Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2011

Scudo
Contador , Andy Schleck'e 13 sn kaybetti . İyice baskı altına girecek bundan sonra . Cadel Evans çok diri

Contadorcular için işler kötü gidiyor

Giro yorgunluğu mu yoksa dizi mi artık iki türlü geçerli mazereti var Tabanca'nın.Basso'nun önde kalması sevindirici.Contador kalem düşerse Basso'ya sarılacağım :D

Oh be rahatladım, Contador Balonunun geri kalmasına sevindim. GÜzel sarıyor yarış, işler iyice kızışmaya başlayacak.

Contodor Giro da alıp başını gidiyodu. Hangi sebeple olursa olsun yaptığı plan dahilinde değilse şu an kahroluyordur. Arkadan gidenleri seyretti.

"Contador balonu" Son yılların en zor bisiklet turunda en yakın rakibine bilmemkaç dakika fark koymak mı balon yapıyor insanı çok ilginç :D Burdaki rakipleri yan gelip yatmaktaydı o sıralar

Yarısı bu saatten sonra keyifli yapacak olay Contador'un ataklaridir. Umarım bu günkü finisteki çaresizliği dizinin ağrısından veyahut taktikseldir. Eğer bugünkü gibi zayıf bir görüntü verirse tur keyif vermez. Çünkü 2-3 dakika geride olmasına raen yarışta herkes onu kolladı. GK'cilar rakip olarak onu görüyor.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
arkadaş dağın başını basklılar basmış :) biliyorlarmıydı ne adamlarının kazanacağını. samuel sanches kazanmasına sevindim

Doğru o kazanmalıydı.Contador şimdi kahroluyordur gerçekten.Ama yine podyuma girer.Voecklerle Frank Schleck'i saymıyorum.Frank Schleck'in zamana karşısı çok kötü.110 saniyelik bir fark var Cadel Evansla.Zamana karşı belirleyici olacak gibime geliyor.Evans-Schleck-Basso-Contador-Cunego.Çok güzel olacak.

• Beğen
@Murat Eren

joop zoetemelk de bernard hinoult'un arkasından yıllarca çıkamazmış...
"neden" diye sormuşlar bi gün...neden hep 2. oldunuz? atağa çıkamadınız?
joop zoetemelk (tazesüt demekmiş zoetemelk) demiş ki :
-hep bi referans görmem gerekiyordu...atak yapıp gidemiyordum. önümdekini kovalayabiliyordum...

şimdi de bi referanstır gidiyor yıldızlar için...contador herhalde "çocukları" biraz gezdiriyor...sonra galiba balonun ağzı açılacak NOS'a basar...
Joop'un kaderini bi süre Ulrich aldı...sonra da acıların çocuğu cadel evans...bu sene cadel oldukça iyi çıkıyor, hayırlısı...

contador'da ısrar etmiyorum ama bu adamlar da bu gibi hallerde bi kere korkunca, edilgen kalıyorlar da ona şaşırıyor insan...

sevgili lance de bir dahi evet ama hep TdF'e oynadı.
...ve hasımları TdF için beklerken, contador da giro'dan geldi. bu yüzden de o hasımlarının bu kadar korkmamaları ve belki de "bizlerin de" contador'dan "e hadi" diye bi beklentiye girmemesi gerekir.

bu seneki tur sprintlerde ve GK'da oldukça dengeli geçiyor ve kazalı...!
hayda bre

• Beğen
Millet hala Contador' u bir Eddy Merckx zannediyor:)

Contador Giro yorgunluğunu atamamış, zaten atabilse idi çok şaşırırdm gerçekten.

Contador Fransa Turu na girmekle hata yaptı. Eğer hakkındaki soruşturmalardan temiz çıkıp aklanabilirse Vuelta' ya dinlenip o turuda kazanma şansı olurdu. Ancak şimdi Vuelta' yı kazanmasıda imkansızlaştı.

@Aytaç Biber

kim bir rekor kırsa, önce eddy merckx sonra yeni isim söyleniyor...
contador yorgun olmasına yorgun da bayram kutlamaya da gelmeseydi ayıp olurdu. kambersiz düğün olmamalı...

'ocam sağda tommassini solda recordlar choruslar...bal pekmez olmuş...

Yarın Col du Aubisquie'de kim atak yapar?Basso yapmaz:DO belli diğerleri belli değil.Contador öndekilerden bi kopabilse uçar

Contador geçmişde yaptığı ve profesyonel sporcuya yakışmayan hatalardan dolayı antipatik durumda. Ama bu onun üstün bir yol bisikletcisi olduğunu değiştirmez. Alberto Contador, profesyonel yol bisikleti dünyasında gelmiş-geçmiş ilk 10'a girecek klasda bir sporcudur. Öyle balon falan demek, sadece boş lafdır.

Görünen hatalardan bir kaçı şöyle:
- GIRO'da öyle kastıkı, Fransa turunu hesaba katmadı, yoksa GIRO'da bu kadar abanmazdı.
- Belli ki sağlık sorunu var, dizinde sorun olduğunu kendiside belirti.
- Normal şartlarda bugünkü etabın son bölümünde hepsini yer bitirirdi.

Tavsiyem 18. Etapı bir seyredin, tekrar konuşalım: Toplam 200 KM

ilk HC: Col Angel 2.744 metre yükseklik, 24 km bölüm %6.5 eğim.
Final HC: Galibier Serre-Chevalier: 2.645 metre yükseklik, 23 km finiş %5.1 eğim.

Bence bir ihtimal, bu etapda sonunda SARI mayoyu Contador alır.

http://img638.imageshack.us/img638/1867/18etap.jpg

• Beğen
@Teoremos

Ben rekorlar ile alakalı yazmadım o yorumu. 3 büyük turu aynı yıl içinde kazanmak her baba yiğidin harcı değil pek. İnsanlar Contador dan çok fazlasını bekliyor, o sebep ile yazdım. Contador bu kadar güçlü bir sporcu değil, abartmaya gerek yok. Lakin bunu bu turda görmek güzel oldu.

Bu arada, 3 büyük turu kazanacağına asla inanmam ama 2 tur kazanma şansı vardı. Dedim ya; Fransa' yı es geçip Vuelta' ya dinlense idi Vuelta yı muhtemeldir ki alırdı.

Son oalrak, bal pekmez yorumunu sevdim:)

• Beğen
Tepkiler: Kaan Özçelik
bilemiyorum,fikirlerim sonra değişebilir başta olduğu gibi ilk rasmussenle contador kapıştığı yıllarda contadoru destekliyordum ,ama bir sen sonra ne olduysa contador karşıtı oldum,bilmiyorum sevmiyorum,belki halen eski çekişmeleri özlüyorum,pantani,armstrong ,vs..,adama ısınamıyorum,armstrongla arasında geçenler,belkide o haklıdıydı
Hala turu kazanacak çok zamanı var gerçek contadorun,sorulardan biri şu contadormu kötü,yoksa diğer yıllarda rakipmi yoktu?bu sene rakipleri dahamı hazır? göreceğiz,kötü zamandada kazanabilmek kolay değil,hele kahraman olmak.Armstorng sadece 7 yıl üst üste kazandığı için değildi...

• Beğen
Tepkiler: Celasin Telli
Contador'u zayıf gördüm. Herhalde iyi beslenemiyor. Biraz et yemesi lazım. Şöyle hafif kokmuş et yese formu yerine gelir.

Malesef Contador bile ceza beklediği için Giro'da bütün cephaneyi tüketti. Bugün zorla tutundu favoriler grubuna, sonunda da patladı zaten.

Cadel, Frank ve Andy herhangi bir sırayla Paris'te podyumda olursa şaşırmam.

• Beğen
Tepkiler: Celasin Telli
Geri