Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern ve Strida kardeşliği

Scudo
İkisi de size mi ait acaba? Bir de hikayesini dinlesek?

• Beğen
Tepkiler: o.kucuk
Stridanin sahibi olarak anlatayim hikayemizi...
Bisikletle mazimiz ve mevcut iliskimiz oyle pek parlak degil. Yani imreniyoruz pazarlari tura gidebilenlere, kampli tur yapabilenlere.
Ilk bisikletlerimizi caldirdik. Sonrasinda birer mtb aldik, kisa turlar (Hatay)Antakya'dan ilcelere (samandağ, reyhanli, kirikhan, belen) aksamlari 20-30 km lik turlar...
Ilkini caldirdik ya.. Bunlari eve cikariyoruz artik. Duvara asmalar filan. Ama zor oluyor tabi. Derken katlanira kaydi gönlümüz...
Once @mehmet yalçınkaya aldi terni sonra ben aldim stridayi. Dun ilk katlanir turumuzu yaptik. Guzeldi. Amma....
Hatay'da kask takana bile "ulaaa ...", "bak lan kene..." diye baslayan UCO (unidentified cycling object) muamelesi yapilirken bunlarla basimiza gelenleri tahayyulunuze birakiyoruz zira kendi darligimizla tarifi imkansiz.
Herseye ragmen binecegiz tabi. Burada gercekten bisiklete gönül vermiş dostlar var ama sayimiz az. O sebeple cok guzel parkurlari, sehir ici geneli duz yollarina ragmen bisiklet kulturu konusu sıkıntili.
İşte bu bizim hikayemiiiz
Katlanir iki tekerimiiiz..

@o.kucuk
Ömer hocam özetlemiş hikayemizi.
Bisiklet kültürü ile ilgili bir farkındalık oluşturabilirsek ne mutlu bize!

@mehmet yalçınkaya

Keşke Ziraat yapsalarmış. Aslına rücu edermiş. Bir Antakyalı olarak bana ziraat kelimesi tek başına o parkı hatırlatırdı. Babamlar, nenemler ziraat derlerdi.
Bizim nesil büyük park derdi. Ne güzel bir park. Çok ta eskidir. Aynı zamanda bildiğim kadarıyla botanik bir parktı. Asi kenarında ne güzel manzarası vardı.

Kaska laf söyleyenler de ıstıfıl olsunlar.

• Beğen
Tepkiler: ykaya
@hogutmen Valla onlar olmasa da biz oluruz ıstıfıl... Bakmayiz kenlere...

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Stridayi internette ilk gordugumde hayran kalmistim. Katlama sonrasi bebek arabasi gibi oluyor. Büyükada'da deneme imkanım da oldu. Siz nereden aldiniz acaba ve fiyati neydi? Bu arada memnun musunuz?

@engin özen ben ikinci el aldim. Delta satiyor tr'de... ama fiyatlar yuksek. Amerkia fiyati 550-650 $ arasi. Uretimini Taiwan'da yapiyorlar. Orada face.den uyesi oldugum bir grupta yazisiyoruz. Dedim burada 1000 $. "Gel buradan birkac tane alirsin" dedi.
Zaten tasarim odullu. Cok kompact. Bunlar artilari. Amma servis diye birsey yok. Bakalim ne olacak.

• Beğen
Tepkiler: engin özen
"Katlanan iki tekerler" in alayını seviyom elimde değil. Sizinkiler de çok güzeller.
Hayırlı olsunlar pedallarınız hep sağlıkla dönsünler.

• Beğen
Taiwan'dan dediginiz fiyata temin etme imkanim olsaydi hemen siparis verirdim.. stridanin artisi katladiktan sonra elinde götür. . Mis gibi..

• Beğen
Geri