Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Test edilmiştir öneririm: Crossroads dış lastik

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.144
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
(link)

Yağış ve kış koşullarında kullanmak üzere dış lastik arıyordum. Uygun fiyatlı bir şey olsun istedim. Rubena hook un 5 mm zırhlı lastiğini tam alacaktımki aktif pedalda önüme bu lastik çıktı. Fiyatı 60 tl idi ve fırsat ürünü olduğu için bir alana diğerini bedava veriyorlardı. Siparişi verdim lastik geldi ve bir haftadır kullanıyorum. Ağırlığı 650 gram. Lastiğin yanakları ince, deseni ise oylumlu. Bisiklet bu desen üzerinde yola tutunuyor, yağmur kanalları derin. Toprak yolda dahi yola güzel tutunuyor, kayma endişesi yaşamıyorsunuz. İlk geldiğinde sert tutunma yüzeyine karşın sanki deformasyona uğramış ince yanakları ile defolu bir ürün göndermiş olabilecekleri şüphesine kapılmıştım. Ama lastiğe hava bastığımda (100 psi ye kadar hava basılıyor) yere basan yüzeyin kojak lastiklerde olduğu gibi yuvarlak değilde köşeli bir görünüm aldığından lastiğin daha fazla bir alanla yere bastığını gördüm. Bu durum yağışlı havalarda ve bozuk yollarda güven veriyor. Yuvarlanma direnci dişli lastiklere göre düşük geldi. Pazar günü zorlanmadan bir 80 km yol yaptım. Lastik aktif pedalda hazır indirimede girmişken ucuz ama kaliteli bir lastik arayanlar bir baksın derim.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Scudo
Yol bisikletlerine bu tip lastikler takılabilirmi mevsimlik olarak mesela carraro 052 veya salcano xrs 040 gibi .

@Batu54

Takılmaz. lastik 38 hacim lastik. Ama şehir bisikletleri için birebir.

Geri