğuk havalarda bununla da üşürsünüz.

Size daha farklı bir ürün lazım; misal Gore-tex özellikli bir yağmurluk-rüzgarlık.

Saygılar

sanırım yanlış link gönderdim oda bu tarz fakat termal özelliği var kesinlikle üşümeyeceğimi söyledilr dediğim gibi karda kışta binmeyi düşünmüyrm termal özlliği olan ceketler işimi görürmü. tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı acaba

(link) buraya da bakabilirsiniz. ayrıca kış giyimini katman katman yaparsanız daha sağlıklı olur. termal içlik - forma - ceket vs gibi. kış giyimi ile ilgili bir başlık vardı buralarda bir yerlerde. bir arama yaparsanız çıkar muhtemelen.

çok teşekür ederim yardımlarınız için

atlaskamp. com da satılan ürünlerin markası nedir acaba bilen varmı kapatmışar markasının olduğu yeri goratex özelliği var ama markada bence önemli

@aliaslan

Bugün, Atlas Kamp'tan aldığım Gore Bike Path Neon ceket kargo ile elime ulaştı. Bu hafta fırsat bulabilirsem, sabah erkenden (6-7 gibi) Eskişehir'in ikliminde ceketin termal performansını test edeceğim. Ceketin içine sadece Scott'un Coolmax özellikli uzun kollu formasından giymeyi düşünüyorum.

Deneyimlerimi yazarım, belki size bir faydası dokunur.

Aldığım ürün bu: (link)

Kapıda ödeme ile 120 TL'ye aldım; her bedende stok mevcut. Ürünün yurtdışı satış fiyatı 200 USD civarı; yani bugünkü kurla 400 TL. Sanırım defolu ürünleri iç piyasaya uygun fiyatla veriyorlar ancak ben cekette gözle görülür bir defo (yırtık, renk atması vs.) göremedim. Sadece önde sol göğüs hizasındaki Gore Bike Wear yazısı yok. Sanırım baskı yapılırken hata olmuş ve ürün defolu sayılmış. Bu nedenle ürünü dörtte bir fiyatına satın alabiliyorsunuz.

Saygılar

@Najaz

Fiyatlara sağlam zam yapmışlar soğuklar gelince :)

• Beğen
Tepkiler: gok
@Najaz

Merhaba ürünü deneme şansınız oldu mu acaba? Bir de beden olarak standart bedeninizde mi aldınız yoksa büyük ya da küçük almak mı gerekir? İnternet'den sipariş vereceğim için öğrenmek istedim.

wind stopper jacket
veya
winter jacket
olarak aratirsaniz ieger, yurt disindan almanizi oneririm. turkiye asiri pahali cunku

gecen ay guzel bir indirimden su ceketi aldim, 99dolara (30dolar da kargo)
(link)

4 gunde ulasti elime. amerikadan buraya. orjinal castelli pro team ceket. yani bildiginiz televizyondaki o adamlarin kullandigi kalitedeki ceket!

ceketi sadece bir sabah kullandim, gercekten soguk bir sabahti, yazlik kisa kollu formamin uzerine giydim. 2 saatlik bir antrenmana ciktim ve dondugumde okadar sicaktim ki sirtim hafif terlemisti :)

-----------------

bu arada ceketi şu abiden görüp özendim ne yalan söyliyeyim :) çok aradım, ama buldum aynını

@Osman Paşa

bu arada, osmanbey, normal bedeninizin bir büyüğünü almanız öneriliyor. çünkü üstüne giyeceksiniz. mesela ben small giyerim normalde, ceketi medium aldım ve tam oldu.
ve sitelerde de şu öneriliyor, eğer bedeniniz örneğin M-L arasında ise, L ceket almayın, bir üst bedene çıkın ve XL alın. veya aynı şekilde bedeniniz L-XL arası ise XXL ceket alın. çok araştırdım ve önerilen bu :)
küçük olma riskini alacagınıza, azıcık bol olması riskini alın diyorlar

• Beğen
Tepkiler: Osman Paşa
Merhaba,
Fiyat olarak 100 euro üzerine çıkacaksanız alacağınız üründe mutlaka softshell özelliğinin olmasına dikkat etmelisiniz.Bazı ürünlerin bazılarında içi ayrıca polar takviyeli oluyor buda size extra sıcaklık katkısı sağlıyor.Ben ürün alımlarımı genellikle yurtdışından yapıyorum ve yararlandığım sitelerde istediğim ürün en fazla 1 hafta içerisinde elimde oluyor ki çok fazla marka seçme şansım doğuyor.Tek sıkıntısı tek çekim olması.Fakat takip edilince çok güzel indirimler yakalanabiliyor.Sizin belirttiğiniz ürüne baktığımda sadece %100 Polyester olduğu bilgisi bulunuyor bu yüzden net birşey diyemem ama bulabilirseniz GORE, CASTELLI,SPECIALIZED,CRAFT vb. markalar sizi çokça memnun eder...

@Lammarth

Teşekkür ederim yanıtınız için.
Ben L beden giyiyorum. Almak istediğim modelin de ( (link) ) sadece M bedeni kalmış. Bir şansımı denesem mi dedim ama söylediklerinize göre o kesin olmaz bana :)
Bunun neon olanından ( (link) )alacağım bu durumda. Bisiklet dışında da kullanmak için düz siyah daha uygun gelmişti ama kısmet artık :)

Merhaba,

Osman bey, GB ceketi birkaç defa kullanabildim ve şunu söyleyebilirim ki bu ceketle soğuk havalarda bisiklet sürmek çok konforlu. Ceketin kendisi çok hafif, içine sadece tek katman olarak uzun kollu forma giyiyorum ve üşümüyorum-terlemiyorum.

Benim kilom 95, boyum 1.75; normal kıyafette XXL beden giyiyorum ve bu ceketin de XXL bedenini aldım. Zaten ceketin boyun ve alt kısmında kelepçeli lastikler mevcut, bu şekilde bir miktar esneklik sağlıyor üzerinize uyması konusunda.

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Osman Paşa
(link) ben bunu aldim kısmen deneme şansım oldu cok iyi tavsiye ederim

@Najaz

Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Saygılar...

Atlas kampın yerine giderek aşağıdaki ürünü satın aldım(fotograftaki ürünün siyahı) İhraç fazlası ürünlerde bedenime ve zevkime uygun pek fazla seçenek kalmamıştı. Koşu modelini aldım, ancak işimi görür diye düşünüyorum. Almaya niyetli arkadaşlara imkanları varsa mağazadan ürünleri deneyerek satın almasını tavsiye ediyorum. Bazı ürünlerde ölçüler bariz farklılıklar gösterebiliyor.

(link)

Geri