Scudo Sports

Trek 4300 D mi Merida TFX XC 100 D mi?

Tepki
0
Arkadaşlar merhaba. Bu iki bisiklet arasında kararsızım. Zira Trek isim yapmış Merida ise gözüme hoş görünmekte. Bana yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
2 bisikletinde donanımı arasında pek fark yoksa buna gönlün karar versin :)
Trek in garantisi hakkında çok metini duydum ama merida da sorun yaşanıcağını sanmıyorum ;) Amerikan istiyosan Trek al :p

• Beğen
Tepkiler: Kağan Ortaç
Tamamdır. Sizlere teşekkür ederim şimdiden. Cevaplarınız rahatlattı. Dediğiniz doğru. İçime sinen Merida. :)

Tekrar teşekkürler.

trek in maşası 100mm e meridanın 80mm trek önde bence. benimde bi tarzım var rengi tipi pek umurum olmaz teknik kafayım biraz.trek i kullanıcısı olarak gönül rahatlığıyla önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Kağan Ortaç
İkisi de başarılı firmalar, iki model de başlangıç seviyesinde bisikletler. Aralarında ciddi bir fark yok. Gözünüze hoş geleni alın, çünkü bisikletin görüntüsü ne kadar çok hoşunuza giderse, o kadar severek binersiniz. :)

evet arkadaşlar dün arkadaşımla Aslı bisikletten harika 2 tane merida aldık. resimleri de ekte. herkese tekrar teşekkürler..

(turuncu olan fıstık benimki ;)

(link)

(link)

@Deniz Gökhan Tezcan

Ne güzel Demiş öyle Deniz Gökhan.

arkadaşlar CUBE markası için ne dersiniz? 1200tl civarı önerebileceğiniz bir modeli varmı ve Ankarada satan bir yer?

Geri