Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Termos seçimi

(link)

Kesinlikle önerimdir.
Öğlen 12'de demlediğim çayı termosa koyduğumda akşam 8'e kadar çok rahat sıcak tutabiliyor. 8'de 1 bardak içeceğim zaman dumanı çıkan bi çay içebiliyorum. Üstelik kapağını bardak olarak kullanabilirsiniz. Ortalama 6 bardak kadar çıkabiliyor.

Scudo
Selam,
Stanley marka çelik 1 lt olanlarından almıştım.Çok memnun kaldığımdan 1 tane de 750 ml resimdekinden aldım.

Dosyalar

• 252556210_tn120_0.jpg
    252556210_tn120_0.jpg
    36 KB · Okunma: 49
@Bugraacik bu modelin bardaklısı yok bardaklı olanlar farklı.Bardaklı olark şundan almıştım tur için kullanıyorum yoksa biraz büyük geldi.

@NewStyle bu modelden de aldım fakat hediye ettim akrabalara bisiklet için biraz büyük geldi ;) bir de şuan burada daha ucuz sanırım bu model.

Dosyalar

• 71gu0aU6hIL._SL1500_.jpg
    71gu0aU6hIL._SL1500_.jpg
    27,9 KB · Okunma: 23
@Bulent A. diğeri sanki asker yeşili gibi bi havası vardı, bu mavi biraz cırtlak sanki :D

@Bulent A.
Acaba suluk kafesine sığarmı bu termus

@NewStyle Bahsettiğim termoslardan yeşil olan 750ml lik TOPEAK MODULA JAVA CAGE MATARA TUTUCU TMD07B matara tutucusuna (en ucuz delta bisiklette sanırım) oluyor. 1 lt çelik olanıda Xlc Matara Kafesi Alüminyum UL-108A (n11 de sanırım en uygun) matara kafasine olduruyorum biraz güç olsada ;)
Ürünler termos olduğundan suyun tadı değişmeden keyifle içiyoruz.Bunlardan önce camelbak podium ice almıştım fakat suyun tadı değişince termoslara yöneldim.Umarm işinize yarar.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Bu carrefourda satılan herhalde 25-30 tl felandı küçük boy yangın söndürücüler var onlarında aynı matara kafesi benzeri yuvaları var geniş ve büyük vida takma yerleride var üstünde en azından benim aldığımda vardı.ben onu mataralık yaptım gayet güzelde olmuşdu 2'litrelik termosu takıyorum üstüne oh mis.images.jpg

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
IMG_0039.JPG IMG_0040.JPG

Bugün denk geldi bir alışveriş merkezinde. 450ml. ufak bi'şey ama işimi görecek türden. Kilitli kapaklı, çok piknik işi gibi durmuyordu dayanamadım aldım :) Bernardo Enjoy 29TL

(link)

İKEA'nın bu ürünü nasıl olur acaba, kullanan, bilen var mı?

@Battutaettanci
Satılıyor ama amazon ile arasında iki kat fiyat farkı var

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Emsa markasını kullanan var mı nasıl acaba tavsiye eder misiniz?

(link)

işe giderken veya bisiklet ile seyahat yaparken kullanacağım.

Ömürlük olsun diyorsan Stanley al geç hocam, fiyatı biraz tuzlu olabilir ama indirim kodları sayesinde güzel fiyatlara alabilirsin.

Geri