Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France izlenimleri

A

Anonim

Silinmiş hesap
Kac senedir TV de izledigim efsaneler yerinde izlemek icin Fransa'nin yolunu tuttum. Ilk once 9.etap ta Cernay yerlesi, yerinde ,dunde La Planches yokusunda saaatlerce bekledim. Yurudum yoruldum ama hepsine degdi. Resimlerim de paylasmak istedim giderek artiricam sayisini hepsini bir anda yukleyemiycem. Klavye de fransiz Turkce karakter yok kusura bakmayin.
(link)
Tony Martin kacista ...
(link)
Cancellara nin oldugu ara kacis grubu
(link)
Sari mayolu Nibali ve Ana Grup..
(link)
Daha fazlasi ve 10. etap resimlerimi yakinda atacagim.

Scudo
Resimler için tşkler Hasan yenilerini de merakla bekliyoruz..

10. Etap dan kareler arkadaslar, o kadar beklememe ragmen sadece Contador gelmedi, telefonlar cekmedigi icin yarisi da takip edemedim ,ogrendik ki Contador kaza yapmis uzulduk ama etabin heyecani bir baskaydi ayakta é saat gelmelerini bekledm. Yaklasik 12-13 bin kisi var dedi gorevleler bense cok zirveye 2-3 km kala bir bosluk sectim, cunku yukari gittikce kalabalik artiyordu.
Sari Mayo sponsoru arabasi geciyor. Bisikletliler gelmeden tum sponsor arabalari muzikler esliginde geciyorlar bir yandan hediye esantiyon dagitiyorlar ve halki costurmaya calisiyorlar.
(link)
Kwiatowski ve Rodriguez gelmeden hemen once...
(link)
O yokusa 2 cocugunu cikarmaya calisan bir baba...
(link)
Cancellara reis...
(link)
Tony Gallopin in ozel sari Ridley bisikleti...
(link)
Bu da efsane Spartacus desenleri ile Cancellara nin bisikleti...
(link)
En sevdigim renkleri ve dizayni olan LOOK...
(link)
Bundan sonra da videolar gelecek arkadaslar, ana grup ve diger bisiktliler gecerken sadece video cektim.

@Hasan SAYLIK

Maalesef görüşemedik. Üzerinde kırmızı siyah çizgili bir şey varsa belki de gördüm seni... Ama durmam mümkün değildi.. Özelden yazdım ama cevap gelmedi..

Gesendet von meinem GT-S5300 mit Tapatalk 2

@ihtiyar

Evet Bulent abi maalesef olmadi telefonlardan midir bilmiyorum Turk bayragi da aradim, bisikletforum yazsida birde yuruyerek gelmek gercekten cok yorucu oldu...

Bu da cekmis oldugum video yeni yukleyebildim Nibali atak yapmadan 1-2 km oncesi Riblon ve Kwiatkowski. Arkasinda da digerleri..

Çok güzel bir video Hasan teşekkürler..

Orda olup yerinden izlemek baska bir duygu herkese tavsiye ederim... TV den izlemekle alakasi yok kim once gelecek diye heyecanla beklemek... Yaris radyosu var fakat Fransizca , el radyolari ile dinleyen cok kisi vardi ozellikle yaslilar bi an kendimi 80 li yillarda hissetttim :)

Geri