@Çagatay Çimşit
Yakalanan değil de ceza alan deseniz daha doğru olur . Şu anda Contador'un hakkındaki dava devam ediyor . Hala ceza almadığına göre suçsuzdur ,adalet mantığıyla yaklaşırsak . Yarın ceza almazsa o zaman ne diyeceksiniz bakalım ?
Ayrıca diğer spor dallarında da dibine kadar doping yapılıyor ama kontrol yok . Türkiye Futbol liginde bile deli gibi doping var
Benim kızdığım şu ; Schleckler hep ağlıyor : Yok böyle iniş olur mu , yok yağmur vardı , yok çamurluydu , onun boyu kısa benimki uzun , yok Riis bize az para verdi cart curt . Sorunlu adamlar .
Geçen İspanya turunda Stuart O'Grady ve Andy Schleck barda geç saat yakalandılar . Turdan atıldılar . Bu nasıl sporculuk ? Hadi onu geçtim , madem büyük adamsınız , git İspanya Turunu al , git İtalya Turunu al . İlla Fransa Turunu kazanmak zorunda mısın ? Herşey adım adım olur .Bütün sezon antreman yaptığınız kazmalar ; hala sonuç sıfır . Bunların hocaları da böyleydi , zihniyet aynı . Lance'de bütün sezon antreman yapar , ondan sonra Fransa Turunda birinci oldum , ah kanser oldum acıyın bana diye milletin parasını vakıflarda toplar , ondan sonra 4 çocuklu karısını boşayıp Amerikan pavyon şarkıcılarıyla yerdi . Kafa aynı kafa . Ben bunların neyini seveyim ?
(link)