Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Torku'ya destek

Aynen Ülkeri hemen siyasete bağlamak yanlış. Bu siyasetten alakasız bir çıkar savaşı.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Scudo
@Taxonera

öncelikle bir sorun varsa alabilirim.

başlık benim konu hepimizin.

her bisikletsever gibi duruma cok uzuldum ve herkes gibi gelişmeleri internetten takip ediyorum.kulüp için kimi diyor kapandı kimi diyor amatör oldu kimi diyor salcano adıyla devam edilecek bekleyip görecez.ve de kapanan torku mu konyaşekerspor mu onu da bilmiyorum ya da biien varsa acıklasın.sen beni yönetimden falan sanıyorsan yanılıyorsun.konuyu acarken acma sebebimin tamamen kulübe destek olma amacıyla olduğunu belirttim zaten gelinen duruma ve mtbtr nin haberine göre de gelirler giderleri karsılamıyor gibi bir acıklama yapılmış.bir kesim de kooperatıf baskanı akp mılletvekılı olduktan sonra ısın ıcıne sıyaset karıstı ve boyle bır karar alındı diyor.bekleyip görecez.

ama gercek su ki bisiklet desteksiz bisikletçiler allaha emanet.kime kızmalı bu ülkenin bekosunun thy sinin barcelonaya m.utd a sponsor olup sekerspora destek olmamasına mı ? devlete mi ? hükümete mi ? .bir kazak astana kadar olamadık

olimpiyat sporcusu cıkaramıyoruz hatta bu kadar genc nufusa sahip bir ülke milli sporcu ithal ediyor.sporcularımız ise dopingli cıkıyor kazanılan madalyalar geri gidiyor.

futbola bakıyorsun basarı yok .iç ve dış siyasete bakıyorsun komsularıyla sorunlu içte şehitler bombalar .ekonomiye bakıyorsun dolar euro karsısında paramız eriyor

bence en temel sorunumuz sadece siyasette değil her alanda iYi YöNETİLMİYORUZ.

@Ahmet Keçeci

boyle davranmalari gerektigi icin su an onlara soylenen kapatildigidir ve ekstra soylenen bir iki gun beklemeleridir.ben sonuc kesinlestigi gun yani onemli bir iki sporcu baska klup ile anlasirsa kesinlesmis demektir anca o gun konuyla ilgili bir kac sey yazip ondan sonra torku firmasina bakis acimi degistirecegim.simdi gelen ilk haberle umudumu kaybetmek istemiyorum.insallah kucuk de olsa duydugum sey gerceklesir.baska da birsey diyemiyorum bekleyip gorecegiz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Keçeci
@onur_özkan Ben konunun geneline bir şey demedim. Şu Torkunun bütün sporcuları yobaz falan filan lafını eden şahıs için o cümlem

yanlış anlaşıldıysam kusura bakma

• Beğen
Tepkiler: Bisikletliyaşam
Ben de size bir bilgi vereyim, bilgide oyle mi boyle mi ya da su olur mu bu olur mu yok, net bilgi..

2016 yili icin UCI'ye lisans kaydi icin (ulkemizden) ucret/harc yatiran tek kulup Salcano, Torku'nun herhangi bir basvurusu (lisans yenileme icin) yok. Ayrica Salcano da Konya Torku'dan farkli bir kulup olarak basvuruda bulunmus durumda. Bu sebeple Torku tekrar donus karari alirsa tek caresi Salcano ile birlikte katilim, Salcano'ya dahil olma ile mumkun..

Cannondale Garmin gibi Giant Alpecin gibi Lampre Merida gibi bir isim (Salcano Torku) mi alir yoksa BMC Racing ya da Trek Factory bir isim (Salcano Bike) mi alir yakinda gorebiliriz..

@T. Tezcan
Foruma çok fazla girmiyorum lakin biliyor ve bekliyordum tepki gelmesini. Yorumumun arkasındayım ufak bir düzeltmeyle beraber. Bütün sporcular demeyelim, çoğunu diyelim. Daha doğru oldu böyle. Atatürk düşmanı firma, zaten yöneticileri siyasi, yetistirdikleri de öyle. Bir de müslüman geçinirler, ama doping yaptırırlar hak yerler. Böyle karanlık firmalar bisiklet sporunun içinde olacağına hiç olmasın daha iyi.....

@camoko06
Bana ne senin dininden?! Taharetin konuyla çok alakası var diyecektim, sonra baktım çünkü senin gibiler b.ktan yerlere çekiyor. Mantıklı dedim kendi kendime. Saygı maygı duymuyorum görüşüne fikrine....
Benim ilk mesajımı beğenen arkadaslarada teşekkürler. Senin gibilerede selamlar....

Ne güzel oyuna geliyor ve bölünüyoruz. Hobi amaçlarına bile siyaset o' bu'cu diye.

Yazıklar olsun.

Torku'ya verilebilecek desteğin maddi boyutta bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum maalesef. Kapitalist düzen içerisindeyiz, o şirket bizim finansal olarak hayal edebileceğimizden çok daha fazla kazanıyor zaten ve bisiklet takımını kapatarak bir yere varabilecek değiller.

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımız Torkuya destek amacıyla bir kampanya başlatmış yerimizi alalım.

(link)

Bu arada Eti kek fabrikasında üretimde çalışıyorum.Eti ile ilgili merak ettiklerinizi elimden geldiğince cevaplamak isterim.

@T. Tezcan
Klavye, kablo delikanlısı...Hadi başka kapıya koçum

Ne olursa olsun. Marka olarak torku piyasada ki en kaliteli marka, bisiklet sporuna desteğini çekmiş olması bu durumu değiştirmiyor. hepimiz bisikletliyiz evet ama kimsede bir takım grup vb. kurmak ya da desteklemek zorunda değil ha destekleseydi iyi olurdu Evet.

Bisiklet sporunun desteklenmesi ve destekçilerinin artması ya da böyle bir takımın kapatılması için celallenmek yerine o takımın neden nasıl niçin kapatıldığını düşünüp markanın ya da destekçinin de çıkarları göz önünde bulundurularak düşünülmeli. Ya da Torku neden bisiklet sporunu destekleyen en büyük firmalardan biriyken aman aman övülmez ya da çılgınlar gibi evlere Torku ürünleri alınmazken. Elini takımdan çekince dünyanın en kötü markası halini aldı. Torku(suz) takıma destek yok öyle yok böyle saçma sapan turlar. Ben bunun tamamen abartılan bir karalama kampanyası olduğunu düşünüyorum. Aslında evime torku ürünü sokmuyorum çünkü yobazlar diyen arkadaş bu karalama kampanyasının spordan çok siyasi ve dini düşmanlığın bir eseri olduğunun en büyük kanıtı. İsterse bisiklet sporunun kötülesin ama sağlığım ve iyi bir markanın müslüman bir markanın kazanması için de elimden geleni yaparım. Torkulu ve Bol Pedallı Günler.

torkulu sporcular için yağmurda sirkeciden bebek'e kadar pedal bastık,onları başka bir sponsör firmanın forması altında görmek isteriz,benim elimden anca bu kadarı geldi, onları yalnız bırakmadım,oraya gelen dostlarda bırakmadı,
torku ürünlerinden tam yağlı peyir almaya devam,sucuk artı helva ama banadada emülgatör var,ondan uzak duracağım birde aroma ve bitkisel yağ,

Konuyu 53x39 podcastten dinleyin arkadaşlar. Çok kaliteli yayın yapmış yapan arkadaşlar.

Ben şunu anlamıyorum !
Aramızda konuyu değiştirmek isteyen arkadaşlar var. Daha önce yapılan yorumlardan farklı anlamlar çıkararak kendi işine geldiğince yani ortalığı karıştırmak isteyen var. Arkadaşlarımız dinden bahsetmiş fakat onlar yazılan cümleleri kendi istedikleri gibi kafalarında çevirerek cevaplamışlar. Şuan bile farkındaysanız basit bir forum da bile destek verirken bile ortada karışıklık oluyor yani TORKU SPOR un kapatılması işten bile değil. Şu küçücük forumda ki konu BİLE çok kısa süre içinde karışıyor bunu hedefleyen kişiler var bence biz ülkenin, forumun , bisikletin spor haline gelmesinin , vb... bu liste uzaaar gider iyiliği için uğraşmalıyız , biz gelecek için uğraşmalıyız biz birlik olmalıyız beraber olmalıyız yoksa bizi karıştırmak işten bile değil !

Olay her ne olursa olsun. Bisiklet boks curling fotoğrafçılık kebapçılık moda editörü v.s v.s.

Yeter ki apış arasından görmeyelim.

Herkese iyi akşamlar...

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Tek çözüm insana saygı arkadaşlar; sadece bu nokta herkes için öncelikli olduğu gün dünya değişir. Din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş, yaşam biçimi, kültür seviyesi vb. yerel ortak konular birinci önceliğiniz olduğu sürece bir adım dahi ilerleyemeyiz. Daha doğrusu her ilerleme bir başkası tarafından baltalanır ve önü kesilir. Çünkü birinin inancı diğerine uymaz, birinin siyasi görüşü diğerine uymaz.

Basit bir örnek vereyim: Bir arkadaş, Torku bisiklet takımını kapatınca karalıyorsunuz ama bisiklete destek verdiği zamanlar neden arkasında yer almadınız neden övmediniz diye soruyor. Cevabı zor değil. Efes yıllardır bu ülkeye basketbol hizmeti veriyor. Ancak ülkenin halkı iş karalamaya gelince Efes'i yıllarca düşman keçisi bellemeyi bildi. Neden acaba? İnsana saygı diyorum, her eve lazım. Bugün bana yarın sana...

Evet Torku bisiklet takımına devam ettiği için glikojen şurupsuz Torku yemeye devam o zaman. Bir haftadır iyice gıcık kapmaya başlamıştım firmaya.

Bugün sosyal medyada dolanan bir palaşımı burada paylaşmak istedim. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem.

12661816_665148943624537_7169407594079110287_n.jpg

Geri