Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Termos (matara) tavsiyesi

Termos buna benziyor
(link)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Onur YCL küfü bilmem de domestos beklettikten sonra o malzemeden su icmezdim bir daha ben olsam.

@mustafa ç Domestostan sonra 2 kez bulaşık makinesine girdi, sağlıksız ise tabiki tercih etmemek lazım. Bu konuda bilgi sahibi değilim.

Bu nasıldır acaba?

(link)

ya da bunu almayı düşünüyorum

(link)

Genellikle bisiklette ve günlük kullanacağım bunların dışında bunları alacağına şunu al diyebileceğiniz önerilerinize ihtiyacım var.

@epsilon91
Tupperware suluklara, Stanley ve Contigo markalarına bakın. Ama Türkiye'den almayın bence, çok kazık fiyatlar :)

@epsilon91
Bilmiyorum, ürünün sepete ekledikten sonra sepette bir tahmini hesaplama var.

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Merhaba, termos kılıflarını kendimiz yapmak istesek, hangi malzemeleri kullanmamız gerekir?

Bende termos alacağım bir kaç gündür araştırıyorum. Türkiye de neredeyse 2 katı fiyatına satıyorlar. Kargo dahil olmasına rağmen Türkiye'den ucuza geliyor.Şu an için en uygun fiyatlar amazon.com da mevcut. Takip ettiğim ürünleri paylaşayım. Renklere göre fiyatlar değişebiliyor. Bazı günlerde indirime girebiliyor.Benim tercihim bardaklı olanlardan ziyade direk içime uygun termoslardan yana. Ama bardak sıkıntı değilse bardaklı olanlar daha uzun süre kullanıma uygun olacaktır. 16oz 473ml yeterli olacaktır bana diye düşünüyorum.20 ozlar genelde biraz daha büyük oluyor.

Contigo Autoseal: Şu an için beğendiğim ürün bu. Ama boyasız olanları almakta fayda var. Boyasız olanın indirime girmesini bekliyorum.
(link)

Stanley Classic One Hand Vacuum Mug: Bu markadan alıpta pişman olan kimseyi görmedim.Contigo veya bu hangisi daha uygun fiyata yakalarsam onu alacağım. Bunda sıkıntı üst plastik malzemenin çok dayanıklı olmaması.
(link)

Contigo Snapseal: Bu güzel fakat direk içime uygun değil. Genelde kullanıcılar içerken burunlarının kapağa dokunmasından dolayı içemediklerinden bahsetmişler.
(link)

Thermos Stainless King: Boya konusunda bu da belli bir süresi boyası atıyor ama dayanıklılık ve performans olarak contigodan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Benim tercih etmeme sebebim dizaynı.
(link)

Zojirushi SM-SA48-BA: Sanırım performans olarak en başarılısı bu fakat bunda da direk içim yapmak istediğinizde burnunuz açılan kapağa dokunuyormuş.
(link)

@jazzpub, mrb. Neopren kullanabilirsin .Hisarönündeki dalış malzemesi satan dükkanlara istersen bir sor .Tamir amaçlı parça nepren olması lazım .3 mm yada 5 mm olabilir.Yada 2. el kullanılamayacak bir elbiseden kesip,dikerek ve yapıştırarak (kendi yapıştırıcısı var ) kılıf (termos için yada ayakkabı için)yapabilirsin.

aliexpress'te çok güzel bisiklet sporcu termosları var.Hem termos,hem de suluk tarzında.Geçen yıl bir arkadaşla iki tane almıştık.Harika çıktı.Çok güzel bir yeşil renk.Termosu çok iyi.Aynı zamanda bisiklette pratik düğmeli kapak kullanımlı spor aktiviteleri için termos.O yarım litre idi.Bu yıl aynı işleyiş tarzının bir litreliğini alacağım.15 $fiyatı.

@sukrututar Merhaba, aliexpress'te gıda ve insanla direk temas eden ürünlere pek güvenemiyorum bu azoboya olayından falan ama yinede karar sizin.

@sukrututar
Elinizde link yanda fotoğraf var mı? Çok merak ettim ben de alabilirim.

1lt termos arıyorum, plastik mataram 750ml ve yeterli gelmiyor.alimünyum mataram 1lt güzel ve işimi görüyor ama bu havalarda suyu buzluktan çıkmış gibi yapıyor.artık bir tane termoslu matara alıp hem yaz hem kış kullanmak istiyorum.öneriniz nedir?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Bahadır ÖZEL
1ltlikleri maşallah 140-150tl civarlarında. :D

(link)
Şu nasıl sizce? Ya aslında bu termoslardan su içmesi zor ama en ideal su taşıma kabı,yaz kış için.
penguen-1100a-penguen-1100-a-1-lt-litre-mini-celik-avci-termosu__1119252732668079.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri