Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de france 2012

bu kazalar turun tadını kaçırmaya başladı. nerdeyse bütün takım liderleri etkilendi. schleck, hesjedal, brajkovic, gesink, valverde, danielson, rolland kazadan dolayı 2 dakika civarında zaman kaybedecekler muhtelemen.

kazadan sonra greenedge'in tempoyu deli gibi arttırması da hiç yakışmadı.

Scudo
ilk yarışında adam 3cu etabıda aldı.. yeminlen ağzım açık izledim bu çocuğu... ukala yaramaz haylaz ne dediysek resmen laflarını yediriyor herif millete

Her gün bir kaza oluyor...
Peter Sagan'ın Andrei Graipelle olan mücadelesi izlemeye değerdi..
Sagan tour de france a damgasını vuracak gibi duruyor..

Normal şartlarda böyle bir etapta Sagan'ın Greipel'ı geçmesi çok zordur ama fotoğrafa bakınca Greipel'ın neden geçildiği anlaşılıyor.

http://i1216.photobucket.com/albums/dd377/darqflames/552587_10151062792984467_1501504123_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
graipel dünden bu yana oldukça yorgundu kazadan etkilendiği için son kilometrelerde lotto belisol treni ardına saklanarak olası bir kaza daha yaşamadan finiş çizgisine varmayı hedefliyordu beklenen oldu lotto treni anagrup önünde oldukça iyi çalışarak sprinterlerini en iyi şekilde konumlandırdı ancak kazanın etkilerini üzerinden tam olarak atamayan graipel yorgunluğunun da etkisiyle 2.inci en iyi dereceye razı olmak durumundaydı peter sagan'ın da hakkını teslim etmek gerekir henüz 22 yaşında ve katıldığı ilk fransa turunda 3.üncü etap galibiyetinin haklı sevincini yaşıyor

• Beğen
arkadaşlar ben yarışı kaçırdım da cavendish ne yaptı bugün ara sprintlerde olsun finish de olsun biraz bilgi verir misiniz ?

CANCELLARA sarı mayosunu 6. etap sonunda da korumayı başardı. Etap galibi SAGAN genel klasmanda 8.liğe yükseldi. yine LIQUIGAS tan takımın ağabeyi BASSO da 18. sıraya yerleşti. Dünkü etap sonunda 8. sırada bulunan HESJEDAL bitime 24 km kala oluşan kazada en büyük hasarı görenlerden biriydi ve liderin + 13' 38'' dakika arkasından 108. sıraya geriledi. Aynı kazadan etkilenen diğer genel klasman iddialılarından GESINK + 04' 13'' la 51. sıraya, SCHLECK + 02' 43'' la 37. sıraya, BRAJKOVIC + 02' 27'' la 31. sıraya gerilediler. Mark CAVENDISH te sanırım ki kazadan kötü etkilenenler arasındaydı. + 15' 54'' le 128.sıraya gerilemiş.

• Beğen
@fatihaydın

çok büyük kaza oldu
ve bu kaza nerdeyse 2 dk çözülemedi ve oda kazada yer buldu buda resmi

http://www.grassyknolltv.com/2012/tour-de-france/photos/stage-06/250-RTR34NZT.jpg

• Beğen
pek çok iyi isim bu kazadan etkilendi zaman kayıpları yaşandı yorgunluk stres üstüne ana grup gitti paniği yaşandı gerçekten sporcular çok zor bir iş başarıyorlar sakatlanıyorlar kan revan içinde yarış tamamlıyorlar hepsine helal olsun dilerim tur sonuna kadar başka kaza olmaz

canlı yayın bulamadım bilen varmı sanırım ahmet gümüş bulmus gibi

Videonun 2:04 zamanındaki Peter SAGAN ın atağa kalktığı anda ve finish i ilk geçtiği zamana kadar olan helikopter kaydı gerçekten çok güzeldi...nasıl bir güç,nasıl bir enerji izlemek büyük zevkti..Cavendish le böyle bir mücadelede ne yapabilir diye merak etmiyor değilim :)

Birçok sporcu turu bıraktı . Tom Danielson ve Hesjedal yok . Garmin-Sharp şokta .Şunu anladım ki büyük sporcu kazada bile büyük kalmayı biliyor . Cadel Evans , Bradley Wiggins pelotonda nerede durulması gerektiğini , en az kayıpla bir kaza nasıl atlatılır konusunda ders verdiler , zihinsel dayanıklılık çok yüksek . İçgüdüleri bile bisiklet sporuna uygun

Bu sporda mazoşism had safhada . Kan gövdeyi götürüyor .

(link)

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
ya söyleyip duruyorlar şu sarı mayo motorunun üstündeki kadının adı ne
çok merak ettim bende bi bakayım yahu hatun baya tur kadar meşurmuş haberimiz yok

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Tarihin en zevksiz turu bu olacak , sanırım

Sarı mayo Wiggins
Yeşil mayo Froome

@Cem Unden

yeşil mayo değil benekli mayo

ve sagan : )))
https://p.twimg.com/AxNgyzeCMAAcQwr.jpg

yine mi sagan kazanmış.arkadaşlar yarışı kaçırıyorum bulunduğum yerde net çok ağır netten de izleyemiyorum.sizede sürekli zahmet oluyor ama mark cavendish bugün ne yaptı dünkü kazasından sonra yarışabildi mi ana grupla birlikte ara sprint kapısına giriyordu 1. oldu mu orada kısaca bugün nasıldı bilgi verebilir misiniz...şimdiden teşekkür ederim.

Geri