Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

Aylık üyelik satın aldım, Türkçe ve takılmasız izliyorum..

125km var, kaçış grubu 4,30 dakika fark yapmış durumda.

Scudo
@Cem Kılıçarslan

Bende sizin gibi yaptım dün 4 gbp 15 tl aylık takılmadan izleniyor.

@Cem Kılıçarslan

Nereden aldıniz yazarmısın.

Bu arada finish harika olacak ort hizları 45 :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
marcel kittel yine aldı ! takımı çok iyi getirdiler çok iyi çalıştılar sarı fırtına kittel yine kazandı :)

Gary Lineker'in futbol için söylediği ve 3 gündür Caner Eler'den duyduğumuz söz yine gerçek oldu: ''Tour de France 200 bisikletçinin katıldığı ve sonunda bir Alman'ın kazandığı bir spordur'' :)

Kittel yine aldı...

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/07/07/Kittel.jpgGünün Kazananı M. KITTEL

@Hüseyin Kara
Almanlar etap dışında ne almışlar ki..Caner Eler gevezelik olsun diye söylüyor onu.

Bisiklet sporunu bireysel bir spor zannediyordum meğer dibine kadar takım sporuymuş.Bu finishde onu görmüş oldum.
(Evet bisiklet ile geç tanıştım, bisiklet kültürü cahiliydim. Sevmediğim, en absürd sporlarla ilgili bile birşeyler öğrenmeye çalışan ben, bisikletten bi habermişim)

@Hasan SAYLIK

Genel klasman Froom ya da Contador'un olsun. En çok keyif veren kısımları sprint bitişleri benim için. :)

@Melih Çolak
Eurosport sayfasında asagi doğru indiginizde "Fransa bisiklet turunu canli izleyin" diye bir başlık var. Tikladiginizda 4.99€ diye göreceksiniz. Tiklayip devam edin, kredi kartinizla alabiliyorsunuz. İki dakika sürmedi alip izlemeye başlamam. ;)

Son röportajı veren ulusal gururumuz Aleksander Vinokurov, Almatı da yaşıyor ve genellikle Medeuya tırmanıyor. Ama saatleri bana uymadığı için henüz tanışamadım. Arkadaşım bisikletini imzalatmış ve foto çekmiş.
Geçen ay Fabio Aru da buradaydı, onunla da antreman yapmışlar bir süre. Zaten Almatı küçük olduğu için illaki karşılaşırsınız.

@Hasan SAYLIK

bana bir tane alman söyle
sprint dışında alabileceği kim var ?

@Cem Kılıçarslan

tivibu satın almanızı terci ederim aylık 10 lira ve 180 kanal var..
bir tivi kanalı için 5 euro çok

@Serkan.ÇABAŞ

Acikcasi şirketten izlemek zorunda olduğum için ve evde internet ve telefon kullanmadigim için o tercih direkt elenme sebebiydi benim için :) televizyonla pek aramiz yok, 180 kanal pek önemli değil yani. evde dsmart var, o da sinema paketleri hatrina duruyor. Toplasan on kanalini izliyoruz. O yüzden bu heyecan için verdiğim onbeş liranin hesabini yapmıyorum :)

ilk 2 günü canlı yayında neredeyse aralıksız seyrettim :) cavendish'e çok üzüldüm, onsuz sprint etaplarının tadı olmayacak :( haftaiçi mesai saatleri olduğu için banttan seyredeceğim artık. gerçi yarın ve öbürgün dünya kupası yarıfinal maçları da var ama, tour 3 hafta sürüyor iyiki :) gönlüm contador un almasından yana, ama dağ etapları başlamadan birşeyler söylemek zor. fakat ingilizleri tebrik ediyorum kardeşim yaw. bu nasıl bir kalabalık seyirci, bu nasıl bir ilgi böyle akıllara zarar walla. eurosport spikerleri de herzamanki gibi süper performanstalar, sağ olsunlar, ilgiyle izlettiriyorlar, saatler süren yarışı. yalnız Sarp Bey sanki daha bir konuşkan, Berkem Bey ise daha bir suskun geldi bana. Caner Bey ise herzamanki gibi :) eksik olmasınlar...

etaplayı kadediyorum pc'de ama çok yer tutuyor 1 etap 14 GB :) Trainer kullanırken her gün 30 ar dakika izerlerim artık 1 sene yeter bana :)

Gülsem mi üzülsem mi bilemedim :D

http://i.imgur.com/LayxpFt.gif

@Onur Ali İmren
Şanssızlık :D Anladığım kadarıyla siyah ceketli adam nibali'nin ense kısmında ya birşey düzeltiyor yada bişey takıyor,devamında Nibali bayanla bakışırken bayan ense kısmındaki o ''herne ise'' düzeltmek için elini atıyor,öyle yapınca nibali öpmek için hareket ediyor ama hem şapkası araya giriyor hemde bayan kafasını çeviriyor
Sanırım olay böyle,Bilal erdoğana anlatır gibi anlattım kusura bakmayın :D

@GurkanSamet
hahahaha,çok yaşa :D
Kızımız neden kaçmış ki..

Kittel çok güçlü arkadaşlar. Ben yeni izledim,sagan çıkamadı arkasından.

Geri