Scudo Sports

Transfăgărășan tırmanışı (2034 metre)

can onur

Forum Bağımlısı
Tepki
3.187
İsim
Can Onur
Başlangıç
1982—83
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yaklaşık 2 hafta önce İstanbul'dan yola çıktım ve 1251 km yol katederek Romanya'nın Sibiu şehrine geldim. Karpat Dağları'nda olan, 2034 metre yüksekliğindeki Transfăgărășan geçidini tırmanarak Romanya'nın güneyinden kuzeyine geçip, bu güzeller güzeli ortaçağ şehrine ulaştım.

Vaktim olduğunda, geziyle ilgili detayları blog sayfamda ((link)) yayınlayacağım ama şimdilik sadece fotoğraflar ve bir adet de timelapse videomu burada paylaşıyorum. Bu arada, bu seyahatimde benden desteklerini esirgemeyen Ankara Delta'ya ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.

Tırmanışın timelapse videosu:

Fotoğraflar:

DSC07339.JPG DSC07343.JPG DSC07344.JPG DSC07358.JPG DSC07359.JPG DSC07362.JPG DSC07363.JPG DSC07366.JPG DSC07367.JPG DSC07372.JPG DSC07373.JPG GOPR8218.JPG GOPR8859.JPG GOPR8862.JPG ispanyol bisikletci ile 001.JPG

Tırmanışın timelapse videosu:

Scudo
Tebrikler! Ayaginiza, pedaliniza, kameraniza saglik :)
Saglam tirmanis olmus! Basta tisortlu sortlu insanlar gezinirken yolda tepelerde kar, sis hersey birbirine karismis :harika:
Kazasiz, belasiz, arizasiz, patlaksiz keyifli turlar dilerim!

• Beğen
Tepkiler: can onur
@suat akman
Teşekkürler Suat. Başta ben de şort ve tişörtlüydüm ama sonlara doğru üşüdüm ve yağmurluklarımı giydim. Dağın şakası olmaz:) Sonraki tırmanışlar için bana fikir verdi bu tırmanış.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Çok iyi be ayağına sağlık.

• Beğen
timelapse izlerken bile soluğum kesildi. ayağınıza, ciğerinize sağlık. harika yerlerden geçmişsiniz bu arada. yoldaki araçlar tehlike yarattı mı hiç? yol biraz dar zira.

• Beğen
@erol__152 Manzara o kadar güzeldi ki fark etmedim bile çıktığımı:)

@uncass Araçlar hiç tehlike yaratmadılar. Avrupa'da sürücüler, yayalar vs herkes trafikte çok dikkatli. İki vagonlu dev tırların arkamda bekleyip, sinyal yakıp, taa diğer şeritten beni solladıklarına şahit oluyorum ve bu yüzden de 5 kıta, 40 ülke gezip Türkiye'de öldürülen Fransız bisikletçinin ölümüne şaşırmıyorum.

Tirmanista Diger gune gecmeni bekledim abi

@gmfaruk Anlayamadım... Sen de mi Romanya'dasın?

@can onur yok abi timelapse videoda yol git git bitmiyo dedim kesin tırmanıs bir gün daha sürecek
edit fotolarda çok güzel

• Beğen
@gmfaruk Yola çok geç çıktım; erken çıksaydım 2'de, 3'te zirvede olurdum. Bu tırmanış, diğerleri için antrenman oldu. Devamı gelecek...

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Tebrikler ben ilçeler arası giderken tereddüt ediyorum . İmrendim açıkcası

@serhat akkaya Teşekkürler Serhat. Aslında bir farkı yok; ha ilçeler arası, ha ülkelerarası... Ülkeler arası gittiğinde, sadece geri dönmüyorsun, hep devam ediyorsun. Mesafeler aşağı yukarı aynı.

Kazasız belası turlar , iyi pedallamalar. Hayatın anlamına varmak bu olsa gerek

• Beğen
Geri