Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

The Tour of Flanders 2009

tecadisk

Daimi Üye
Tepki
373
Önemli klasikler ardı ardına sıralanıyor. The Tour of Flanders in 93. sü 5 Nisan pazar günü koşulacak. Yarışı Eurosport, saat 14.00 dan itibaren canlı yayınlıyor. Benim favorim Pozzato.

(link) (link) (link)

Scudo
Eurosport turu 14.00'den itibaren vereceğini açıkladı, ancak bizim saatimizle
15.00 olduğunu hatırlatayım dedim. Programınızı ona göre ayalamanız ya da
tv'yi açınca şaşırmamanız açısından...

acaba internet üzerinden izliyebiliceğimiz bir site biliyormsunuz acaba

(link)

Profile göre sanki yarış finişe kalacak gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: sprint
quik step takımından aldılar hiç sevmiyorum bu QUİİK STEPMİDİR NEDİR BU TAKIMI uyuz oldum yaaaaaaa

Stijn Devolder üstüste 2. kez kazandı. Gerçekten olağanüstü bir hızla bitirdi.

(link) da göreceğiniz üzere 2 tırmanmada arayı oldukça açtı.

Quickstep lilerin yaptığını Katusha ve Liquigas ın domestic leri yapamadılar, Flippo POZZATO ve Manuel QUINZIATO yanlız kalınca hiç şansları kalmadı. Oysa ikisi de oldukça kuvvetli gözüküyorlardı. Süper kadrolara sahip olmalarına rağmen her iki takımın da en büyük sıkıntıları bu, POZZATO Liquigas da da kendisi için fedai bulamıyordu anlaşılan aynı sorunu Kathusa da da yaşıyacak. Bu şekil de iki takımın da büyük turlar da başarılı olmaları zor...

Bu arada Stijn DEVOLDER in tırmanırken yaptığı atak mükemmeldi, arkadan gelenleri bitirdi.

• Beğen
@treks

Quicksteple derdin ne anlamadım ya. Takıma baksana Stijn Devolder, Carlos Barredo, Sylvain Chavanel, Tom Boonen, Steven de Jongh, Jerome Pineau, Sebastien Rosseler, Matteo Tosatto, geçen yıla kadar dünya şampiyonu Paolo Bettini ve İtalya şampiyonu Giovanni Visconti de bu takımdaydı daha ne yapsın adamlar..

Bu yıl günlük klasiklerin hepsini süpürürler, büyük turlarda da ikişer üçer etap alırlar...

Ha, seni almıyorlar diye bozuluyorsan onu bilmem!!!

• Beğen
Quıckstep dun 10 nmara taktıkle ısı bıtırdıkı on kacan 4 lude yokusta devolder ın atagına bıtıme nede olsa 16km var dıye cevap gelmedıkı en buyuk hataydı devolder gecen senede kazanmıstı ve devolder ıyı TT cıdır. kacan 4lude ıkı quıcstep surucusu var bunlardan bırıde chavanel dı boyle kacıslarda tecrubelı bırısı :rolleyes: sonuc garantı gıbı oldu sankı.Devolderde onde atagını getırıp chavanelde arka grubun temposunu bozarakkı makara cevırmeye yanasmayıp devoldere zaman kazandırıp noktayı koydular.Cok akıl dolu bır harekettı bencekı hazır butun dıkkatler Boonen e cevrılmısken quıckstep resmen sag gosterıp sol vurdu

Geri