Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2011

Samuel Sanchez de iyi domestik oldu 2 gündür, bakalım alplerde yardım edecekler mi birbirlerine ?

Şilek brothers şımarık çocuklar gibi. Sonuçta yokuş varsa herkese var sanki sadece bunları yokuşa sürüyorlar:)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Scudo
18.etap.
46.5km-Sprint kapısı.
107km-Col Agnel(2744metre)23.7KM %6.5
145.5km-Col d'Izoard(2360metre)14.1KM %7.3
200.5km-GALIBIER(2645METRE)22.8KM %4.9
Korkutucu bir etap.Voeckler belki son tırmanışa bile kalamayabilir.8 kahraman adam Thomas Voeckler-Cadel Evans-Frank Schleck-Andy Schleck-Samuel Sanchez-Alberto Contador-Damiano Cunego-Ivan Basso.Son 300'teler.Bu etap ve yarın zamana karşıya bir yatırım.Çok heyecanlı

Contador, Sanchez 'e bu iki günde kaç saniye borçlu dersiniz? Röportajında da yağmursuzluktan yakındı...Tabi Sanchez yetmedi bugün zaman farkına...:) Schelek'ler artık kimseyi bırakmaz diye tahmin ediyorum...Yarın büyük gün. çok keyifli olacak

Samuel Sanchez ve Contador,

Alplerde de birbirlerine yardım edebilirlerse güzel olur tabi. Ama bakalım göreceğiz. Yarın zorluk derecesi iyi bir yarış izleyeceğiz herhalde.

Kimse de demiyor ki aga bu nedir ? Katillerrr....

http://www.letour.fr/PHOTOS/TDF/2011/1800/PROFIL.gif
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/20/8071.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Yarın kraliçe etap günü.

MOVİSTAR yada EUSKALTEL'den etap galibiyeti bekleyebiliriz.

Neden abondone olduğunu bilmiyorum ama eğer yarışsaydı Vasili KIRYIENKA etabı kesin alır diyebilirdim.

Giroda çok zorlu bir tırmanışta 2.ye 5dk fark atmıştı...

@Berkem Ceylan

Kolobnev'in B sample'ıda pozitif çıktı...Aynı madde görüldü...

Denilene göre Hidroklortiyazid ;
Performans arttırıcı maddeleri maskelemeye yarayan bir çeşit idrar söktürücü imiş...

@Özgün ÇETİN

katiller diyorsunuz ama bu italyanlar giro'da daha beterini yapıyorlar...bi etap 7.5 saat sürdüydü de sürdüydü...

ama coğrafya nasıl değişiyor hemen...fransadaki asmalardan italyadaki mısır tarlalarına geçti tur. bu fransızlar memleketin heryerini işlemişler.

contador TdF'yi alırsa, bir ispanyol olarak vuelta''ya da saldırabilir ve tarihini yazar...çünkü, giro'ya burun kıvıran yıldızlar vuelta'ya bakmıyorlar bile...

yarın ola hayrola

herkese iyi seyirler

• Beğen
@Engin Sarı

Schleckler kimi bırakmıyor anlamadım . Bugün Contador , Schlecklerin boynundaki ipi çeker . Ya Cadel alır bu turu ya da Contador . Ayrıca Sanchez ve Contador'un işbirliği yapmaları çok normal . İkisi de İspanya orijinli adamlar sonuçta . Aslında turu kaybeden Andy değil Frank Schleck . Kardeşini beklemese çok avantajlı bir şekilde ikinci durumda olurdu.

Şu anda Cadel Evans'ı lider düşünürsek vaziyet şöyle . Contador için o kadar umutsuz değil. Önünde daha 5 tane HC tırmanış bir de TT var.

2 Cadel Evans (Aus) BMC Racing Team
3 Fränk Schleck (Lux) Leopard Trek +4sn
4 Andy Schleck (Lux) Leopard Trek +1:18sn
5 Samuel Sanchez Gonzalez (Spa) Euskaltel-Euskadi +1:41
6 Alberto Contador Velasco (Spa) Saxo Bank Sungard +1:57

Bugün Levi Leipheimer, Robert Gesink , David Moncoutie, David Arroyo Duran, Tejay Van Garderen, Roman Kreuziger, Jelle Vanendert, Jeremy Roy , Ruben Perez Moreno , Mickaël Delage, Laurent Mangel , Pierre Rolland ,Bauke Mollema , Cyril Gautier , Rigoberto Uran Uran bildiğimiz klasik isimlerin dışında ön sıralarda yer almasını beklediğim isimler

Etap 17

@Özgün ÇETİN

Viraj çok keskin, çok dik bir de ucunda mazgal var. Yani İtalyanlara güvenip bu kadar adamı buradan indirmek büyük cesaret :D

Artık çok az kaldı bitime.Mantıken tahmin yaparsak %60 Cadel %40 Contador alıcak gibi turu.Tabi bugünkü etap tahminlerde ciddi değişiklikler yaptırabilir

@Çagatay Çimşit

İyi diyorsunuz da beyler , inen iniyor işte . Schleckler bile kazasız belasız indi:D

Bir an Frank Schleck'in yıllar önce İsviçre Turunda düşüşü aklıma geldi

Benim tahminin şu şekilde. İlk zirve tırmanışında "Col Agnel" ağır toplar sarı mayoyu koparmak için uğraşacak. Scanchez ve Conti. nin iş birliği yapacağına şüphem yok. Hatta Scleck'ler ve Evans ve birkaç kişi daha bu birliğe dahil olur. İlk zirvede sayı mayo muhtemelen el değiştirir. Ardından tüm bir tur boyunca genel klasmanda zirveye oynayanların kendilerini sakladıkları yere gelinir; finish tırmanışı :) İşte burada kim gerçekte ne durumda, gücünü ne kadar muhafaza edebilmiş hepsini göreceğiz. Frank'i bilemiyorum ama Andy Scleck'in çok zorlanacağını tahmin ediyorum. Evans'ı favori gösterenler var ama son yokuşta kopabilir.

Evans pure bir tırmanışçı sayılmaz contador kadar yani 2010 giroda basso'ya tutunamamıştı. En iyisi izleyelim,görelim. Herkes iyi eğlenceler 4.5 saat dünyadan kopuyoruz.

• Beğen
"Abi , abi nerelerdesin ; kurtar beni Frank abiciğim" - Adam hala arkasına bakıyor ya , bas git işte , kumar oyna , ya kazan yada kaybet ama kumarı oyna artık

http://i55.tinypic.com/2l9nn1c.jpg

Etap 12:30'da başlayacak - Herkese başarılar , seyirci olarak bizi bile yoruyor bu spor . İnşallah bugün Contador'un zaferini görürüz . Schleckleri de tarihe gömeriz
(link)

Geri