Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler... Forum yönetimine...

by.catamak

Üye
Tepki
43
İsim
by.catamak
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
Ghost
TEŞEKKÜRLER...çok güzel siteymiş yaa.. o kadar çok konu varki...insan kendinden çok şey bulabiliyor...kendi adıma bisiklet dışında diğer ilgi alanlarım olan akvaryum-av tüfeği ile avcılık-kafes kuşları filan vesaiere çok ilginç konular var .. insan bilgisayarın başında vakit nasıl geçiyor anlamıyor...başka her hangi bir siteye gerek kalmıyor...emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...........

• Beğen
Tepkiler: Emre Varol
Scudo
@HÜSEYİN ÇATAMAK

Yönetim grubu olarak kullanıcıların rahat ve huzurlu bir biçimde forumdan faydalanabilmeleri için çalışıyor ve çözümler üretiyoruz, lakin burada asıl teşekkür edilmesi gereken bu büyük bilgi birikimini ortaya koyan herbiri birbirinden değerli siz üyelerimizsiniz. :)

Guzel forum. Sosyal aglari kullanmiyorum. gerek de duymuyorum. Genel olarak yardimsever ve seviyeli arkadaslar var. Konular genelde guzel. Bir kac kisi haricinde yaai kucuk buyuk farketmez saygi duyulacak insanlar

Ben de tesekkur ediyorum foruma. Ama neden ediyorum bilmiyorum. Seviyorum iste.
Bazilarini engelleyip uzayin derinliklerine de gonderdik, oh mis, gormuyoruz hicbirini, ne guzel...

Ben hem burada güzel vakit geçirdiğim , güzel insanlarla tanıştığım için bf ye ve yönetimine teşekkür ediyorum , Hemde hemen hemen her konuda saçma sapan konular açılabildiği halde serbest kürsünün yeni mesajlardan kaldırılmasına sitem ediyorum. Biliyorum yukarı buton eklediniz vesaire ama beni tatmin etmedi o buton.

Duygular şelale olmuş akıyo :)
Bişeyler yazmasam olmaz.bana bisikleti tekrar sevdirdiği için,paylaşılan bilgi dolu içerikler için en önemlisi de ülkemizde ki çok az forum da olan seviyeli katılımlar için hem yönetime hem bisikletforum ailesine çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız dostlar..

Elinize,emeğinize sağlık.Dikkate alınır mı bilemiyorum ama bir önerim var.Bisiklet önerisi başlıklarını artık sayamıyorum.Her çeşidinin ilgili bölümünde sabit bir başlığı olsa,bütçe vs belirtilse; başlık açmadan danışacak arkadaşlar kriterlerini belirterek o başlık altında sorsa.Ne dersiniz?

yeni konu acmak istemedim konulara global yaklasimlari ve ilgisinden dolayi @Anonim bey'e ozellikle olmak uzere diger forum yoneticilerine de tesekkur ederim..

Yönetimdeki arkadaşların kalitesi bariz açık ve görülüyor bazen bazı şeylere katlanmak zor oluyor onların yerine bol,bol empati yaptım bu sonuca vardım.unutmayalım'ki hepimiz insanız hatalar,yanlışlar hepimiz için.

Geri