Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Kullanıcıları Kulübü

@guitarandbike Evet dediğiniz gibi. Resimde mandal tam kapanmamış, bu şekilde kullanmak güvenli olmaz. Ben gidon içe dönük şekilde kullanacağım için mandalın rahatça açılıp kapanacağını düşünüyorum. Dönüşlere etkisi olur mu bilmiyorum ama oturma pozisyonu ve konfora çok etki edeceği kesin.

Scudo
@hgercek o zaman siz bu işlemi yaptığınızda ve deneyimlediğinizde sürüşe nasıl etki ettiğini de paylaşırsanız çok sevinirim. iyi günler...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@guitarandbike gelince paylasirim burdan.

6F031323-AA13-4C9B-A73C-DF87816E4A57.jpeg 2032527D-5336-4446-A907-DE77B7146115.jpeg 43112DD1-DFE5-41C4-9C34-172435B5DA6B.jpeg

Aliexpressten siparis ettigim Litepro stem gidon ayar aparati elime ulasti. Urun hafif ve isciligi kaliteli. Ben gidonu yukseltmek icin kullandim, oturma pozisyonumu oldukca rahatlatti, ellere ve bileklere binen yuku azaltti. Dezavantaji quick release mandalini engellemesi. Istenirse mandal iptal edilebilir ama ben gerek gormedim.

AF0ABF55-F170-46DE-80D3-CFBFD6E340C0.jpeg 177968 dosyayı görüntüle D1B29737-45B6-43EE-A4E9-0FEF09635055.jpeg
Link c8 e vites koruma demiri taktim. Artik bagajda vitesin ustune yatirabiliyorum bisikleti.

Merhaba,

Tern verge n8 ıle uyumlu bir bagaj portu önerebilir misiniz?
Herhangi bir ürünü alsam uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

Alüminyum kadroya kaynak için ne yapmam gerekir. Bisiklet tern link d8. Birkaç sorum var.
Kaynatçağım parça alü mü olmalı yoksa demir mi?
Kaynaktan önce zımpara gerekir mi?

3zX340.jpg

Yardımcı olabilcek var mı?

Merhaba arkadaşlar.Lastiklere videodaki gibi flaşörlü stiker takılabilir mi,takılırsa bunlar nerede bulunur.

Tern Link A7 >> Çok seri, sürüşü güzel. Kadrosu kesinlikle piyasadakilerden daha iyi. Bitwin tilt 500 falan oyuncak kalıyor yanında.

Dosyalar

• terna7.jpg
    terna7.jpg
    172,6 KB · Okunma: 45
  • aterna7.jpg
    aterna7.jpg
    58,5 KB · Okunma: 44
Tern Link C8’e litepro gidon aparati takmistim, yeterli gelmeyince bi tane daha taktim. O da yetmeyince bi tane daha taktim :) Biraz tel masa bi cozum oldu ama sonunda gidon tam istedigim yere geldi. Bunlarla igrasmak istemiyorsaniz Andros Stem’li modelleri oneririm. 189036
189037189038189039

Merhabalar. Tern link D8 ile klübe katılmak istiyorum? bisiklet tecrübem yok tecrübelerinizden faydalanmak dileğiyle

Merhaba.Tern node d7i nasıl bir bisiklettir?Tavsiye edilir mi?Göbekten vites ve 24 '' ve katlanır kombinasyonu nasıldır;? Vites sayısı 7 olması hafif rampalarda sıkıntı yaratır mı? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
@hgercek
Arabanızın marka model nedir? Benim fiesta aracın bagaja sığarmı acaba

@cedin
A3 sportback. Fiestayi bilmiyorum ama alirken bagaja yerlestirip denemekte fayda var.

Merhaba arkadaşlar.
Tern Link A7 ile B7 arasındaki farkı net olarak söyleyebilecek var mı?
Sele, zincir vb. ürünler mi değişik marka/model?
Siz olsaydınız hangisini alırdınız?
Teşekkürler.

@Kenz-i Mahfî

Selamlar, zamanında şöyle bi karşılaştırmalı inceleme yazmıştım, yeni modellerde neler oldu bilemiyorum gerek malzeme gerek fiyat olarak ama ben bu yazıyı yazdığım sıralar b7 fiyat farkını karşılıyor diye düşünüyordum. Umarım yardımcı olur :)
İnceleme - Tern Link C8(2016) İnceleme - Diğer Katlanırlarla Çarpıştırmalı

O değil de bisikletimi özlediğimi fark ettim :(

• Beğen
Tepkiler: Kenz-i Mahfî
Arkadaşlar vites koruma demiri göbek mili mandallı iken takılabiliyor mu? Yani mandal o demire engel oluyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Kron servisi olan bisikletçi arkadaş katlanırlara takılmaz gibi saçma bişey söyledi

@cedin
Katlanira takilmaz diye bir sey yok. Ben Link c8’de kullaniyorum. Memnunum, arabada vitesin uzerine yatirabiliyorum. Gobek mili mandalliysa cok saglam duracagini sanmam ama. Mandalli olmasi cok onemli degilse somunla degistirebilirsiniz.

Tern Link A7 veya B7'de direksiyon yükseklik ayarı var mı arkadaşlar? Bir de bu modellerin 2019'u Türkiye'ye geldi mi?

@Kenz-i Mahfî
Tern Link A7 sahibiyim.Gidon yükseklik ayarı mevcut.B7 dede var diye biliyorum.

Herkese günaydın. Ben de "Tern C8" ile aşağı yukarı bir aydır aranızdayım. Ümraniye Kadıköy arası kullanıyorum ve çok keyif alıyorum. İşe gidip gelirken metro ve ya belediye otobüsünü kullanıp, akabinde bisikletimle pedallıyorum. Kondisyonumun yeterli olduğuna kanaat getirirsem, her gün (en azından iş dönüşü) eve kadar kullanmayı planlıyorum. Detaylı olarak kullandıkça paylaşımda bulunmaya çalışırım.

***Bugün (saat 08:55 civarında, belki ilk defa) Kadıköy, Tıbbıye Caddesi'ndeki tadilatı ve asfaltlaması tamamlanan (Haydarpaşa Garı'ndan çıkan trenlerin altından ilk geçtiği) geçitten "C8" ile geçtim ? Asfalt yeni olduğundan henüz temizlenmemiş, çakıllara ve geçidin giriş çıkışındaki mazgallara dikkat etmek gerekli (tam oturtamamışlar, üzerinden geçince sallanıyorlar). Onun dışında yolun Rıhtım Caddesine, Ayrılık Çeşme durağına uğramadan bağlaması açısından çok iyi olmuş. Zira o yol çok dar ve asfalttaki kazılardan dolayı oluşan kasis ve lakalar da çok can sıkıcıydı.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2019-01-31 at 21.13.54 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2019-01-31 at 21.13.54 (1).jpeg
    142,7 KB · Okunma: 45
  • WhatsApp Image 2019-01-31 at 21.13.54.jpeg
    WhatsApp Image 2019-01-31 at 21.13.54.jpeg
    142,8 KB · Okunma: 44
Geri