Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

contador da mı çekildi arkadşalar? yarışı izliyemiyorum. o halde bu tur izlenmez artık... hiçbir zevki kalmadı benim için.

Scudo
(link)

harbiden black day oldu adamlar için...

bütün sene buna hazırlandı çok iyi durumdaydı ve kaza sebebiyle yarışı bırakması yazık oldu gerçekten..

hadi bakalım nibalide bırakır mı acaba
ilk dfa böyle bir şey görüyorum favoriler bir bir gidiyor

Tur iyiden iyiye 3. Lig amatör küme maçlarına dönmeye başladı. Favoriler birer birer düşüyor böyle giderse ne izleyen kalmayacak.

Ben "tur bitti artık izlenmez" yorumlarına katılmıyorum açıkçası. Niye izlenmesin ki amaç bisiklet sporunu izlemek değil mi ? Yarışın ilk başta 3-4 kişi arasında geçmesi beklenirken şimdi bir sürü sürpriz isim harekete geçebilir. Sonuçta taraftar formalarımızı giyip futbol izlemiyoruz.

ST21i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Berk Mercancı
Hayır Berk, fener gs ve beşiktaş ın olmadığı lig nasıl olursa burada da aynısı söz konusu. (Ben hiç futbol izlemem ama futbolu seviyesiz bir spor olarak ta görmem)

Martin veya Saganın, frum, kavendiş veya kantadora rağmen kazanması farklı, onlar olmadan farklı.

@Raşit S

Valla ben şu an Tony Martin'in kaçışını, Rodriguez'in Polka Dot mayo için saldırmasını, Greipel'in bir sprinter olarak yokuşlardaki mücadelesini izlemekten gayet zevk alıyorum. Sırf favoriler abandone oldu diye yarışı izlememek anlamsız.

ST21i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Contadorun bisikleti kırıldığı için düştüğünü okudum doğruluğu var mı acaba? Eğer öyleyse daha talihsiz bir durum olmuş contador için :/

Tinkoff kırıldı fakat düşme sebebi o değil falan demiş ama bakalım ne çıkacak

Ee, Astana bu, boru değil. Arkasında firma değil koskoca devlet var. Örtülü örtüsüz sınırsız ödenek emrinde, kim hesap sorabilir Nazarbayev den...:)

nibali aldı :)

tırmanışta atağa başladığında ne yaptığını bilen bir şampiyon gibiydi, kusursuzdu.

etap sonuna kadar kararlı bir şekilde geldi helal olsun. :alkis::alkis:

Yüz ifadelerini gördükçe bisiklet sürmekten soğudum :) Etap bitişinde ''Eye of Tiger'' çalıp, ''Acı yok Callopin'' diyesim geldi. Bisikletten inemedi adam :/

Galopen bisikletten inemedi zaten nasıl yorulduysa artık. Sarı mayoyu vermemek için çok direndi ama olmadı. Nibali'yi bundan sonra geçecek olan yoktur bence. Nibali şampiyon oldu diyorum ben şimdiden o da düşmezse tabi.

@Hüseyin Kara

İnsana bu kadar da işkence yapılmaz ki değil mi? Atları öldüresiye koşturan jokeyler gibi.

Lisede hatırlıyorum beden öğretmeni en zor sporun "maraton koşmak" olduğunu, çünkü diğer dallara göre hiç dinlenme imkanı olmadığını söylemişti. Bisiklet te zor, çok zor.

Nibali bugün bu turda iddalı olduğunu gösterdi... büyük isimlerin yarıştan ayrılmaları üzücü ancak bir gerçekte varki bu en fazla Nibali'ye yaradı sanırım.

Gerçekten çok yazık...

Geçen sene Tour'da son yarışlara kadar 2. olup sonra da 2. ve sonuncu olmak arasında bir fark yok deyip ve 1 yıl boyunca Tour'a hazırlanıp en güçlü rakibi abandone olan Alberto Contador'a gerçekten yazık... Şanssızlık, TDF bundan sonra ( bu yıl için ) en çok izlenen spor organizasyonu olmayacak bence. Maalesef bende heyecanla turu takip etmeyeceğim uzun bir süre. Nibali'ye Tour hayırlı olsun.

Geri