Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2011

Buna göre yarında atak yapar.Schleckler inişten çekindiklerini söylediler.Viva le tour:D

Scudo
Özgün ÇETİN
"Contador tokadı bastı hafif şilek diye ses geldi. Ama Şamarı perşembe günü patlatıcak :D Ohh be bıkmıştık mıymıymıy şileklerden"

:) Özgün gayet iyi...

Daha bu bişey değil, önceki mesajlarda belirtim:
Perşembe, Cuma + Cumartesi zamana karşı... daha neler olacak.

Şurada Contador'u sevin, sevmeyin... Sadece tek atakla ortalığı duman etti. Dopingli olsun, olmasın spor dünyası sıradışı hareket görmek istiyor. Yoksa antreman temposunu kimse seyretmez. Hale böyle iken Fransa turu seyirci rekorlarını tazeliyor.

Dün şöyle bir mesaj yazmıştım:

@PALA

• Beğen
Tepkiler: Özgün ÇETİN
Kesinlikle.Andy Şilek mızmızlanmış Beille den sonra"Eğim çok azdı"???Yarın da Contadordan bir atak bekliyorum.Etabı da Moncouite veya Casar alabilir.

tura renk geldi ,ama hangi renk belli değil,zevkide burada,kimin ne yaptığı ,ne düşündüğü ,ne planladığı belli değil,herkes stratejimi yapıyor,yoksa silahlar bu kadarmı belli değil?contador yokladı ,ama çok zorlandı ifadesi var ki,3-4 gün çok ağır etaplar var herşey alt üst olabilir,sarı mayo sadece şu an kendinimi sakladı ,yoksa pil bukadarmı?evansın durumu ne gerçekten forumunun zirvesindemi yoksa contador zorlamadımı?Schleckler ne yapıyor,sanchez gidebilirmi,basso!!! eğer bildiğimiz contador ise tur bitti,2 gün kopar,zamana karşıda kaymağı çeker,tabi hepsi için kaza bela durumunu düşünmüyoruzki olmasın zaten.Ama,ama,ama,çok ama var ve cevapları kestirmek zor,aslında güzel bu armstrong varken 1. belliydi,ikinci kim olacak diye bekliyorduk

• Beğen
Tepkiler: Çagatay Çimşit
Andy inişte pedalını "unclip" etmek zorunda kaldığını ve bu nedenle 150 metre kaybettiğini söylemiş. Formum iyi bunu gösterdim yine göstereceğim demiş. Zaten geçen gün sonuç vermese de o atakları yapabilen birinin bugün formsuzluktan dolayı zaman kaybettiğini düşünmek anlamlı olmaz. Onun derdi dediğim gibi cesaret noksanlığı, sınırlarını zorlamamak. Hatta belki iniş için sınırı nedir onu bile bilmiyor olabilir.

Bugünkü etapta onun yerine Giro'daki gibi bir Nibali olsa finişe birlikte girerdi. Contador'un tırmanış ataklarını inişlerde karşılayabiliyordu Nibali. Aslında yokuş aşağı yeteneği de tıpkı tırmanışlar ve TT gibi etkili oluyor en iyiyi bulmak için bu güzel oldu.

Arkadaşlar birçok etapı kaçıran bir insanım..doğal olarakta full olarak izlemek istiyorum..özellikle 13. etapı...full baştan sona izleyebilceğim bir link verebilirmisiniz ?

İniş demişken.Lance Amstrong'un geçtiğimiz etaptaki iniş videosunu seyretmenizi öneririm.Geçen senelerde buradaki son iniş.Lance Amstrong geniş bir u dönüşünü toprak yoldan düz geçiyor.Amstrong'un dağ bisikletine geçişi diye ama çok komik:D

@Murat Eren

Orada Armstrong onundeki bisikletci dustugu icin mecburen yol disina tasiyor.

degerli bisiklet dostlari,

Yorumlarda yine genel olarak belki de dogal olarak contador ve schklekler on planda.Ancak sadece birkac yorumda Cadel Evans ile ilgili yazilanlari gordum.Genel klasman olarak bakilirsa dunun kazanani Cadel dir.Contador schlekleri silkeledi ama onu silkeleyemedi.Iniste Cadel ona zaman az da olsa fark yapti.Su andan itibaren form durumu ne olur bilemem ama zaman acisindan en avantajli isim cadel evans.Kimse simdiye kadar onunla farki kapatamadi.Tecrube boyle birsey olsa gerek.

Bu etapta Contador Schelklere resmen tuzak kurdu.Akilci bir atak yapti.Schlekler Pirenelerdeki pisirik taktiklerinin cezasini cekiyorlar.Alplerde kesin atak yapmalarini bekliyorum.Ama yinede Evansa dikkat.En avantajli ve kimsenin uzerine oynamadigi tek isim.

• Beğen
Tepkiler: Çagatay Çimşit
hergün finişi "vay yavrum vay"la bitirir olduk.

şilek kardeşlerin sempatiklikleri hoş yokuşu görünce herşey boş.
cadel 77 doğumlu contador 82. bu 5 yaş, kardiyoyu eğimlerde nasıl etkileyecek bakalım. cadel'in önümüzdeki yıllarda şansı daha da azalacağı için bugün yarın daha saldıracaktır. birbirlerini çekerler diye düşünüyorum.

geçen sene riis şileklerle bu sene contadorla evvel zaman da sastreyle çalışmıştı. vay be adam maksim gazinosu gibi ya da ahmet san gibi yıldızları elden geçiriyor.
yaptıkları katakulli de işe yaradı. iyi hissetmemek, diz ağrısı akabinde de ataklar. rakiplerin mental çöküşünü sağlanması sonrasında bir gayzer gibi fışkıran conti.

ağğh, 18. etap cuma sanıyordum...kolamı fıstığımı iznimi ona göre almıştım...yarınmış...ya bi kayıt etsek eskiden videoyu kurardık şimdi youtube'tan 3-5 dakika...

böyle büyük kayıtların olduğu bi server biliyor musunuz arkadaşlar?

@Murat Eren

sevgili murat,
son gün, gelenektendir, sarı mayoya atak yapılmazmış...
yeşile saldırırlar ama sarıya hayır...

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Bugün de hızlı başlamış bir saatte 52 km'ye gelinmiş. Kaçış grubu oluşmasına henüz müsaade edilmiyormuş.

Eurosport dünün son 20kmsini veriyor. Cadel'in inişi ile Andy'ninki arasındaki farkı tekrar görmek isteyenler için fırsat.

• Beğen
Tur başında verdiği röportajlarda kendini favori gören schleck kardeşler Contodor un beklenen performansı gösterememesi üzerine değim yerindeyse Tur un üstüne yattılar. Contodor u bu kadar kötü yakalamışken aradaki farkı artıracaklarına yarışı tur havasında devam ettirdiler. Dün Contodor dan gelen atakla şu anda tutuşmuş durumdalar. Zira diğer tüm uzmanlar yarışın hakkını verirken (Zamana Karşı Sprint Etapları Vs.) ramplarda beklenen çekişme yaşanmıyordu. Bi kaç etap hadi hep beraber girelim atak yapalım duralım modunda geçti. bir tek atak geldi Abi schleck ten o kadar. Şimdi daha zevkli etaplar geliyor :)

• Beğen
Bugün de etabın son bölümünün profili dünün çok benzeri. Farkı inişin çok daha dar, yolun daha bozuk (İtalya'dayız :) ) ve daha dik olması.

İngiliz yorumcular Voeckler atak yapar mı diye konuşuyorlar. Andy bugün de zaman kaybederse bisikleti bırakır mı acaba :D Şaka bir yana güzel bir finiş olacak gibi. Eğer bu inişle biten etapları olacakları tahmin ederek koydularsa bravo düzenleyicilere.

Otopark çok güzel orası bence de müze olur.Yalnız Contador ne indi öyle?Valetino Rossi gibi:DAma Contador formu tutturdu.Frank ve Andy de atak yaptı bütün ataklara karşılık veriyor.Atak yapıyor.Ama yol çok dardı.Böyle zamana karşıya giderse Contador 4.oluyor.Hatta 3.Allez Contador.Go Contador.Yürü Contador.

O garaj süperdi ya.. Dalıyolardı :) iyiki de kapı açık. :)

Adamım Contadorr

Geri